Повезане вести

Коларов представљен за новог селектора младе репрезентације Србије

Нови магазин 08.11.2024
Бивши српски фудбалер Александар Коларов представљен је данас за новог селектора младе репрезентације Србије. "Ја се осећам спремним. Једва чекам да почнем, тј. одавно сам већ и почео да радим са својим стручним штабом око… »

Радио сто плус 08.11.2024
“Ја се осећам спремним. Једва чекам да почнем, тј. одавно сам већ и почео да радим са својим стручним штабом око скаутирања деце. Драго ми је да сам се вратио на место где сам био дуго. Привилегован сам, али и своје емоције… »
Коларов представљен за новог селектора младе репрезентације Србије: Деца не треба да седе на клупама вечитих, већ да иду у…

Коларов представљен за новог селектора младе репрезентације Србије: Деца не треба да седе на клупама вечитих, већ да иду у…

Недељник 08.11.2024
Бивши српски фудбалер Александар Коларов представљен је данас за новог селектора младе репрезентације Србије. „Ја се осећам спремним. Једва чекам да почнем, тј. одавно сам већ и почео да радим са својим стручним штабом око… »
Коларов постао селектор Србије, па послао јаку поруку: "Лепо је бити на клупи Звезде и Партизана, али..."

Коларов постао селектор Србије, па послао јаку поруку: "Лепо је бити на клупи Звезде и Партизана, али..."

Телеграф 08.11.2024
Препоручујемо. Некадашњи капитен фудбалске репрезентације Србије Александар Коларов и званично је промовисан за селектора младе У 21 селекције нашег тима! Коларову ће ово бити први тренерски посао, а на представљању је… »

Вести дана »