Povezane vesti
"Od večeras su Oni moji pacijenti!" Bivši rijaltii učesnik ponovo je deo "Elite"! Mnogima će trebati pomoć!
Kurir 09.11.2024
Bivši rijaliti učesnik Marko Đedović od večeras je ponovo deo "Elite". Naime, Marko se najpre pojavio kao gost u studiju kod voditeljke Ane Radulović i tom prilikom otrkio: - Oni su moji pacijenti od večeras. Verujem da će mnogima trebati pomoć i Ivanu i… »
"Mnogima će pasti klapna kad me vide": Rijaliti veteran se vratio na velika vrata u "Elitu 8": Šok u studiju u Šimanovcima kad…
Blic 08.11.2024
Novinar i rijaliti učesnik Marko Đedović od večeras je ponovo deo rijalitija "Zadruga 8 Elita". Naime, Marko Đedović gostovao je prvo kod voditeljke Ane Radulović u studiju i tom prilikom otrkio: - Oni su moji pacijenti od večeras. Verujem da će mnogima… »
Vesti dana »

Zaštitnik građana danas razgovara sa osumnjičenima za napad na Kobre
Radio 021 pre 2 satajoš 42 povezane

Aleksić (NPS) pisao međunarodnoj zajednici, traži da ne žmure na kršenje ljudskih prava u Srbiji
Beta pre 1 satjoš 25 povezanih

„Gde smo ono stali“?: Studenti objavili lokacije i satnice večerašnjih protesta
Nedeljnik pre 2 satajoš 8 povezanih

JZO privela i italijanskog IT stručnjaka u garažu Vlade: "Tamo je vladala divljačka atmosfera"
Radio 021 pre 3 satajoš 4 povezane

Milivojević (DS): Više javno tužilaštvo u Novom Sadu odmah da sasluša Anu Brnabić
Radio 021 pre 1 satjoš 22 povezane