Povezane vesti
Lepa Brena o teškim momentima u životu: To me je koštalo po 100 hiljada minimum
Večernje novosti 08.11.2024
LEPA BRENA progovorila je o dočeku Nove godine, kolegama, ali i finansijama i životnim problemima. foto: Skymusic - Radujem se što ću za Novu godinu pevati u Sava centru, jer je renoviran nedavno, biće posebno. Da ne pevam za Novu, otišla bih na… »
"To me je koštalo po 100.000 minimum!" Brena o teškim momentima u životu: Da mi je neko rekao šta ću sve da doživim…
Kurir 08.11.2024
Pevačica Lepa Brena progovorila je o dočeku Nove godine, kolegama, ali i finansijama i životnim problemima. - Radujem se što ću za Novu godinu pevati u Sava centru, jer je renoviran nedavno, biće posebno. Da ne pevam za Novu, otišla bih na nastupe… »
"Svaki je koštao minimum: 100.000" Lepa Brena o finansijama i privatnim problemima: "Ne bih volela da se ponovo rodim" (video)
Blic 08.11.2024
Čuvena pevačica Lepa Brena (64) progovorila je o dočeku Nove godine, kolegama, ali i finansijama i životnim problemima. - Radujem se što ću za Novu godinu pevati u Sava centru, jer je renoviran nedavno, biće posebno. Da ne pevam za Novu, otišla… »
Vesti dana »
Studenti ispred Ministarstva prosvete ostavili udžbenike u znak podrške srednjoškolcima (FOTO,VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 27 povezanih
Novosadski studenti ispred RTV-a, beogradski ispred Ministarstva prosvete – blokade i protesti u više gradova Srbije
RTS pre 49 minutajoš 46 povezanih
Huti lansirali projektil na Izrael; UN: Situacija alarmantna, u napadu na aerodorm povređen član SZO
RTS pre 23 minutajoš 20 povezanih
Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Nikole Stankovića, u akciji hapšenja povređeni policajci
Euronews pre 49 minutajoš 53 povezane
uživo RAT U UKRAJINI Bela kuća: Severnokorejske trupe imaju masovne gubitke u ratu u Ukrajini
Euronews pre 1 satjoš 39 povezanih