Povezane vesti
Vučić obišao groblje na kom su sahranjeni Sara, Valentina i njihov deda
Politika pre 14 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je groblje na kom su sahranjeni šestogodišnja Sara, desetogodišnja Valentina i pedesettrogodišnji Đorđe koji su nastradali u tragediji u Novom Sadu. „Jutros sam bio na najtužnijem mestu u Srbiji, na… »
Vučić: Bio sam na najtužnijem mestu u Srbiji, na mestu gde su sahranjene Sara, Valentina i njihov deda
B92 pre 13 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić jutros je u Kovilju obišao mesto gde su sahranjeni šestogodišnja Sara, desetogodišnja Valentina i pedesettrogodišnji Đorđe , koji su izgubili živote u padu nadstrešnice u Novom Sadu. "Jutros sam bio na… »
Vučić na grobovima poginulih u Novom Sadu
Beta pre 13 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je objavio da je jutros bio na mestu gde je sahranjeno troje od 14. poginulih 1. novembra od rušenja betonske nadstrešnice ulaza Železničke stanice u Novom Sadu. "Jutros sam bio na najtužnijem mestu u Srbiji, na… »
Vučić u Kovilju obišao grobove troje stradalih na Železničkoj stanici u Novom Sadu
NIN pre 13 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je jutros u Kovilju grobove Sare (6), Valentine (10) i Đorđa (53) Firića, koji su poginuli kada se 1. novembra obrušila nadstrešnica na Železničkoj stanici u Novom Sadu. "Jutros sam bio na najtužnijem… »
Vučić objavio da je bio na groblju devojčica koje su stradale pod nadstrešnicom
Radio 021 pre 13 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je da je bio na groblju u Kovilju gde je sahranjeno troje od 14 stradalih u padu nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu. Naveo je da je bio na groblju devojčica i njihovog dede. "Jutros sam bio na… »
Vučić u Kovilju obišao grobove troje stradalih na Železničkoj stanici u Novom Sadu
IndeksOnline pre 13 dana
BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je jutros u Kovilju grobove Sare (6), Valentine (10) i Đorđa (53) Firića, koji su poginuli kada se 1. novembra obrušila nadstrešnica na Železničkoj stanici u Novom Sadu. “Jutros sam bio na… »
Ovo je najtužnije mesto u Srbiji: Vučić u Kovilju obišao grobove troje stradalih u Novom Sadu
Sputnik pre 13 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je jutros u Kovilju grobove Sare (6), Valentine (10) i Đorđa (53) Firića, koji su poginuli kada se 1. novembra obrušila nadstrešnica na Železničkoj stanici u Novom Sadu. Podsetivši da je sedam dana… »
Predsednik Srbije u Kovilju posetio grobove troje stradalih na Železničkoj stanici
RTK pre 13 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je jutros u Kovilju grobove Sare (6), Valentine (10) i Đorđa (53) Firića, koji su poginuli kada se 1. novembra obrušila nadstrešnica na Železničkoj stanici u Novom Sadu. „Jutros sam bio na najtužnijem… »
Vučić u Kovilju obišao grobove troje nastradalih na Železničkoj stanici u Novom Sadu
RTS pre 13 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odao je poštu na groblju u Kovilju devojčicama Sari i Valentini i njihovom dedi Đorđu Firiću, nastradalim u nesreći koja se dogodila u Novom Sadu kada se na Železničkoj stanici obrušila nadsteršnica. Sedam… »
RTV pre 13 dana
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je jutros u Kovilju grobove Sare (6), Valentine (10) i Đorđa (53) Firića, koji su poginuli kada se 1. novembra obrušila nadstrešnica na Železničkoj stanici u Novom Sadu. "Jutros sam bio na… »
"Jutros sam bio na najtužnijem mestu u Srbiji": Vučić na groblju u Kovilju gde je sahranjen deda sa unukama: Bol porodica…
Blic pre 13 dana
Jutros sam bio na najtužnijem mestu u Srbiji, na mestu gde su sahranjeni šestogodišnja Sara, desetogodišnja Valentina i pedesettrogodišnji Đorđe. Bol majke i oca za svojom dečicom, jecaji sestre za bratom parali su jutros nebo nad Koviljom. -… »
Euronews pre 13 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je jutros u Kovilju grobove Sare (6), Valentine (10) i Đorđa (53) Firića, koji su poginuli kada se 1. novembra obrušila nadstrešnica na Železničkoj stanici u Novom Sadu. "Jutros sam bio na najtužnijem… »
Vučić objavio da je bio na groblju stradalih pod nadstrešnicom
Danas pre 13 dana
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, objavio je da je bio na groblju u Kovilju gde je sahranjeno troje od 14 stradalih u padu nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu. „Jutros sam bio na najtužnijem mestu u Srbiji, na mestu gde su… »
"Jutros sam bio na najtužnijem mestu u Srbiji" Predsednik Vučić položio venac na grob devojčica i deke koji su poginuli u…
Kurir pre 13 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić jutros je obišao mesto gde su sahranjeni Đorđe Firić i njegove unuke Valentina i Sara, koji su poginuli u tragičnoj nesreći u Novom Sadu. - Jutros sam bio na najtužnijem mestu u Srbiji, na mestu gde su… »
"Jutros sam bio na najtužnijem mestu u Srbiji...": Potresna objava predsednika Vučića
Telegraf pre 13 dana
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić postavio je na svom Instagram profilu veoma potresnu objavu. Predsednik je jutros obišao večna počivališta troje od 14 stradalih u tragediji u Novom Sadu. "Jutros sam bio na najtužnijem mestu u… »
Vesti dana »
Palma je dugo tražio lek za tešku bolest: Otkrio prijateljima da će uskoro umreti, ovako se oprostio od njih
Telegraf pre 1 satjoš 20 povezanih
Oglasilo se tužilaštvo povodom tragedije u Novom Sadu: Predložen pritvor za 13 osumnjičenih, za jednim raspisana poternica
Blic pre 2 satajoš 6 povezanih
Vučević se oprostio od Dragana Markovića Palme: "Uvek je posvećeno i predano radio u interesu Srbije"
Blic pre 4 satijoš 2 povezane