Povezane vesti
„Imala sam 10 godina kada je prestala da jede i priča, a nije htela kod doktora“: Branka Katić iskreno o bolesti majke
Nova 08.11.2024
: Branka Katić svojevremeno je otvorila dušu i otkrila nepoznate detalje iz privatnog života. Brankina mama preminula je 2022. godine, a glumica je jednom prilikom govorila o psihičkim problemima sa kojima se vrlo mlada susrela. Kako je u to vreme… »
"Najviše me plašio njen pogled" Branka Katić o bolesti majke: Sve je počelo kad sam imala 10 godina, prestala je da jede…
Kurir 08.11.2024
Glumica Branka Katić decenijama unazad jedna je od omiljenih iz svoje branše na prostoru nekadašnje Jugoslavije. Njene uloge i danas se pamte i svi imaju samo reči hvale za nju. Početkom 2022. godine ostala je bez majke Nade, koja je s velikom pažnjom… »
Vesti dana »
Valić Nedeljković: Svih osam članova Saveta REM bilo za monitoring Informera, nešto se desilo od 10 do 12 časova
Danas pre 1 satjoš 32 povezane
Penjaroja potvrdio pojačanje Partizana: "Bandža Si je potpisao, ide sa nama"
Mondo pre 1 satjoš 32 povezane
Iranska ambasada odbacila spekulacije o umešanosti Irana u incident kod baze RAF
Politika pre 48 minutajoš 24 povezane
Vučić krenuo u kampanju kao „običan građanin“, oglasio se o studentskoj biciklističkoj kampanji "Čuvari ustava"
Glas Zaječara pre 2 satajoš 69 povezanih
Ko će biti na izborima 25. oktobra: RIK do sada proglasio 13 izbornih lista, evo kada ističe rok za prijavu
NIN pre 4 satijoš 25 povezanih