Povezane vesti

Vučić obišao groblje na kom su sahranjeni Sara, Valentina i njihov deda

Vučić obišao groblje na kom su sahranjeni Sara, Valentina i njihov deda

Politika pre 5 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je groblje na kom su sahranjeni šestogodišnja Sara, desetogodišnja Valentina i pedesettrogodišnji Đorđe koji su nastradali u tragediji u Novom Sadu. „Jutros sam bio na najtužnijem mestu u Srbiji, na… »
Vučić: Bio sam na najtužnijem mestu u Srbiji, na mestu gde su sahranjene Sara, Valentina i njihov deda

Vučić: Bio sam na najtužnijem mestu u Srbiji, na mestu gde su sahranjene Sara, Valentina i njihov deda

B92 pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić jutros je u Kovilju obišao mesto gde su sahranjeni šestogodišnja Sara, desetogodišnja Valentina i pedesettrogodišnji Đorđe , koji su izgubili živote u padu nadstrešnice u Novom Sadu. "Jutros sam bio na… »
Vučić na grobovima poginulih u Novom Sadu

Vučić na grobovima poginulih u Novom Sadu

Beta pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je objavio da je jutros bio na mestu gde je sahranjeno troje od 14. poginulih 1. novembra od rušenja betonske nadstrešnice ulaza Železničke stanice u Novom Sadu. "Jutros sam bio na najtužnijem mestu u Srbiji, na… »
Vučić u Kovilju obišao grobove troje stradalih na Železničkoj stanici u Novom Sadu

Vučić u Kovilju obišao grobove troje stradalih na Železničkoj stanici u Novom Sadu

NIN pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je jutros u Kovilju grobove Sare (6), Valentine (10) i Đorđa (53) Firića, koji su poginuli kada se 1. novembra obrušila nadstrešnica na Železničkoj stanici u Novom Sadu. "Jutros sam bio na najtužnijem… »
Vučić objavio da je bio na groblju devojčica koje su stradale pod nadstrešnicom

Vučić objavio da je bio na groblju devojčica koje su stradale pod nadstrešnicom

Radio 021 pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je da je bio na groblju u Kovilju gde je sahranjeno troje od 14 stradalih u padu nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu. Naveo je da je bio na groblju devojčica i njihovog dede. "Jutros sam bio na… »

IndeksOnline pre 4 dana
BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je jutros u Kovilju grobove Sare (6), Valentine (10) i Đorđa (53) Firića, koji su poginuli kada se 1. novembra obrušila nadstrešnica na Železničkoj stanici u Novom Sadu. “Jutros sam bio na… »
Ovo je najtužnije mesto u Srbiji: Vučić u Kovilju obišao grobove troje stradalih u Novom Sadu

Ovo je najtužnije mesto u Srbiji: Vučić u Kovilju obišao grobove troje stradalih u Novom Sadu

Sputnik pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je jutros u Kovilju grobove Sare (6), Valentine (10) i Đorđa (53) Firića, koji su poginuli kada se 1. novembra obrušila nadstrešnica na Železničkoj stanici u Novom Sadu. Podsetivši da je sedam dana… »
Predsednik Srbije u Kovilju posetio grobove troje stradalih na Železničkoj stanici

Predsednik Srbije u Kovilju posetio grobove troje stradalih na Železničkoj stanici

RTK pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je jutros u Kovilju grobove Sare (6), Valentine (10) i Đorđa (53) Firića, koji su poginuli kada se 1. novembra obrušila nadstrešnica na Železničkoj stanici u Novom Sadu. „Jutros sam bio na najtužnijem… »
Vučić u Kovilju obišao grobove troje nastradalih na Železničkoj stanici u Novom Sadu

Vučić u Kovilju obišao grobove troje nastradalih na Železničkoj stanici u Novom Sadu

RTS pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odao je poštu na groblju u Kovilju devojčicama Sari i Valentini i njihovom dedi Đorđu Firiću, nastradalim u nesreći koja se dogodila u Novom Sadu kada se na Železničkoj stanici obrušila nadsteršnica. Sedam… »

RTV pre 4 dana
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je jutros u Kovilju grobove Sare (6), Valentine (10) i Đorđa (53) Firića, koji su poginuli kada se 1. novembra obrušila nadstrešnica na Železničkoj stanici u Novom Sadu. "Jutros sam bio na… »
"Jutros sam bio na najtužnijem mestu u Srbiji": Vučić na groblju u Kovilju gde je sahranjen deda sa unukama: Bol porodica…

"Jutros sam bio na najtužnijem mestu u Srbiji": Vučić na groblju u Kovilju gde je sahranjen deda sa unukama: Bol porodica…

Blic pre 4 dana
Jutros sam bio na najtužnijem mestu u Srbiji, na mestu gde su sahranjeni šestogodišnja Sara, desetogodišnja Valentina i pedesettrogodišnji Đorđe. Bol majke i oca za svojom dečicom, jecaji sestre za bratom parali su jutros nebo nad Koviljom. -… »

Euronews pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je jutros u Kovilju grobove Sare (6), Valentine (10) i Đorđa (53) Firića, koji su poginuli kada se 1. novembra obrušila nadstrešnica na Železničkoj stanici u Novom Sadu. "Jutros sam bio na najtužnijem… »
Vučić objavio da je bio na groblju stradalih pod nadstrešnicom

Vučić objavio da je bio na groblju stradalih pod nadstrešnicom

Danas pre 4 dana
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, objavio je da je bio na groblju u Kovilju gde je sahranjeno troje od 14 stradalih u padu nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu. „Jutros sam bio na najtužnijem mestu u Srbiji, na mestu gde su… »
"Jutros sam bio na najtužnijem mestu u Srbiji" Predsednik Vučić položio venac na grob devojčica i deke koji su poginuli u…

"Jutros sam bio na najtužnijem mestu u Srbiji" Predsednik Vučić položio venac na grob devojčica i deke koji su poginuli u…

Kurir pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić jutros je obišao mesto gde su sahranjeni Đorđe Firić i njegove unuke Valentina i Sara, koji su poginuli u tragičnoj nesreći u Novom Sadu. - Jutros sam bio na najtužnijem mestu u Srbiji, na mestu gde su… »
"Jutros sam bio na najtužnijem mestu u Srbiji...": Potresna objava predsednika Vučića

"Jutros sam bio na najtužnijem mestu u Srbiji...": Potresna objava predsednika Vučića

Telegraf pre 4 dana
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić postavio je na svom Instagram profilu veoma potresnu objavu. Predsednik je jutros obišao večna počivališta troje od 14 stradalih u tragediji u Novom Sadu. "Jutros sam bio na najtužnijem mestu u… »

Vesti dana »