Povezane vesti
NBA šampion: Jokić krade vreme… Mislio sam da Srbija pobeđuje
Sport klub 08.11.2024
Košarkaška reprezentacija Srbije, zahvaljujući i pojedinim odlukama sudija, nije pobedila selekciju Sjedinjenih Država i plasirala se u finale Olimpijskih igara u Parizu, a da je poraz moćnih Amera bio realan priznao je i Derik Vajt. Igrač NBA… »
Kako je Gudurić "zaledio" Amerikanca: "Mislio sam gotovo je..."
Sportske.net 08.11.2024
Polufinalni meč ovogodišnjih Olimpijskih igara u Parizu između Srbije i SAD-a ostaće upamćen kao jedan od najuzbudljivih u istoriji košarke, a o tome svedoči i izjava američkog reprezentativca Derika Vajta, tačno tri meseca od spektakularnog… »
Nba košarkaš se prisetio gudurićeve trojke: „Pomislio sam, možda je gotovo!“ (video)
Hot sport 08.11.2024
Eh, kamo sreće da je bilo tako. Reprezentativac Sjedinjenih Američkih Država, Derik Vajt prisetio se Olimpijskih igara u Parizu. Kako i sam kaže, mislio je u jednom momentu da je meč sa Srbijom rešen: „Da… Pomislio sam to kada je Gudurić… »
NBA šampion: "Kada je Gudurić dao trojku, mislio sam - gotovo je"
B92 08.11.2024
Košarkaš Bostona Derik Vajt u jednom lokalnom podkastu podsetio se utakmice sa Srbijom u polufinalu Olimpijskih igara u Parizu. Bio je to, svi se slažu, meč u kojem je po prvi put u istoriji "drim tim" bio pred porazom, kao nikad pre do tada. Meka… »
"Kad je Gudurić pogodio, mislio sam da gubimo od Srbije": Amerikanac progovorio o Olimpijadi i Jokićevoj "krađi"
Mondo 08.11.2024
Derek Vajt pričao je o utakmici između Srbije i Amerike na Olimpijskim igrama. Srbija je bila blizu da napravi senzaciju na Olimpijskim igrama, ali nije uspela da pobedi Ameriku u polufinalu (95:91). Vodio je tim Svetislava Pešića u većem delu meča… »
Vesti dana »
Penzioneri i studenti zajedno na ulici: Održani Protesti na Trgu republike i ispred Ministarstva prosvete
Danas pre 23 minutajoš 31 povezana
Završen protest đaka, prosvetara, penzionera i studenata ispred Ministarstva prosvete (UŽIVO)
Novi magazin pre 23 minutajoš 23 povezane
Goran Vesić u iskazu krivicu za pad nadstrešnice svalio na saradnike, „Infrastrukturu Železnice“ i „Srbija voz“
Nova pre 3 satajoš 6 povezanih
Tramp: SAD će preuzeti Gazu, biće to Rivijera Bliskog istoka
Radio 021 pre 22 minutajoš 56 povezanih
Tužilaštvo predložilo pritvor za osumnjičnog da je nožem povredio policajca
Euronews pre 27 minutajoš 26 povezanih