Povezane vesti
"Napali su me na ulici, tresem se, pod lekovima sam" Prvo oglašavanje Sofijine majke, progovorila o ćerkinoj vezi sa Terzom…
Kurir pre 4 sati
Brankica Janjićević ne krije da ju je ćerka Sofija duboko razočarala ušavši u vezu sa tada zauzetim Terzom, jer je majci pre ulaska u "Elitu" obećala da u rijalitiju neće imati ljubavne avanture. - Ja više ne gledam jer se nerviram puno. Jedino… »
"Napali su me na ulici, tresem se, pod lekovima sam": Prvo oglašavanje Sofijine majke, progovorila o ćerkinoj vezi sa Terzom…
Blic pre 7 sati
Brankica Janićijević, majka učesnice "Elite" Sofije Janićijević prvi put je progovorila o ćerki i njenom odnosu sa Borislavom Terzićem Terzom, koji je sa Sofijom prevario trudnu verenicu Milicu Veličković. Ona ne krije da ju je ćerka Sofija… »
Vesti dana »
Protest opozicije zbog tragedije u Novom Sadu biće održan u Beogradu 11. novembra
Vreme pre 32 minutajoš 55 povezanih
Ko je Vladimir Ješić, brat Gorana Ješića: Novinar kojeg je Velja Ilić udario u emisiji zbog jednog pitanja
Nova pre 6 satijoš 14 povezanih
Ješić: Hapse nam decu, pozivam sve da u 21h dođu ispred policijske stanice
N1 Info pre 56 minutajoš 10 povezanih
VIDEO Dvoje dece, dva fakulteta i nije narod: Solidarnost sa privedenim u Novom Sadu
Radio 021 pre 10 satijoš 11 povezanih