Povezane vesti

Lalatović: Mladost neugodan rival, pobedićemo ako pristupimo kao protiv OFK Beograda

Lalatović: Mladost neugodan rival, pobedićemo ako pristupimo kao protiv OFK Beograda

Politika pre 2 sata
NOVI SAD – Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je danas da očekuje tešku utakmicu protiv ekipe Mladosti iz Lučana u 15. kolu Superlige Srbije. Meč između Vojvodine i Mladosti biće odigran sutra u Novom Sadu od 18.30 časova. „Za… »
Lalatović pred duel sa ‘svojima’ iz Lučana: „Za mene specifična utakmica!“ (video)

Lalatović pred duel sa ‘svojima’ iz Lučana: „Za mene specifična utakmica!“ (video)

Hot sport pre 2 sata
Trener Vojvodine Nenad Lalatović očekuje tešku utakmicu protiv ekipe Mladosti iz Lučana. Fudbaleri „stare dame“ ugostiće Mladost u subotu od 18:30, a Lalatović se najpre zahvalio čelnicima ovog kluba što su ga pustili da se vrati u Vojvodinu… »
Lalatović: Kao sa ofk i pobedićemo Mladost

Lalatović: Kao sa ofk i pobedićemo Mladost

Sportski žurnal pre 2 sata
Šef stručnog štaba novosadskog kluba najavljuje najjači tim za duel s Lučancima. Trener Vojvodine Nenad Lalatović očekuje tešku utakmicu s Mladošću, sutra u Novom Sadu od 18.30 časova. - Za mene će ovo biti specifična utakmica, pre mesec dana… »
Lalatović opet o porazu od Zvezde, protestu navijača, ali i pojačanjima!

Lalatović opet o porazu od Zvezde, protestu navijača, ali i pojačanjima!

Sportske.net pre 3 sata
Za trenera Vojvodine Nenada Lalatovića će predstojeća utakmica protiv lučanske Mladosti imati specifičan značaj, jer je donedavno sa velikim uspehom tokom ove jeseni vodio ekipu Mladosti iz Lučana i doveo je do plasmana na drugo mesto na tabeli… »
Lalatović protiv "svoje" Mladosti: "Hvala Milovanoviću, ali želim pobedu", Lala pomenuo i Zvezdu

Lalatović protiv "svoje" Mladosti: "Hvala Milovanoviću, ali želim pobedu", Lala pomenuo i Zvezdu

Večernje novosti pre 3 sata
Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je danas da očekuje tešku utakmicu protiv ekipe Mladosti iz Lučana u 15. kolu Superlige Srbije. FOTO: FK Vojvodina Meč između Vojvodine i Mladosti biće odigran sutra u Novom Sadu od 18.30 časova… »
"Pustili su me iako nisu morali": Lalatović najavio derbi Superlige

"Pustili su me iako nisu morali": Lalatović najavio derbi Superlige

Mondo pre 6 sati
Nenad Lalatović najavio meč Vojvodine i Mladosti iz Lučana. Jedan od najzanimljivijih mečeva u 5. kolu Superlige Srbije igraće se u Novom Sadu, gde Vojvodina dočekuje Mladost iz Lučana. Posebno zanimljivo biće iz ugla trenra novosadske ekipe… »

Vesti dana »