Povezane vesti
„Imala sam 10 godina kada je prestala da jede i priča, a nije htela kod doktora“: Branka Katić iskreno o bolesti majke
Nova 08.11.2024
: Branka Katić svojevremeno je otvorila dušu i otkrila nepoznate detalje iz privatnog života. Brankina mama preminula je 2022. godine, a glumica je jednom prilikom govorila o psihičkim problemima sa kojima se vrlo mlada susrela. Kako je u to vreme… »
"Najviše me plašio njen pogled" Branka Katić o bolesti majke: Sve je počelo kad sam imala 10 godina, prestala je da jede…
Kurir 08.11.2024
Glumica Branka Katić decenijama unazad jedna je od omiljenih iz svoje branše na prostoru nekadašnje Jugoslavije. Njene uloge i danas se pamte i svi imaju samo reči hvale za nju. Početkom 2022. godine ostala je bez majke Nade, koja je s velikom pažnjom… »
Vesti dana »
Tramp: Produžićemo primirje sa Iranom sve dok se pregovori ne završe
Insajder pre 1 satjoš 58 povezanih
Poslanici razmatrali amandmane na set trgovinskih zakona; verbalni okršaj Selakovića i poslanika opozicije
RTS pre 4 satijoš 32 povezane
Incidenti na izborima na Medicinskom fakultetu: Zašto je važan Studentski parlament
BBC News pre 2 satajoš 49 povezanih
Nafta kroz Družbu ponovo teče - otvara se put za milijarde iz EU
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 24 povezane
Paskval arhivirao Zvezdu - mislima već u meču sa Monakom: Biće jako teško, to je tim od kog smo izgubili dva puta
Kurir pre 56 minutajoš 67 povezanih