Povezane vesti
Međedović pobedio Đerea i plasirao se u finale Beograd opena
Politika pre 1 dan
Srpski teniser Hamad Međedović plasirao se u finale ATP turnira Beograd open, pošto je večeras u polufinalu pobedio sunarodnika Lasla Đerea 6:2, 3:6, 7:6 (7:2). Meč je trajao dva sata i 27 minuta. Međedović je 156. teniser sveta, dok se Đere… »
Međedović u raljama emocija: "Bilo je i suza, razmišljao sam o predaji"
Sportske.net pre 3 sata
Srpski teniser Hamad Međedović pamtiće današnji dan dok je živ pošto je trijumfom protiv Lasla Đerea na Beograd openu izborio svoje prvo ATP finale. Mladi teniser rodom iz Novog Pazara uspeo je lavovskom borbom da dođe do trijumfa protiv znatno… »
Međedović: Bio je težak meč protiv Đerea, možda i najteži u ovoj godini
Sportski žurnal pre 4 sati
Imao sam grčeve u stomaku od sinoć. Pojeo sam nešto. Imao sam velike bolove. Mislio sam o predaji. Onda su me i leđa bolela od silnog savijanja. Na kraju mi je drago što nisam predao - dodao je Međedović. Hamad Međedović izjavio je da je odigrao… »
Gof pobedila Sabalenku i otišla u finale završnog turnira u Rijadu
B92 pre 4 sati
Američka teniserka Koko Gof plasirala se u finale završnog WTA turnira u Rijadu, pošto je pobedila prvu teniserku sveta Beloruskinju Arinu Sabalenku posle dva seta, 7:6, 6:3. Meč je trajao sat i 51 minut. Gof, treća teniserka sveta, uzela je šest… »
Međedović posle plasmana u finale Belgrade opena: Najteži meč u godini
Euronews pre 4 sati
Hamad Međedović plasirao se u svoje prvo ATP finale. Tamo ga čeka malo iskusniji Kanađanin Denis Šapovalov, trenutno 78. igrač sveta. "Bio je ovo stvarno težak meč, možda i najteži u ovoj godini. Podsetio me na onaj protiv Medvedeva u Rimu. Laci… »
U finalu uprkos problemima: Hamad Međedović otkrio sa čime se suočavao tokom finala protiv Đerea
Večernje novosti pre 4 sati
Srpski teniser Hamad Međedović izjavio je večeras da je odigrao težak meč protiv sunarodnika Lasla Đerea u polufinalu ATP turnira Beograd open. Foto: Profimedia Međedović je u polufinalu turnira u Beogradu pobedio Đerea 6:2, 3:6, 7:6 (7:2) i… »
"Nisam znao šta da radim, mislio sam i na predaju" VIDEO
B92 pre 5 sati
Srpski tensier Hamad Međedović izneo je utiske posle plasmana u finale Beograd opena. Novopazarac je trijumfovao nad Laslom Đereom rezultatom 2:1 (6:2, 3:6, 7:6) i plasirao se u svoje prvo ATP finale u karijeri. "Bio je stvarno težak meč, možda… »
Nori i Bonzi u finalu turnira u Mecu
Sportski žurnal pre 5 sati
ATP turnir u Mecu se igra za nagradni fond od 579.320 evra. Britanski teniser Kameron Nori i Francuz Benžamen Bonzi plasirali su se u finale turnira u Mecu. Nori je u prvom polufinalu pobedio Francuza Korantena Mutea 6:2, 7:6 (7:5). Meč je trajao jedan… »
Gof pobedila Sabalenku za finale turnira u Rijadu
Sportski žurnal pre 5 sati
Turnir u Rijadu se igra za nagradni fond od 15.250.000 dolara. Američka teniserka Koko Gof plasirala se u finale Završnog VTA turnira u Rijadu, pošto je večeras u polufinalu pobedila Beloruskinju Arinu Sabalenku 7:6 (7:4), 6:3. Meč je trajao jedan… »
Đere: Bolno je izgubiti treći set sa 7:6, ali idemo dalje
B92 pre 6 sati
Laslo Đere je posle dramatičnog polufinala ostao bez plasmana u finale Beograd Opena. Od njega je bio bolji prijatelj iz Dejvis kup tima Srbije, Hamad Međedović koji je slavio sa 6:2, 3:6, 7:6 (2). Teško je bilo Đereu posle meča, vidi se da je jako… »
Gof zaustavila Sabalenku u polufinalu završnog turnira u Rijadu
Sport klub pre 6 sati
Amerikanka Koko Gof pobedila je Beloruskinju Arinu Sabalenku 7:6 (7:4), 6:3 u polufinalu završnog turnira WTA serije u Rijadu. Prvi set najavio je ujednačen meč prve i treće teniserke sveta u kom je skromnije rangirana povela posle taj-brejka u kom su… »
Javio se Đoković: "Čestitam, Hame" FOTO
B92 pre 5 sati
Novak Đoković čestitao je Hamadu Međedoviću na plasmanu u finale Beograd opena. Novopazarac je trijumfovao nad Laslom Đereom rezultatom 2:1 (6:2, 3:6, 7:6) i plasirao se u svoje prvo ATP finale u karijeri. Za taj uspeh nije izostala čestitka od… »
Međedović: Sumnjam da ću zaspati na vreme zbog euforije
Sport klub pre 5 sati
Hamad Međedović se plasirao u prvo finale ATP turnira u karijeri pobedom nad sunarodnikom Laslom Đereom 6:2, 3:6, 7:6 (7:2) u polufinalu ATP 250 turnira u Beogradskoj areni. „Bio je to stvarno težak meč, možda i najteži u ovoj godini. Podsetio me… »
Međedović pobedio Đerea i plasirao se u finale Belgrade opena
Radio 021 pre 6 sati
Hamad Međedović plasirao se danas u finale turnira "Belgrade open" u Beogradu, pošto je pobedio 141. tenisera sveta Lasla Đerea posle tri seta, 6:2, 3:6, 7:6. Meč je trajao dva sata i 26 minuta. Međedović, 156. teniser sveta, uzeo je dva puta… »
Međedović preko Đerea do finala Belgrade opena
Euronews pre 7 sati
Posle fantastičnog srpskog duela u finale Belgrade opena se plasirao Hamad Međedović, koji je posle velike borbe pobedio Lasla Đerea sa 2:1 u setovima 6:2,3:6, 7:6 (2). Meč je trajao dva časa i 27 minuta. Prvi set prilično lako dobio je Hamad… »
Još korak do trofeja: Olimpijska šampionka se plasirala u finale završnog mastersa
Večernje novosti pre 7 sati
KINESKA teniserka Ćinven Dženg plasirala se u finale Završnog VTA turnira u Rijadu, pošto je u polufinalu pobedila Čehinju Barboru Krejčikovu 6:3, 7:5. FOTO: Tanjug/AP Ovo je bio drugi međusobni duel kineske i češke teniserke, a drugi trijumf… »
Dženg asovima preko Krejčikove do finala u Rijadu
Sport klub pre 8 sati
Kineskinja Ćingven Dženg pobedila je Čehinju Barboru Krejčikovu 6:3, 7:5 u polufinalnom duelu WTA finala u Rijadu. Dženg, sedma teniserka sveta, privela je prvi set u saudijskoj prestonici kraju posle 40 minuta, a podatak vredan pomena je da je u… »
Dženg prva finalistkinja u Rijadu VIDEO
B92 pre 7 sati
Kineskinja Ćinven Dženg prva je finalistkinja WTA Finala u Rijadu. Sedma igračica sveta je posle tačno 100 minuta igre bila bolja od Čehinje Barbore Krejčikove, 6:3, 7:5. Ovo je bio njihov drugi meč, i prethodni je u finalu turnira u Žengžuu… »
Vesti dana »
Završena blokada Varadinskog mosta: Vučević najavio još ostavki, aktivistkinje puštene iz pritvora, Ješić se predao policiji, građani poručuju „odgovaraćete“ (VIDEO, FOTO)
Danas pre 1 satjoš 2 povezane
„Priveli ih lažni policajci“: Aktivisti prijavili „otmicu“ Mile Pajić i Dorotee Antić
Danas pre 2 satajoš 1 povezana