Povezane vesti

Advokat Milan Alanović: Uložićemo žalbu na meru pritvora Miši Bačulovu

Advokat Milan Alanović: Uložićemo žalbu na meru pritvora Miši Bačulovu

Nova pre 3 dana
: Gradski odbornik Miša Bačulov priveden je sinoć i odveden u zatvor u novosadskom naselju Klisa, nakon što je sud uvažio žalbu tužilaštva i meru kućnog pritvora zamenio merom pritvora. Milan Alanović, advokat Miše Bačulova kaže da se desilo… »
Advokat: Goran Ješić u pritvoru, usvojena žalba tužilaštva

Advokat: Goran Ješić u pritvoru, usvojena žalba tužilaštva

NIN pre 3 dana
Pravni zastupnik bivšeg pokrajinskog funkcionera Gorana Ješića, advokat Vladimir Beljanski rekao je da su Ješića odveli u zatvor, u novosadsko naselje Klisu. Advokat je kazao da je on pritvoren do 30 dana te najavio da će uložiti žalbu. "Pritvoren… »
Priveden i Miša Bačulov, ipak pritvor do 30 dana

Priveden i Miša Bačulov, ipak pritvor do 30 dana

Radio 021 pre 3 dana
Gradski odbornik u Novom Sadu Miša Bačulov priveden je oko ponoći i odveden u zatvor na Klisi. Iako mu je u četvrtak određen kućni pritvor, ta odluka je sinoć preinačena. Sud je uvažio žalbu tužioca i Bačulovu je određen pritvor od 30 dana… »
Priveden Miša Bačulov odveden u zatvor u Klisi (VIDEO)

Priveden Miša Bačulov odveden u zatvor u Klisi (VIDEO)

Danas pre 3 dana
Gradski odbornik u Novom Sadu Miša Bačulov večeras je priveden. Miša Bačulov je odveden u zatvor, u novosadskom naselju Klisa, saznaje N1. Mada mu je juče određen kućni pritvor, ta odluka je večeras preinačena. Sud je uložio žalbu tužioca i… »
Advokat Beljanski: Ješić odveden u zatvor na Klisu, pritvoren po dva osnova

Advokat Beljanski: Ješić odveden u zatvor na Klisu, pritvoren po dva osnova

Danas pre 3 dana
Bivši potpredsednik vojvođanske vlade Goran Ješić, koji se sam prijavio večeras u policiju, odveden je u zatvor u novosadskom naselju Klisa, izjavio je njegov advokat Vladimir Beljanski, navodeći da je pritvoren zbog sumnje da će uticati na svedoke… »
Goran Ješić se sam predao policiji: Ja sam došao da budem sa uhapšenom decom

Goran Ješić se sam predao policiji: Ja sam došao da budem sa uhapšenom decom

Danas pre 3 dana
Nekadašnji potpredsednik pokrajinske vlade i funkcioner DS-a, Goran Ješić, ušao je u policijsku stanicu Stari grad u Novom Sadu da se sam preda, nakon vesti da je sudsko veće Osnovnog suda preinačilo odluku da on može da se brani sa slobode. On je… »
Oglasio se Goran Ješić: Pozivam sve da dođu ispred policijske stanice Stari grad

Oglasio se Goran Ješić: Pozivam sve da dođu ispred policijske stanice Stari grad

Danas pre 4 dana
Nakon vesti da je sudsko veće Osnovnog suda u Novom Sadu preinačilo odluku i da Gorana Ješića vraćaju u pritvor, on se oglasio saopštenjem. On je pozvao sve da u 21 čas dođu ispred policijske stanice Stari grad u Novom Sadu. „Policija i dalje… »

Vesti dana »