Povezane vesti
Eksplozija u Rusiji: Poginula najmanje jedna osoba
B92 09.11.2024
Najmanje jedna osoba je poginula, a tri su povređene u eksploziji gasa u stambenoj zgradi u gradu Pjatigorsku na jugu Rusije, saopštilo je regionalno ministarstvo za vanredne situacije. U saopštenju se navodi da je desetoro ljudi evakuisano, a da je… »
Helikopter prinudno sleteo u Kazahstanu, u blizini granice sa Rusijom: Jedna osoba poginula
Euronews 09.11.2024
Helikopter Mi-8, za koji se pretpostavlja da pripada Ministarstvu odbrane Kazahstana, izvršio je prinudno sletanje u blizini sela Sarizhar, u okrugu Marktuk, u Aktjubinskoj oblasti, saopštilo je Ministarstvo za vanredne situacije Kazahstana. Incident se… »
Drama na nebu: Prinudno sleteo Mi-8; Ima mrtvih?
B92 09.11.2024
Helikopter Mi-8, za koji se pretpostavlja da pripada Ministarstvu odbrane Kazahstana, izvršio je prinudno sletanje u blizini sela Sarizhar, u okrugu Marktuk, u Aktjubinskoj oblasti, saopštilo je Ministarstvo za vanredne situacije Kazahstana. Incident se… »
Vesti dana »
Arhiv javnih skupova: Na protestu na Slaviji više ljudi nego 5. oktobra
Nedeljnik pre 28 minutajoš 16 povezanih
„Za sve je kriv Zakon gravitacije…“: Tekst o nadstrešnici koji Inženjerska komora nije objavila
Danas pre 1 satjoš 2 povezane
Detalji jezive nesreće u Paraćinu, ima mrtvih: Vozila uništena do neprepoznatljivosti, prizori su potresni
Telegraf pre 1 satjoš 12 povezanih