Povezane vesti
Lepa Brena o teškim momentima u životu: To me je koštalo po 100 hiljada minimum
Večernje novosti pre 1 dan
LEPA BRENA progovorila je o dočeku Nove godine, kolegama, ali i finansijama i životnim problemima. foto: Skymusic - Radujem se što ću za Novu godinu pevati u Sava centru, jer je renoviran nedavno, biće posebno. Da ne pevam za Novu, otišla bih na… »
"To me je koštalo po 100.000 minimum!" Brena o teškim momentima u životu: Da mi je neko rekao šta ću sve da doživim…
Kurir pre 3 sata
Pevačica Lepa Brena progovorila je o dočeku Nove godine, kolegama, ali i finansijama i životnim problemima. - Radujem se što ću za Novu godinu pevati u Sava centru, jer je renoviran nedavno, biće posebno. Da ne pevam za Novu, otišla bih na nastupe… »
"Svaki je koštao minimum: 100.000" Lepa Brena o finansijama i privatnim problemima: "Ne bih volela da se ponovo rodim" (video)
Blic pre 7 sati
Čuvena pevačica Lepa Brena (64) progovorila je o dočeku Nove godine, kolegama, ali i finansijama i životnim problemima. - Radujem se što ću za Novu godinu pevati u Sava centru, jer je renoviran nedavno, biće posebno. Da ne pevam za Novu, otišla… »
Vesti dana »
Završena blokada Varadinskog mosta: Vučević najavio još ostavki, aktivistkinje puštene iz pritvora, Ješić se predao policiji, građani poručuju „odgovaraćete“ (VIDEO, FOTO)
Danas pre 1 satjoš 2 povezane
„Priveli ih lažni policajci“: Aktivisti prijavili „otmicu“ Mile Pajić i Dorotee Antić
Danas pre 3 satajoš 1 povezana