Повезане вести
Шолц спреман да разговара о ранијем датуму превремених избора у Немачкој
РТВ 08.11.2024
БУДИМПЕШТА - Немачки канцелар Олаф Шолц наговестио је данас спремност за разговоре о термину превремених парламентарних избора, након краха владајуће коалиције. "Ја сам још у среду нагласио да желим што пре да омогућим нове… »
Политика 08.11.2024
БЕРЛИН – Немачки канцелар Олаф Шолц наговестио је данас спремност за разговоре о термину превремених парламентарних избора, након краха владајуће коалиције. "Ја сам још у среду нагласио да желим што пре да омогућим нове изборе у… »
Олаф спреман за преговоре; Када Немачку очекују избори?
Б92 08.11.2024
Немачки канцелар Олаф Шолц наговестио је данас спремност за разговоре о термину превремених парламентарних избора, након краха владајуће коалиције. "Ја сам још у среду нагласио да желим што пре да омогућим нове изборе у Немачкој… »
Еуроневс 08.11.2024
Немачки канцелар Олаф Шолц наговестио је данас спремност за разговоре о термину превремених парламентарних избора, након краха владајуће коалиције. "Ја сам још у среду нагласио да желим што пре да омогућим нове изборе у Немачкој… »
Олаф Шолц спреман да разговара о ранијем датуму превремених избора у Немачкој
Телеграф 08.11.2024
Препоручујемо. Немачки канцелар Олаф Шолц наговестио је данас спремност за разговоре о термину превремених парламентарних избора, након краха владајуће коалиције. "Ја сам још у среду нагласио да желим што пре да омогућим нове… »
Сцхолз: Желим да нови избори буду што прије
СЕЕбиз 08.11.2024
БЕРЛИН - Њемачки канцелар Олаф Сцхолз сигнализирао је данас спремност за разговоре о термину пријевремених избора. "Ја сам још у сриједу нагласио да желим што прије омогућити нове изборе у Њемачкој. И око термина морамо у миру… »
Вести дана »
Црна Трава, Предејане и Вучје код Лесковца и Медвеђа остају без могућности да точе гориво на пумпама
Југ пресс пре 24 минутајош 46 повезаних
БЛОГ УЖИВО Одложено суђење студентима ухапшеним након Видовданског протеста
Нова пре 2 сатајош 29 повезаних
Више од 14.000 пријава за легализацију Министарка Софронијевић: Невероватан одзив грађана
Ало пре 34 минутајош 123 повезане
'Стојимо уз Украјину', поручили европски савезници после састанка са Зеленским
BBC News пре 9 минутајош 75 повезаних