Povezane vesti
Sivić: Možda odmorimo Ljajića za meč košarkaša
Sportski žurnal 08.11.2024
Video sam da Adem ima mekanu nogu, ali nisam znao da ima i mekanu ruku. Šef stručnog štaba Pazaraca Tomislav Sivić osvrnuo i na najavu košarkaškog trećeligaša Novog Pazara 1969 da će pojačati ekipu Ademom Ljajićem. - Ne znam kad Ljajić ima košarkašku… »
Sivić: "Kažu da je Ljajić supertalentovani košarkaš, sad ga zovemo Džordan!"
Sportske.net 08.11.2024
Kao bomba je odjeknula vest da je Adem Ljajić novi košarkaš Novog Pazara. I zaista će biti tako, mnogi nisu mogli da poveruju, iako su to ljudi iz košarkaškog kluba i potvrdili. Čekali smo i Tomislava Sivića. "Ja sam znao da ima mekanu nogu, ali nisam… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju 19. februara 2026: prolećni dan sa naoblačenjem i olujnim vetrom uveče
Naslovi.ai pre 1 satjoš 23 povezane
Prve slike i snimci hapšenja bivšeg princa Endrua. Policijski džipovi opkolili luksuzno imanje, opsadno stanje u Velikoj Britaniji (foto, video)
Blic pre 38 minutajoš 16 povezanih
Poljoprivrednici iz okoline Gornjeg Milanovca danas se pridružuju blokadi puteva
Morava info pre 1 satjoš 13 povezanih
Iran ispaljuje rakete, američka zver stiže! Udarna grupa je već postavljena, sve je spremno za napad: Bliski istok strepi od odluke Vašingtona
Blic pre 2 satajoš 17 povezanih
Skupština Vojvodine usvojila izmene plana za Frušku goru, opozicija tvrdi da je naručilac privatnik
N1 Info pre 38 minutajoš 15 povezanih