Повезане вести

Ова згодна водитељка је бивша девојка Андрије милошевића! Данас је удата за популарног инфлуенсера: "Запросила ме позитивним…

Ова згодна водитељка је бивша девојка Андрије милошевића! Данас је удата за популарног инфлуенсера: "Запросила ме позитивним…

Курир 09.11.2024
Црногорски инфлуенсер Јован Радуловић Јоџир шокирао је јавност када је рекао да је његова супруга Ирена својевремено била пет година у емотивној вези са глумцем Андријом Милошевићем. Андрија Милошевић годинама ужива у браку са… »
Бивша девојка Андрије Милошевића данас је Јоџирова жена: Фатална црнка запросила га позитивним тестом на трудноћу

Бивша девојка Андрије Милошевића данас је Јоџирова жена: Фатална црнка запросила га позитивним тестом на трудноћу

Мондо 09.11.2024
Црногорски инфлунсер једном приликом је све шокирао признањем о својој супрузи. Популарни црногорски инфлуенсер Јован Радуловић Јоџир подигао је огромну прашину у јавности када је открио да је његова супруга Ирена својевремено… »
Ова атрактивна водитељка је бивша девојка Андрије милошевића: Данас је удата за популарног Јоџира: "Запросила ме позитивним…

Ова атрактивна водитељка је бивша девојка Андрије милошевића: Данас је удата за популарног Јоџира: "Запросила ме позитивним…

Блиц 09.11.2024
Наиме, црногорски инфлуенсер Јован Радуловић Јоџир шокирао је јавност када је рекао да је његова супруга Ирена својевремено била пет година у емотивној вези са глумцем Андријом Милошевићем. Андрија Милошевић годинама ужива у… »

Вести дана »