Повезане вести

Вучић обишао гробље на ком су сахрањени Сара, Валентина и њихов деда

Вучић обишао гробље на ком су сахрањени Сара, Валентина и њихов деда

Политика 09.11.2024
Председник Србије Александар Вучић обишао је гробље на ком су сахрањени шестогодишња Сара, десетогодишња Валентина и педесеттрогодишњи Ђорђе који су настрадали у трагедији у Новом Саду. „Јутрос сам био на најтужнијем месту у… »
Вучић: Био сам на најтужнијем месту у Србији, на месту где су сахрањене Сара, Валентина и њихов деда

Вучић: Био сам на најтужнијем месту у Србији, на месту где су сахрањене Сара, Валентина и њихов деда

Б92 09.11.2024
Председник Србије Александар Вучић јутрос је у Ковиљу обишао место где су сахрањени шестогодишња Сара, десетогодишња Валентина и педесеттрогодишњи Ђорђе , који су изгубили животе у паду надстрешнице у Новом Саду. "Јутрос сам… »
Вучић на гробовима погинулих у Новом Саду

Вучић на гробовима погинулих у Новом Саду

Бета 09.11.2024
Председник Србије Александар Вучић је објавио да је јутрос био на месту где је сахрањено троје од 14. погинулих 1. новембра од рушења бетонске надстрешнице улаза Железничке станице у Новом Саду. "Јутрос сам био на најтужнијем… »
Вучић у Ковиљу обишао гробове троје страдалих на Железничкој станици у Новом Саду

Вучић у Ковиљу обишао гробове троје страдалих на Железничкој станици у Новом Саду

НИН 09.11.2024
Председник Србије Александар Вучић обишао је јутрос у Ковиљу гробове Саре (6), Валентине (10) и Ђорђа (53) Фирића, који су погинули када се 1. новембра обрушила надстрешница на Железничкој станици у Новом Саду. "Јутрос сам био… »
Вучић објавио да је био на гробљу девојчица које су страдале под надстрешницом

Вучић објавио да је био на гробљу девојчица које су страдале под надстрешницом

Радио 021 09.11.2024
Председник Србије Александар Вучић објавио је да је био на гробљу у Ковиљу где је сахрањено троје од 14 страдалих у паду надстрешнице на Железничкој станици у Новом Саду. Навео је да је био на гробљу девојчица и њиховог… »

ИндексОнлине 09.11.2024
БЕОГРАД – Председник Србије Александар Вучић обишао је јутрос у Ковиљу гробове Саре (6), Валентине (10) и Ђорђа (53) Фирића, који су погинули када се 1. новембра обрушила надстрешница на Железничкој станици у Новом Саду. “Јутрос… »
Ово је најтужније место у Србији: Вучиц́ у Ковиљу обишао гробове троје страдалих у Новом Саду

Ово је најтужније место у Србији: Вучиц́ у Ковиљу обишао гробове троје страдалих у Новом Саду

Спутник 09.11.2024
Председник Србије Александар Вучиц́ обишао је јутрос у Ковиљу гробове Саре (6), Валентине (10) и Ђорђа (53) Фириц́а, који су погинули када се 1. новембра обрушила надстрешница на Железничкој станици у Новом Саду. Подсетивши да… »
Председник Србије у Ковиљу посетио гробове троје страдалих на Железничкој станици

Председник Србије у Ковиљу посетио гробове троје страдалих на Железничкој станици

РТК 09.11.2024
Председник Србије Александар Вучић обишао је јутрос у Ковиљу гробове Саре (6), Валентине (10) и Ђорђа (53) Фирића, који су погинули када се 1. новембра обрушила надстрешница на Железничкој станици у Новом Саду. „Јутрос сам био… »
Вучић у Ковиљу обишао гробове троје настрадалих на Железничкој станици у Новом Саду

Вучић у Ковиљу обишао гробове троје настрадалих на Железничкој станици у Новом Саду

РТС 09.11.2024
Председник Србије Александар Вучић одао је пошту на гробљу у Ковиљу девојчицама Сари и Валентини и њиховом деди Ђорђу Фирићу, настрадалим у несрећи која се догодила у Новом Саду када се на Железничкој станици обрушила… »

РТВ 09.11.2024
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић обишао је јутрос у Ковиљу гробове Саре (6), Валентине (10) и Ђорђа (53) Фирића, који су погинули када се 1. новембра обрушила надстрешница на Железничкој станици у Новом Саду. "Јутрос… »
"Јутрос сам био на најтужнијем месту у Србији": Вучић на гробљу у Ковиљу где је сахрањен деда са унукама: Бол породица који…

"Јутрос сам био на најтужнијем месту у Србији": Вучић на гробљу у Ковиљу где је сахрањен деда са унукама: Бол породица који…

Блиц 09.11.2024
Јутрос сам био на најтужнијем месту у Србији, на месту где су сахрањени шестогодишња Сара, десетогодишња Валентина и педесеттрогодишњи Ђорђе. Бол мајке и оца за својом дечицом, јецаји сестре за братом парали су јутрос небо… »

Еуроневс 09.11.2024
Председник Србије Александар Вучић обишао је јутрос у Ковиљу гробове Саре (6), Валентине (10) и Ђорђа (53) Фирића, који су погинули када се 1. новембра обрушила надстрешница на Железничкој станици у Новом Саду. "Јутрос сам био… »
Вучић објавио да је био на гробљу страдалих под надстрешницом

Вучић објавио да је био на гробљу страдалих под надстрешницом

Данас 09.11.2024
Александар Вучић, председник Србије, објавио је да је био на гробљу у Ковиљу где је сахрањено троје од 14 страдалих у паду надстрешнице на Железничкој станици у Новом Саду. „Јутрос сам био на најтужнијем месту у Србији, на… »
"Јутрос сам био на најтужнијем месту у Србији" Председник Вучић положио венац на гроб девојчица и деке који су погинули у…

"Јутрос сам био на најтужнијем месту у Србији" Председник Вучић положио венац на гроб девојчица и деке који су погинули у…

Курир 09.11.2024
Председник Србије Александар Вучић јутрос је обишао место где су сахрањени Ђорђе Фирић и његове унуке Валентина и Сара, који су погинули у трагичној несрећи у Новом Саду. - Јутрос сам био на најтужнијем месту у Србији, на месту… »
"Јутрос сам био на најтужнијем месту у Србији...": Потресна објава председника Вучића

"Јутрос сам био на најтужнијем месту у Србији...": Потресна објава председника Вучића

Телеграф 09.11.2024
Препоручујемо. Председник Србије Александар Вучић поставио је на свом Инстаграм профилу веома потресну објаву. Председник је јутрос обишао вечна почивалишта троје од 14 страдалих у трагедији у Новом Саду. "Јутрос сам био на… »

Вести дана »