Повезане вести

"Само ја знам кроз шта сам прошла..." Иван Маринковић признао да је правио дете са мајком Мине Врбашки, а она се сада…

"Само ја знам кроз шта сам прошла..." Иван Маринковић признао да је правио дете са мајком Мине Врбашки, а она се сада…

Курир 09.11.2024
Актуелни ријалити учесник Иван Маринковић синоћ је у току емисије у " Елити 8" открио да је имао интимне односе са Иваном Врбашки, мајком бивше учеснице Мине Врбашки. Ова вест шокирала је гледаоце, а укућани су занемели након… »
Након што је Иван Маринковић оптужио мајку Мине Врбашки за врућу аферу, огласила се и она: "То нису људи, то су гњиде…

Након што је Иван Маринковић оптужио мајку Мине Врбашки за врућу аферу, огласила се и она: "То нису људи, то су гњиде…

Курир 09.11.2024
Ивана Врбашки се огласила након што је Иван Маринковић потврдио сазнањановинара да је био интиман са њом. Ријалити учесник Иван Маринковић синоћ је у току емисије "Питања новинара" открио да је имао сексуалне односе са Иваном… »
Иван Маринковић у центру скандала: Имао интимне односе са мајком Мине Врбашки, све се сазнало

Иван Маринковић у центру скандала: Имао интимне односе са мајком Мине Врбашки, све се сазнало

Блиц 09.11.2024
Учесник ријалити програма "Задруге 8 Елита" Иван Маринковић признао је усред емисије да се у прошлости кришом састајао са мајком некадашње задругарке Мине Врбашки, Иваном Врбашки, као и да су том приликом били интимни. Он је… »
Скандал епских размера у елити! Иван Маринковић признао аферу са мајком ове старлете: "Имали смо односе, правио сам јој дете"…

Скандал епских размера у елити! Иван Маринковић признао аферу са мајком ове старлете: "Имали смо односе, правио сам јој дете"…

Курир 09.11.2024
Иван Маринковић је синоћ признао да је Ивана Врбашки умало остала трудна и да је са њом имао аферу. Синоћ се у ријалитију "Елита 8" одржала емисија "Питања новинара" у којој су представници седме силе "решетали" учеснике… »

Вести дана »