Povezane vesti
"Iz groba sam zvao 112 službu i Hitnu pomoć" Željku se zbog peha svi smejali, na sudu isterao pravdu: "Istina je došla na…
Kurir 08.11.2024
Željko Dražić je 30. oktobra 2016. godine upao u grob, a tek je sada dobio ličnu satisfakciju uz pravosnažni sudski epilog. Nakon bizarne nesreće, Željko je iz groba zvao hitnu. Zvuči bizarno, ali je istinito. Zbog toga je Željko Dražić iz Debeljaka… »
Željko, koji je upao u grob, konačno isterao pravdu: "Zvao sam Hitnu, smejali su mi se"
Telegraf 08.11.2024
Preporučujemo. Željko Dražić je 30. oktobra 2016. godine upao u grob, a tek je sada dobio ličnu satisfakciju uz pravosnažni sudski epilog. Nakon bizarne nesreće, Željko je iz groba zvao hitnu. Zvuči bizarno, ali je istinito. Zbog toga je Željko Dražić iz… »
Vesti dana »

Poginula 21 osoba, među njima i devojčica (10): Školski autobus prešao u suprotnu traku, pa sleteo u jarak: Užas u Keniji (foto)
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Vozači sa probnom dozvolom ne mogu da voze svaki automobil: Ovo je spisak dozvoljenih, a ko krši pravilo, kazne idu do 80.000 dinara
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

Tramp upravo potvrdio Evo kad će se i gde sastati sa Putinom (foto/VIDEO)
Alo pre 2 satajoš 2 povezane

Putin hoće ovo da bi prekinuo rat: Od Trampa traži samo jedno, predstavio ceo plan: "On mu zapravo poručuje..."
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Tenzije na severu Kosova: Jednoj osobi pritvor zbog pretnji tokom Džez festivala, druga puštena uz izrečenu kaznu
Blic pre 6 satijoš 1 povezana