Povezane vesti

"Samo ja znam kroz šta sam prošla..." Ivan Marinković priznao da je pravio dete sa majkom Mine Vrbaški, a ona se sada…

"Samo ja znam kroz šta sam prošla..." Ivan Marinković priznao da je pravio dete sa majkom Mine Vrbaški, a ona se sada…

Kurir pre 4 dana
Aktuelni rijaliti učesnik Ivan Marinković sinoć je u toku emisije u " Eliti 8" otkrio da je imao intimne odnose sa Ivanom Vrbaški, majkom bivše učesnice Mine Vrbaški. Ova vest šokirala je gledaoce, a ukućani su zanemeli nakon njegovog priznanja… »
Nakon što je Ivan Marinković optužio majku Mine Vrbaški za vruću aferu, oglasila se i ona: "To nisu ljudi, to su gnjide…

Nakon što je Ivan Marinković optužio majku Mine Vrbaški za vruću aferu, oglasila se i ona: "To nisu ljudi, to su gnjide…

Kurir pre 4 dana
Ivana Vrbaški se oglasila nakon što je Ivan Marinković potvrdio saznanjanovinara da je bio intiman sa njom. Rijaliti učesnik Ivan Marinković sinoć je u toku emisije "Pitanja novinara" otkrio da je imao seksualne odnose sa Ivanom Vrbaški, majkom… »
Ivan Marinković u centru skandala: Imao intimne odnose sa majkom Mine Vrbaški, sve se saznalo

Ivan Marinković u centru skandala: Imao intimne odnose sa majkom Mine Vrbaški, sve se saznalo

Blic pre 4 dana
Učesnik rijaliti programa "Zadruge 8 Elita" Ivan Marinković priznao je usred emisije da se u prošlosti krišom sastajao sa majkom nekadašnje zadrugarke Mine Vrbaški, Ivanom Vrbaški, kao i da su tom prilikom bili intimni. On je tokom emisije "Pitanja… »
Elita 8 - Haos u Beloj kući! Ivan Marinković priznao da je bio sa majkom Mine Vrbaški! (VIDEO)

Elita 8 - Haos u Beloj kući! Ivan Marinković priznao da je bio sa majkom Mine Vrbaški! (VIDEO)

Svet plus pre 4 dana
U rijalitiju "Elita 8", ulaskom Marka Đedovićam nastao je potpuni haos u Beloj kući. Marko je odmah po ulasku u " Elitu" odlučio da otkrije sve šta zna o Ivanu Marinkoviću. Saznao je da su se dopisivali svakodnevno, a Jelena je bila uverena da je… »
Skandal epskih razmera u eliti! Ivan Marinković priznao aferu sa majkom ove starlete: "Imali smo odnose, pravio sam joj dete"…

Skandal epskih razmera u eliti! Ivan Marinković priznao aferu sa majkom ove starlete: "Imali smo odnose, pravio sam joj dete"…

Kurir pre 4 dana
Ivan Marinković je sinoć priznao da je Ivana Vrbaški umalo ostala trudna i da je sa njom imao aferu. Sinoć se u rijalitiju "Elita 8" održala emisija "Pitanja novinara" u kojoj su predstavnici sedme sile "rešetali" učesnike pitanjima koje im do sada… »

Vesti dana »