Povezane vesti
Lepa Brena o teškim momentima u životu: To me je koštalo po 100 hiljada minimum
Večernje novosti 08.11.2024
LEPA BRENA progovorila je o dočeku Nove godine, kolegama, ali i finansijama i životnim problemima. foto: Skymusic - Radujem se što ću za Novu godinu pevati u Sava centru, jer je renoviran nedavno, biće posebno. Da ne pevam za Novu, otišla bih na nastupe… »
"To me je koštalo po 100.000 minimum!" Brena o teškim momentima u životu: Da mi je neko rekao šta ću sve da doživim, rekla bih…
Kurir 08.11.2024
Pevačica Lepa Brena progovorila je o dočeku Nove godine, kolegama, ali i finansijama i životnim problemima. - Radujem se što ću za Novu godinu pevati u Sava centru, jer je renoviran nedavno, biće posebno. Da ne pevam za Novu, otišla bih na nastupe… »
"Svaki je koštao minimum: 100.000" Lepa Brena o finansijama i privatnim problemima: "Ne bih volela da se ponovo rodim" (video)
Blic 08.11.2024
Čuvena pevačica Lepa Brena (64) progovorila je o dočeku Nove godine, kolegama, ali i finansijama i životnim problemima. - Radujem se što ću za Novu godinu pevati u Sava centru, jer je renoviran nedavno, biće posebno. Da ne pevam za Novu, otišla bih na… »
Vesti dana »

Kakvo nas vreme danas očekuje u Novom Sadu: "Svežije" - ali i dalje vrelo
Radio 021 pre 48 minutajoš 12 povezanih

Turska se i dalje trese: Jutros zabeleženi novi zemljotresi; Jedna žrtva, na desetine povređenih FOTO/VIDEO
B92 pre 13 minutajoš 8 povezanih

Gde su najavljeni protesti za ovu nedelju u Beogradu, Novom Sadu i Nišu?
Danas pre 8 minutajoš 1 povezana