Povezane vesti
"Iz groba sam zvao 112 službu i Hitnu pomoć" Željku se zbog peha svi smejali, na sudu isterao pravdu: "Istina je došla na…
Kurir 08.11.2024
Željko Dražić je 30. oktobra 2016. godine upao u grob, a tek je sada dobio ličnu satisfakciju uz pravosnažni sudski epilog. Nakon bizarne nesreće, Željko je iz groba zvao hitnu. Zvuči bizarno, ali je istinito. Zbog toga je Željko Dražić iz Debeljaka… »
Željko, koji je upao u grob, konačno isterao pravdu: "Zvao sam Hitnu, smejali su mi se"
Telegraf 08.11.2024
Preporučujemo. Željko Dražić je 30. oktobra 2016. godine upao u grob, a tek je sada dobio ličnu satisfakciju uz pravosnažni sudski epilog. Nakon bizarne nesreće, Željko je iz groba zvao hitnu. Zvuči bizarno, ali je istinito. Zbog toga je Željko Dražić iz… »
Vesti dana »
Smanjuje se akciza na gorivo! Vlada Srbije odlučila: Evo kad stupa na snagu
Kurir pre 47 minutajoš 34 povezane
Teheran: SAD da se uzdrže od novih "vojnih avantura"; Kac preti Iranu: IDF spreman da udari još "većom silom"
RTS pre 17 minutajoš 40 povezanih
Apostolović: Narednom godišnjem izveštaju EK o Srbiji pristupićemo drugačije
Danas pre 3 satajoš 28 povezanih
Ukrajina zadala snažan udarac Putinu! Za četiri dana pogođeno čak 35 brodova ruske "flote u senci", a onda još 14 tokom noći! Bukti u azovskom moru (foto/video)
Kurir pre 2 satajoš 27 povezanih
"Ubićemo Trampa" Preteći transparenti sa sahrane ajatolaha u Mašhadu! Iranci prete smrću američkom predsedniku! (foto/video)
Kurir pre 1 satjoš 60 povezanih