Povezane vesti
"Iz groba sam zvao 112 službu i Hitnu pomoć" Željku se zbog peha svi smejali, na sudu isterao pravdu: "Istina je došla na…
Kurir 08.11.2024
Željko Dražić je 30. oktobra 2016. godine upao u grob, a tek je sada dobio ličnu satisfakciju uz pravosnažni sudski epilog. Nakon bizarne nesreće, Željko je iz groba zvao hitnu. Zvuči bizarno, ali je istinito. Zbog toga je Željko Dražić iz Debeljaka… »
Željko, koji je upao u grob, konačno isterao pravdu: "Zvao sam Hitnu, smejali su mi se"
Telegraf 08.11.2024
Preporučujemo. Željko Dražić je 30. oktobra 2016. godine upao u grob, a tek je sada dobio ličnu satisfakciju uz pravosnažni sudski epilog. Nakon bizarne nesreće, Željko je iz groba zvao hitnu. Zvuči bizarno, ali je istinito. Zbog toga je Željko Dražić iz… »
Vesti dana »
Nastavlja se borba sa velikim požarima u Ibarskoj klisuri i Deliblatskoj peščari
Naslovi.ai pre 1 satjoš 42 povezane
Za tri dana 19.000 prekršaja prekoračenja brzine, 1.500 u zoni pešačkih prelaza: Više od 250 pijanih vozača
Radio 021 pre 45 minutajoš 64 povezane
Velika zaplena kokaina i marihaune u Novom Sadu: U vozilu nađeno 85 kilograma "brendirane" droge, uhapšena trojica
Euronews pre 45 minutajoš 25 povezanih
Enver Hasani: Posle polaganja zakletve Aljbuljene Hadžiju, Kosovo je ostalo bez predsednika
Serbian News Media pre 2 satajoš 25 povezanih