Povezane vesti
"Novi Pazar ima ambiciju da pojuri Evropu"
B92 08.11.2024
Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nikola Drinčić rekao je da su svi igrači spremni za duel protiv Novog Pazara, kao i da očekuje uzbudljiv meč protiv ambicioznog rivala. "Krenuo bih prvo od nas. Situacija je dobra što se tiče zdravstvenog biltena… »
Derbi kola na Čairu Drinčić pred Novi Pazar: Radnički je dobro radio, spremni smo
Večernje novosti 08.11.2024
Fudbalski klub Radnički dočekaće u petnaestom kolu Superlige Srbije ekipu Novog Pazara. I jedan i drugi tim nalaze se u gornjem delu tabele. FOTO: A. Ilić Radnički je sedmi, a sa bodom manje Pazar zauzima osmu poziciju. Samim tim očekuje se i zanimljiv… »
Zvezda i ofk u Zaječaru, Partizan gosti Radnički 1923
Sportski žurnal 08.11.2024
Nastavak serije uspešnosti u fokusu „večitih” rivala. Radnički i Novi Pazar sutra od 13 časova u Nišu otvoriće 15. kolo. Dva sata kasnije IMT u Loznici dočekaće šestoplasirani Čukarički, Spartak od 16 časova Tekstilac. Zanimljivo, obe ekipe su poslednji… »
Vesti dana »
Veliki požar u industrijskoj zoni u Novom Pazaru stavljen pod kontrolu, izgorele fabrike tekstila
RTS pre 5 minutajoš 52 povezane
Poledica i orkanski udari vetra u Srbiji! RHMZ upozorava, evo kakvo vreme nas očekuje
Dnevnik pre 30 minutajoš 30 povezanih
Fric srušio Vavrinku i sve bliži je duelu sa Đokovićem, ali ga pre toga čeka spektakl
Nova pre 1 satjoš 47 povezanih
Ostoja otkrio zašto nije hteo da se javi Željku Obradoviću na telefon: Da sam ja to uradio - nabili biste mi iglu u oko!
Kurir pre 1 satjoš 25 povezanih
Delegacija EP drugi dan u Srbiji: Poslanik Vladimir Prebilič danas u poseti Novom Sadu, sastaće se sa otpuštenom profesorkom Jelenom Kleut
Nova pre 20 minutajoš 14 povezanih