Povezane vesti
Kolarov predstavljen za novog selektora mlade reprezentacije Srbije
Novi magazin 08.11.2024
Bivši srpski fudbaler Aleksandar Kolarov predstavljen je danas za novog selektora mlade reprezentacije Srbije. "Ja se osećam spremnim. Jedva čekam da počnem, tj. odavno sam već i počeo da radim sa svojim stručnim štabom oko skautiranja dece. Drago mi je… »
Kolarov predstavljen za novog selektora mlade reprezentacije Srbije
Radio sto plus 08.11.2024
“Ja se osećam spremnim. Jedva čekam da počnem, tj. odavno sam već i počeo da radim sa svojim stručnim štabom oko skautiranja dece. Drago mi je da sam se vratio na mesto gde sam bio dugo. Privilegovan sam, ali i svoje emocije možda ne znam na pravi način… »
Kolarov predstavljen za novog selektora mlade reprezentacije Srbije: Deca ne treba da sede na klupama večitih, već da idu u…
Nedeljnik 08.11.2024
Bivši srpski fudbaler Aleksandar Kolarov predstavljen je danas za novog selektora mlade reprezentacije Srbije. „Ja se osećam spremnim. Jedva čekam da počnem, tj. odavno sam već i počeo da radim sa svojim stručnim štabom oko skautiranja dece. Drago mi je… »
Kolarov postao selektor Srbije, pa poslao jaku poruku: "Lepo je biti na klupi Zvezde i Partizana, ali..."
Telegraf 08.11.2024
Preporučujemo. Nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov i zvanično je promovisan za selektora mlade U 21 selekcije našeg tima! Kolarovu će ovo biti prvi trenerski posao, a na predstavljanju je poručio: - Osećam se spremnim i… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 29 minutajoš 60 povezanih

Minimalac pod pritiskom, Nikolić: "Inflacija će uzeti danak, realna vrednost minimalne zarade dosta niža"
Euronews pre 39 minutajoš 38 povezanih

Ubici Čarlija Kirka preti smrtna kazna! Zvaničnici zapretili muškarcu u crnom, cela Amerika na nogama
Blic pre 24 minutajoš 127 povezanih

U Parizu uhapšen državljanin Srbije, član Škaljarskog klana, zbog ubistva pripadnika Kavačkog
N1 Info pre 1 satjoš 22 povezane

Gužve na Novom Beogradu, vozila se polako kreću zbog pripreme za vojnu paradu (foto)
Novi magazin pre 2 satajoš 19 povezanih