Повезане вести

Адвокат Милан Алановић: Уложићемо жалбу на меру притвора Миши Бачулову

Адвокат Милан Алановић: Уложићемо жалбу на меру притвора Миши Бачулову

Нова 09.11.2024
: Градски одборник Миша Бачулов приведен је синоћ и одведен у затвор у новосадском насељу Клиса, након што је суд уважио жалбу тужилаштва и меру кућног притвора заменио мером притвора. Милан Алановић, адвокат Мише Бачулова каже… »
Адвокат: Горан Јешић у притвору, усвојена жалба тужилаштва

Адвокат: Горан Јешић у притвору, усвојена жалба тужилаштва

НИН 09.11.2024
Правни заступник бившег покрајинског функционера Горана Јешића, адвокат Владимир Бељански рекао је да су Јешића одвели у затвор, у новосадско насеље Клису. Адвокат је казао да је он притворен до 30 дана те најавио да ће уложити… »
Приведен и Миша Бачулов, ипак притвор до 30 дана

Приведен и Миша Бачулов, ипак притвор до 30 дана

Радио 021 09.11.2024
Градски одборник у Новом Саду Миша Бачулов приведен је око поноћи и одведен у затвор на Клиси. Иако му је у четвртак одређен кућни притвор, та одлука је синоћ преиначена. Суд је уважио жалбу тужиоца и Бачулову је одређен притвор… »
Приведен Миша Бачулов одведен у затвор у Клиси (ВИДЕО)

Приведен Миша Бачулов одведен у затвор у Клиси (ВИДЕО)

Данас 09.11.2024
Градски одборник у Новом Саду Миша Бачулов вечерас је приведен. Миша Бачулов је одведен у затвор, у новосадском насељу Клиса, сазнаје Н1. Мада му је јуче одређен кућни притвор, та одлука је вечерас преиначена. Суд је уложио… »
Адвокат Бељански: Јешић одведен у затвор на Клису, притворен по два основа

Адвокат Бељански: Јешић одведен у затвор на Клису, притворен по два основа

Данас 08.11.2024
Бивши потпредседник војвођанске владе Горан Јешић, који се сам пријавио вечерас у полицију, одведен је у затвор у новосадском насељу Клиса, изјавио је његов адвокат Владимир Бељански, наводећи да је притворен због сумње да ће… »
Горан Јешић се сам предао полицији: Ја сам дошао да будем са ухапшеном децом

Горан Јешић се сам предао полицији: Ја сам дошао да будем са ухапшеном децом

Данас 08.11.2024
Некадашњи потпредседник покрајинске владе и функционер ДС-а, Горан Јешић, ушао је у полицијску станицу Стари град у Новом Саду да се сам преда, након вести да је судско веће Основног суда преиначило одлуку да он може да се брани… »
Огласио се Горан Јешић: Позивам све да дођу испред полицијске станице Стари град

Огласио се Горан Јешић: Позивам све да дођу испред полицијске станице Стари град

Данас 08.11.2024
Након вести да је судско веће Основног суда у Новом Саду преиначило одлуку и да Горана Јешића враћају у притвор, он се огласио саопштењем. Он је позвао све да у 21 час дођу испред полицијске станице Стари град у Новом Саду… »

Вести дана »