Povezane vesti

"Ja sam u jednom stanu, a žena i dete u drugom": Đorđe David otktrio da ne živi sa svojom 18 godina mlađom suprugom - Ovo…

"Ja sam u jednom stanu, a žena i dete u drugom": Đorđe David otktrio da ne živi sa svojom 18 godina mlađom suprugom - Ovo…

Blic pre 4 sati
Roker Đorđe David sa 18 godina mlađom suprugom Anom Mirčetić ima ćerku Stašu, a kako je i sam priznao, sa porodicom ne živi u istom stanu. Đorđe David istakao je da je njegov odnos sa suprugom nije narušen, ali da ne žive na istoj adresi. - Ne… »
"Stiže nam još jedna devojčica" Đorđe David ne krije sreću, otkrio sve detalje: Željno isčekuje april

"Stiže nam još jedna devojčica" Đorđe David ne krije sreću, otkrio sve detalje: Željno isčekuje april

Kurir pre 4 sati
Roker Đorđe David nedavno je napunio 60 godina, proslavu je upriličio sa bendom i, naravno, porodicom. Poznato je da muzičar sa 18 godina mlađom suprugom Anom Mirčetić ima ćerku Stašu koja je centar njegovog sveta. - To će biti jedna intimnija… »
Žena i ćerka Đorđa Davida žive odvojeno od njega! I dalje su u braku, ali ne žive zajedno: Volim je najviše na svetu…

Žena i ćerka Đorđa Davida žive odvojeno od njega! I dalje su u braku, ali ne žive zajedno: Volim je najviše na svetu…

Kurir pre 3 sata
Roker i član žirija takmičenja "Zvezde Granda" Đorđe David sa 18 godina mlađom suprugom Anom Mirčetić ima ćerku Stašu. Iako je u dugom i srećnom braku, on sa porodicom ne živi u istom stanu, o čemu je jednom prilikom otvoreno govorio. Naime… »
Đorđe David otkrio da ne živi sa 18 godina mlađom suprugom: "Ja sam u jednom stanu, žena i dete u drugom"

Đorđe David otkrio da ne živi sa 18 godina mlađom suprugom: "Ja sam u jednom stanu, žena i dete u drugom"

Mondo pre 3 sata
Roker Đorđe David sa 18 godina mlađom suprugom Anom Mirčetić ima ćerku Stašu, a kako je i sam priznao, sa porodicom ne živi u istom stanu. Đorđe David koji je nedavno napunio 60 godina, istakao je da njegov odnos sa suprugom nije narušen, ali… »
Očekujemo devojčicu! Na dan 60. rođendana Đorđe David podelio prelepu vest

Očekujemo devojčicu! Na dan 60. rođendana Đorđe David podelio prelepu vest

Story pre 9 sati
Đorđe David napunio je 60. godina, proslavu je upriličio sa bendom i naravno porodicom. Roker sa 18 godina mlađom Anom Mirčetić ima ćerku Stašu koja je centar njegovog sveta. - To će biti jedna intimnija večera, primljena novonastaloj situaciji… »

Vesti dana »