Povezane vesti
Vučić u Kovilju obišao grobove troje stradalih na Železničkoj stanici u Novom Sadu
NIN 09.11.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je jutros u Kovilju grobove Sare (6), Valentine (10) i Đorđa (53) Firića, koji su poginuli kada se 1. novembra obrušila nadstrešnica na Železničkoj stanici u Novom Sadu. "Jutros sam bio na najtužnijem mestu u… »
Vučić u Kovilju obišao grobove troje stradalih na Železničkoj stanici u Novom Sadu
IndeksOnline 09.11.2024
BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je jutros u Kovilju grobove Sare (6), Valentine (10) i Đorđa (53) Firića, koji su poginuli kada se 1. novembra obrušila nadstrešnica na Železničkoj stanici u Novom Sadu. “Jutros sam bio na najtužnijem… »
Ovo je najtužnije mesto u Srbiji: Vučić u Kovilju obišao grobove troje stradalih u Novom Sadu
Sputnik 09.11.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je jutros u Kovilju grobove Sare (6), Valentine (10) i Đorđa (53) Firića, koji su poginuli kada se 1. novembra obrušila nadstrešnica na Železničkoj stanici u Novom Sadu. Podsetivši da je sedam dana prošlo od… »
Predsednik Srbije u Kovilju posetio grobove troje stradalih na Železničkoj stanici
RTK 09.11.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je jutros u Kovilju grobove Sare (6), Valentine (10) i Đorđa (53) Firića, koji su poginuli kada se 1. novembra obrušila nadstrešnica na Železničkoj stanici u Novom Sadu. „Jutros sam bio na najtužnijem mestu u… »
Euronews 09.11.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je jutros u Kovilju grobove Sare (6), Valentine (10) i Đorđa (53) Firića, koji su poginuli kada se 1. novembra obrušila nadstrešnica na Železničkoj stanici u Novom Sadu. "Jutros sam bio na najtužnijem mestu u… »
"Jutros sam bio na najtužnijem mestu u Srbiji" Predsednik Vučić položio venac na grob devojčica i deke koji su poginuli u…
Kurir 09.11.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić jutros je obišao mesto gde su sahranjeni Đorđe Firić i njegove unuke Valentina i Sara, koji su poginuli u tragičnoj nesreći u Novom Sadu. - Jutros sam bio na najtužnijem mestu u Srbiji, na mestu gde su sahranjeni… »
"Jutros sam bio na najtužnijem mestu u Srbiji...": Potresna objava predsednika Vučića
Telegraf 09.11.2024
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić postavio je na svom Instagram profilu veoma potresnu objavu. Predsednik je jutros obišao večna počivališta troje od 14 stradalih u tragediji u Novom Sadu. "Jutros sam bio na najtužnijem mestu u Srbiji, na… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za petak 2. januar 2026: Danas pretežno oblačno i toplije
Beta pre 5 satijoš 29 povezanih
Četvoro Srba među povređenima u požaru u Kran-Montani, švajcarske vlasti rade na identifikaciji poginulih
RTS pre 54 minutajoš 58 povezanih