Povezane vesti
"Iz groba sam zvao 112 službu i Hitnu pomoć" Željku se zbog peha svi smejali, na sudu isterao pravdu: "Istina je došla na…
Kurir 08.11.2024
Željko Dražić je 30. oktobra 2016. godine upao u grob, a tek je sada dobio ličnu satisfakciju uz pravosnažni sudski epilog. Nakon bizarne nesreće, Željko je iz groba zvao hitnu. Zvuči bizarno, ali je istinito. Zbog toga je Željko Dražić iz Debeljaka… »
Željko, koji je upao u grob, konačno isterao pravdu: "Zvao sam Hitnu, smejali su mi se"
Telegraf 08.11.2024
Preporučujemo. Željko Dražić je 30. oktobra 2016. godine upao u grob, a tek je sada dobio ličnu satisfakciju uz pravosnažni sudski epilog. Nakon bizarne nesreće, Željko je iz groba zvao hitnu. Zvuči bizarno, ali je istinito. Zbog toga je Željko Dražić iz… »
Vesti dana »
Nastavljene blokade 17 graničnih prelaza: Kamiondžije i dalje zaustavljaju teretni saobraćaj
Insajder pre 15 minutajoš 36 povezanih
Danas sneg i u nižim krajevima, a RHMZ objavio i kako će se situacija odvijati do kraja januara
Nova pre 1 satjoš 19 povezanih
„Ukrajinci da predaju ono što Putin ne može da osvoji vojno“: Ovo Tramp traži od Kijeva
Danas pre 36 minutajoš 17 povezanih
Sveti Sava – školska slava, sećanje na prvog srpskog prosvetitelja i arhiepiskopa
Naissus info pre 1 satjoš 17 povezanih
Katastrofa! Najnovije vesti sa Australijan opena su baš loše, a tiču se Novaka Đokovića
Večernje novosti pre 1 satjoš 22 povezane