Povezane vesti
Lepa Brena o teškim momentima u životu: To me je koštalo po 100 hiljada minimum
Večernje novosti 08.11.2024
LEPA BRENA progovorila je o dočeku Nove godine, kolegama, ali i finansijama i životnim problemima. foto: Skymusic - Radujem se što ću za Novu godinu pevati u Sava centru, jer je renoviran nedavno, biće posebno. Da ne pevam za Novu, otišla bih na nastupe… »
"To me je koštalo po 100.000 minimum!" Brena o teškim momentima u životu: Da mi je neko rekao šta ću sve da doživim, rekla bih…
Kurir 08.11.2024
Pevačica Lepa Brena progovorila je o dočeku Nove godine, kolegama, ali i finansijama i životnim problemima. - Radujem se što ću za Novu godinu pevati u Sava centru, jer je renoviran nedavno, biće posebno. Da ne pevam za Novu, otišla bih na nastupe… »
"Svaki je koštao minimum: 100.000" Lepa Brena o finansijama i privatnim problemima: "Ne bih volela da se ponovo rodim" (video)
Blic 08.11.2024
Čuvena pevačica Lepa Brena (64) progovorila je o dočeku Nove godine, kolegama, ali i finansijama i životnim problemima. - Radujem se što ću za Novu godinu pevati u Sava centru, jer je renoviran nedavno, biće posebno. Da ne pevam za Novu, otišla bih na… »
Vesti dana »
Pokušan vojni puč, predsednik na sigurnom, pučisti tvrde: Uzeli smo nacionalnu televiziju!
Dnevnik pre 1 satjoš 31 povezana
Pravosuđe ponovo na meti vlasti, Đukanović traži da VSS "sankcioniše sudije koje podržavaju studente"
N1 Info pre 38 minutajoš 23 povezane
Prijava za legalizaciju traje 60 dana. Počinje sutra u 4 ujutru, ovo je sve što bi građani trebalo da znaju
Alo pre 4 satijoš 34 povezane
Granatiran Herson – četvoro stradalo, 10 povređenih; Tramp Mlađi: Ukrajina može da izgubi podršku SAD
RTS pre 3 minutajoš 51 povezana