Повезане вести

Лепа Брена о тешким моментима у животу: То ме је коштало по 100 хиљада минимум

Лепа Брена о тешким моментима у животу: То ме је коштало по 100 хиљада минимум

Вечерње новости 08.11.2024
ЛЕПА БРЕНА проговорила је о дочеку Нове године, колегама, али и финансијама и животним проблемима. фото: Скимусиц - Радујем се што ћу за Нову годину певати у Сава центру, јер је реновиран недавно, биће посебно. Да не певам за… »
"То ме је коштало по 100.000 минимум!" Брена о тешким моментима у животу: Да ми је неко рекао шта ћу све да доживим, рекла бих…

"То ме је коштало по 100.000 минимум!" Брена о тешким моментима у животу: Да ми је неко рекао шта ћу све да доживим, рекла бих…

Курир 08.11.2024
Певачица Лепа Брена проговорила је о дочеку Нове године, колегама, али и финансијама и животним проблемима. - Радујем се што ћу за Нову годину певати у Сава центру, јер је реновиран недавно, биће посебно. Да не певам за Нову… »
"Сваки је коштао минимум: 100.000" Лепа Брена о финансијама и приватним проблемима: "Не бих волела да се поново родим" (видео)

"Сваки је коштао минимум: 100.000" Лепа Брена о финансијама и приватним проблемима: "Не бих волела да се поново родим" (видео)

Блиц 08.11.2024
Чувена певачица Лепа Брена (64) проговорила је о дочеку Нове године, колегама, али и финансијама и животним проблемима. - Радујем се што ћу за Нову годину певати у Сава центру, јер је реновиран недавно, биће посебно. Да не певам… »

Вести дана »