Повезане вести
Очекујемо девојчицу! На 60. рођендан Ђорђе Давид поделио прелепу вест
Стори 08.11.2024
Ђорђе Давид напунио је 60 година, прославу је уприличио са бендом и, наравно, породицом. Рокер са 18 година млађом Аном Мирчетић има ћерку Сташу која је центар његовог света. - То ће бити једна интимнија вечера, према… »
"Ја сам у једном стану, а жена и дете у другом": Ђорђе Давид отктрио да не живи са својом 18 година млађом супругом - Ово је…
Блиц 08.11.2024
Рокер Ђорђе Давид са 18 година млађом супругом Аном Мирчетић има ћерку Сташу, а како је и сам признао, са породицом не живи у истом стану. Ђорђе Давид истакао је да је његов однос са супругом није нарушен, али да не живе на… »
Ђорђе Давид открио да не живи са 18 година млађом супругом: "Ја сам у једном стану, жена и дете у другом"
Мондо 08.11.2024
Рокер Ђорђе Давид са 18 година млађом супругом Аном Мирчетић има ћерку Сташу, а како је и сам признао, са породицом не живи у истом стану. Ђорђе Давид који је недавно напунио 60 година, истакао је да његов однос са супругом није… »
Жена и ћерка Ђорђа Давида живе одвојено од њега! И даље су у браку, али не живе заједно: Волим је највише на свету, али смо…
Курир 08.11.2024
Рокер и члан жирија такмичења "Звезде Гранда" Ђорђе Давид са 18 година млађом супругом Аном Мирчетић има ћерку Сташу. Иако је у дугом и срећном браку, он са породицом не живи у истом стану, о чему је једном приликом отворено… »
"Стиже нам још једна девојчица" Ђорђе Давид не крије срећу, открио све детаље: Жељно исчекује април
Курир 08.11.2024
Рокер Ђорђе Давид недавно је напунио 60 година, прославу је уприличио са бендом и, наравно, породицом. Познато је да музичар са 18 година млађом супругом Аном Мирчетић има ћерку Сташу која је центар његовог света. - То ће бити… »
Вести дана »
Протест „Којим током иде ТОК?“: Студенти пред Тужилаштвом траже да се до краја испита случај Генералштаба
Сербиан Невс Медиа пре 30 минутајош 20 повезаних
Вучић: „Желели смо јединствено тржиште, уједињеном Балкану са отвореним границама место је у Европској унији“
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 37 повезаних
Поплаве у Врању и Свилајнцу: Евакуација и затварање моста због високог водостаја
Наслови.аи пре 1 минутјош 26 повезаних