Повезане вести

Међедовић победио Ђереа и пласирао се у финале Београд опена

Међедовић победио Ђереа и пласирао се у финале Београд опена

Политика 08.11.2024
Српски тенисер Хамад Међедовић пласирао се у финале АТП турнира Београд опен, пошто је вечерас у полуфиналу победио сународника Ласла Ђереа 6:2, 3:6, 7:6 (7:2). Меч је трајао два сата и 27 минута. Међедовић је 156. тенисер света… »
Међедовић у раљама емоција: "Било је и суза, размишљао сам о предаји"

Међедовић у раљама емоција: "Било је и суза, размишљао сам о предаји"

Спортске.нет 08.11.2024
Српски тенисер Хамад Међедовић памтиће данашњи дан док је жив пошто је тријумфом против Ласла Ђереа на Београд опену изборио своје прво АТП финале. Млади тенисер родом из Новог Пазара успео је лавовском борбом да дође до… »
Међедовић после пласмана у финале Белграде опена: Најтежи меч у години

Међедовић после пласмана у финале Белграде опена: Најтежи меч у години

Еуроневс 08.11.2024
Хамад Међедовић пласирао се у своје прво АТП финале. Тамо га чека мало искуснији Канађанин Денис Шаповалов, тренутно 78. играч света. "Био је ово стварно тежак меч, можда и најтежи у овој години. Подсетио ме на онај против… »
Гоф победила Сабаленку и отишла у финале завршног турнира у Ријаду

Гоф победила Сабаленку и отишла у финале завршног турнира у Ријаду

Б92 08.11.2024
Америчка тенисерка Коко Гоф пласирала се у финале завршног ВТА турнира у Ријаду, пошто је победила прву тенисерку света Белорускињу Арину Сабаленку после два сета, 7:6, 6:3. Меч је трајао сат и 51 минут. Гоф, трећа тенисерка… »
Међедовић: Био је тежак меч против Ђереа, можда и најтежи у овој години

Међедовић: Био је тежак меч против Ђереа, можда и најтежи у овој години

Спортски журнал 08.11.2024
Имао сам грчеве у стомаку од синоћ. Појео сам нешто. Имао сам велике болове. Мислио сам о предаји. Онда су ме и леђа болела од силног савијања. На крају ми је драго што нисам предао - додао је Међедовић. Хамад Међедовић изјавио… »
У финалу упркос проблемима: Хамад Међедовић открио са чиме се суочавао током финала против Ђереа

У финалу упркос проблемима: Хамад Међедовић открио са чиме се суочавао током финала против Ђереа

Вечерње новости 08.11.2024
Српски тенисер Хамад Међедовић изјавио је вечерас да је одиграо тежак меч против сународника Ласла Ђереа у полуфиналу АТП турнира Београд опен. Фото: Профимедиа Међедовић је у полуфиналу турнира у Београду победио Ђереа 6:2, 3:6… »
Гоф победила Сабаленку за финале турнира у Ријаду

Гоф победила Сабаленку за финале турнира у Ријаду

Турнир у Ријаду се игра за наградни фонд од 15.250.000 долара. Америчка тенисерка Коко Гоф пласирала се у финале Завршног ВТА турнира у Ријаду, пошто је вечерас у полуфиналу победила Белорускињу Арину Сабаленку 7:6 (7:4), 6:3… »
Нори и Бонзи у финалу турнира у Мецу

Нори и Бонзи у финалу турнира у Мецу

АТП турнир у Мецу се игра за наградни фонд од 579.320 евра. Британски тенисер Камерон Нори и Француз Бенжамен Бонзи пласирали су се у финале турнира у Мецу. Нори је у првом полуфиналу победио Француза Корантена Мутеа 6:2, 7:6… »
"Нисам знао шта да радим, мислио сам и на предају" ВИДЕО

"Нисам знао шта да радим, мислио сам и на предају" ВИДЕО

Б92 08.11.2024
Српски тенсиер Хамад Међедовић изнео је утиске после пласмана у финале Београд опена. Новопазарац је тријумфовао над Ласлом Ђереом резултатом 2:1 (6:2, 3:6, 7:6) и пласирао се у своје прво АТП финале у каријери. "Био је стварно… »
Међедовић: Сумњам да ћу заспати на време због еуфорије

Међедовић: Сумњам да ћу заспати на време због еуфорије

Спорт клуб 08.11.2024
Хамад Међедовић се пласирао у прво финале АТП турнира у каријери победом над сународником Ласлом Ђереом 6:2, 3:6, 7:6 (7:2) у полуфиналу АТП 250 турнира у Београдској арени. „Био је то стварно тежак меч, можда и најтежи у овој… »
Јавио се Ђоковић: "Честитам, Хаме" ФОТО

Јавио се Ђоковић: "Честитам, Хаме" ФОТО

Б92 08.11.2024
Новак Ђоковић честитао је Хамаду Међедовићу на пласману у финале Београд опена. Новопазарац је тријумфовао над Ласлом Ђереом резултатом 2:1 (6:2, 3:6, 7:6) и пласирао се у своје прво АТП финале у каријери. За тај успех није… »
Гоф зауставила Сабаленку у полуфиналу завршног турнира у Ријаду

Гоф зауставила Сабаленку у полуфиналу завршног турнира у Ријаду

Спорт клуб 08.11.2024
Американка Коко Гоф победила је Белорускињу Арину Сабаленку 7:6 (7:4), 6:3 у полуфиналу завршног турнира ВТА серије у Ријаду. Први сет најавио је уједначен меч прве и треће тенисерке света у ком је скромније рангирана повела… »
Ђере: Болно је изгубити трећи сет са 7:6, али идемо даље

Ђере: Болно је изгубити трећи сет са 7:6, али идемо даље

Б92 08.11.2024
Ласло Ђере је после драматичног полуфинала остао без пласмана у финале Београд Опена. Од њега је био бољи пријатељ из Дејвис куп тима Србије, Хамад Међедовић који је славио са 6:2, 3:6, 7:6 (2). Тешко је било Ђереу после меча… »
Међедовић победио Ђереа и пласирао се у финале Белграде опена

Међедовић победио Ђереа и пласирао се у финале Белграде опена

Радио 021 08.11.2024
Хамад Међедовић пласирао се данас у финале турнира "Белграде опен" у Београду, пошто је победио 141. тенисера света Ласла Ђереа после три сета, 6:2, 3:6, 7:6. Меч је трајао два сата и 26 минута. Међедовић, 156. тенисер света… »
Међедовић преко Ђереа до финала Белграде опена

Међедовић преко Ђереа до финала Белграде опена

Еуроневс 08.11.2024
После фантастичног српског дуела у финале Белграде опена се пласирао Хамад Међедовић, који је после велике борбе победио Ласла Ђереа са 2:1 у сетовима 6:2,3:6, 7:6 (2). Меч је трајао два часа и 27 минута. Први сет прилично лако… »
Још корак до трофеја: Олимпијска шампионка се пласирала у финале завршног мастерса

Још корак до трофеја: Олимпијска шампионка се пласирала у финале завршног мастерса

Вечерње новости 08.11.2024
КИНЕСКА тенисерка Ћинвен Џенг пласирала се у финале Завршног ВТА турнира у Ријаду, пошто је у полуфиналу победила Чехињу Барбору Крејчикову 6:3, 7:5. ФОТО: Тањуг/АП Ово је био други међусобни дуел кинеске и чешке тенисерке, а… »
Џенг прва финалисткиња у Ријаду ВИДЕО

Џенг прва финалисткиња у Ријаду ВИДЕО

Б92 08.11.2024
Кинескиња Ћинвен Џенг прва је финалисткиња ВТА Финала у Ријаду. Седма играчица света је после тачно 100 минута игре била боља од Чехиње Барборе Крејчикове, 6:3, 7:5. Ово је био њихов други меч, и претходни је у финалу… »
Џенг асовима преко Крејчикове до финала у Ријаду

Џенг асовима преко Крејчикове до финала у Ријаду

Спорт клуб 08.11.2024
Кинескиња Ћингвен Џенг победила је Чехињу Барбору Крејчикову 6:3, 7:5 у полуфиналном дуелу ВТА финала у Ријаду. Џенг, седма тенисерка света, привела је први сет у саудијској престоници крају после 40 минута, а податак вредан… »

Вести дана »