Povezane vesti
„Imala sam 10 godina kada je prestala da jede i priča, a nije htela kod doktora“: Branka Katić iskreno o bolesti majke
Nova 08.11.2024
: Branka Katić svojevremeno je otvorila dušu i otkrila nepoznate detalje iz privatnog života. Brankina mama preminula je 2022. godine, a glumica je jednom prilikom govorila o psihičkim problemima sa kojima se vrlo mlada susrela. Kako je u to vreme… »
"Najviše me plašio njen pogled" Branka Katić o bolesti majke: Sve je počelo kad sam imala 10 godina, prestala je da jede…
Kurir 08.11.2024
Glumica Branka Katić decenijama unazad jedna je od omiljenih iz svoje branše na prostoru nekadašnje Jugoslavije. Njene uloge i danas se pamte i svi imaju samo reči hvale za nju. Početkom 2022. godine ostala je bez majke Nade, koja je s velikom pažnjom… »
Vesti dana »
U saobraćajnoj nezgodi u beogradskom naselju Železnik tri osobe teže povređene, a jedna lakše
Beta pre 15 minutajoš 33 povezane
I vozači kamiona iz Srbije i BiH danas u podne blokiraju teretne prelaze u regionu
Forbes pre 49 minutajoš 26 povezanih
Muzeti protivnik Đokovića u četvrtfinalu Australijan opena
Serbian News Media pre 1 satjoš 39 povezanih
Niz poteza Trampa destabilizovali tržišta: Cena zlata dostigla rekordnih 5.000 dolara, šta se dešava?
Danas pre 1 satjoš 24 povezane
Vremenska prognoza: Oblačno, vetar, kiša – a evo kad stiže i sneg
Danas pre 14 minutajoš 23 povezane