Povezane vesti

"Samo ja znam kroz šta sam prošla..." Ivan Marinković priznao da je pravio dete sa majkom Mine Vrbaški, a ona se sada…

"Samo ja znam kroz šta sam prošla..." Ivan Marinković priznao da je pravio dete sa majkom Mine Vrbaški, a ona se sada…

Kurir pre 18 dana
Aktuelni rijaliti učesnik Ivan Marinković sinoć je u toku emisije u " Eliti 8" otkrio da je imao intimne odnose sa Ivanom Vrbaški, majkom bivše učesnice Mine Vrbaški. Ova vest šokirala je gledaoce, a ukućani su zanemeli nakon njegovog priznanja… »
Nakon što je Ivan Marinković optužio majku Mine Vrbaški za vruću aferu, oglasila se i ona: "To nisu ljudi, to su gnjide…

Nakon što je Ivan Marinković optužio majku Mine Vrbaški za vruću aferu, oglasila se i ona: "To nisu ljudi, to su gnjide…

Kurir pre 18 dana
Ivana Vrbaški se oglasila nakon što je Ivan Marinković potvrdio saznanjanovinara da je bio intiman sa njom. Rijaliti učesnik Ivan Marinković sinoć je u toku emisije "Pitanja novinara" otkrio da je imao seksualne odnose sa Ivanom Vrbaški, majkom… »
Ivan Marinković u centru skandala: Imao intimne odnose sa majkom Mine Vrbaški, sve se saznalo

Ivan Marinković u centru skandala: Imao intimne odnose sa majkom Mine Vrbaški, sve se saznalo

Blic pre 19 dana
Učesnik rijaliti programa "Zadruge 8 Elita" Ivan Marinković priznao je usred emisije da se u prošlosti krišom sastajao sa majkom nekadašnje zadrugarke Mine Vrbaški, Ivanom Vrbaški, kao i da su tom prilikom bili intimni. On je tokom emisije "Pitanja… »
Elita 8 - Haos u Beloj kući! Ivan Marinković priznao da je bio sa majkom Mine Vrbaški! (VIDEO)

Elita 8 - Haos u Beloj kući! Ivan Marinković priznao da je bio sa majkom Mine Vrbaški! (VIDEO)

Svet plus pre 19 dana
U rijalitiju "Elita 8", ulaskom Marka Đedovićam nastao je potpuni haos u Beloj kući. Marko je odmah po ulasku u " Elitu" odlučio da otkrije sve šta zna o Ivanu Marinkoviću. Saznao je da su se dopisivali svakodnevno, a Jelena je bila uverena da je… »
Skandal epskih razmera u eliti! Ivan Marinković priznao aferu sa majkom ove starlete: "Imali smo odnose, pravio sam joj dete"…

Skandal epskih razmera u eliti! Ivan Marinković priznao aferu sa majkom ove starlete: "Imali smo odnose, pravio sam joj dete"…

Kurir pre 19 dana
Ivan Marinković je sinoć priznao da je Ivana Vrbaški umalo ostala trudna i da je sa njom imao aferu. Sinoć se u rijalitiju "Elita 8" održala emisija "Pitanja novinara" u kojoj su predstavnici sedme sile "rešetali" učesnike pitanjima koje im do sada… »

Vesti dana »