Повезане вести

Шолц спреман да разговара о ранијем датуму превремених избора у Немачкој

РТВ 08.11.2024
БУДИМПЕШТА - Немачки канцелар Олаф Шолц наговестио је данас спремност за разговоре о термину превремених парламентарних избора, након краха владајуће коалиције. "Ја сам још у среду нагласио да желим што пре да омогућим нове… »

Политика 08.11.2024
БЕРЛИН – Немачки канцелар Олаф Шолц наговестио је данас спремност за разговоре о термину превремених парламентарних избора, након краха владајуће коалиције. "Ја сам још у среду нагласио да желим што пре да омогућим нове изборе у… »
Олаф спреман за преговоре; Када Немачку очекују избори?

Олаф спреман за преговоре; Када Немачку очекују избори?

Б92 08.11.2024
Немачки канцелар Олаф Шолц наговестио је данас спремност за разговоре о термину превремених парламентарних избора, након краха владајуће коалиције. "Ја сам још у среду нагласио да желим што пре да омогућим нове изборе у Немачкој… »

Еуроневс 08.11.2024
Немачки канцелар Олаф Шолц наговестио је данас спремност за разговоре о термину превремених парламентарних избора, након краха владајуће коалиције. "Ја сам још у среду нагласио да желим што пре да омогућим нове изборе у Немачкој… »
Олаф Шолц спреман да разговара о ранијем датуму превремених избора у Немачкој

Олаф Шолц спреман да разговара о ранијем датуму превремених избора у Немачкој

Телеграф 08.11.2024
Препоручујемо. Немачки канцелар Олаф Шолц наговестио је данас спремност за разговоре о термину превремених парламентарних избора, након краха владајуће коалиције. "Ја сам још у среду нагласио да желим што пре да омогућим нове… »
Сцхолз: Желим да нови избори буду што прије

Сцхолз: Желим да нови избори буду што прије

СЕЕбиз 08.11.2024
БЕРЛИН - Њемачки канцелар Олаф Сцхолз сигнализирао је данас спремност за разговоре о термину пријевремених избора. "Ја сам још у сриједу нагласио да желим што прије омогућити нове изборе у Њемачкој. И око термина морамо у миру… »

Вести дана »