Povezane vesti
Aleksandar Kolarov novi selektor mlade reprezentacije
Politika pre 4 dana
Predsednik Dragan Džajić istakao da Savez nije imao nikakvu dilemu kada je odlučio da bivšeg reprezentativca postavi na to mesto, a generalni sekretar Branko Radujko je rekao da će novi selektor biti veliki trener. – Kolarov: Ciljevi su najviši… »
"Za ovim posebno žalim..." Kolarov rasplakao sve zbog Siniše Mihajlovića
Večernje novosti pre 4 dana
Aleksandar Kolarov postao je novi selektor reprezentacije Srbije do 21 godine, a nakon tog dao je opširan intervju za italijansku "Gazetu dela Sport" u kojem je govorio o svojim uzorima, a sa posebnom pažnjom je pričao o Siniši Mihajloviću. FOTO: N… »
Kolarov: Miha je bio moj idol, za sve Srbe i mene više od trenera
Sport klub pre 4 dana
Nakon imenovanja na mesto selektora mlade reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov prvo je govorio za italijanske medije. Logično. Prvi trenerski angažman nekadašnjeg igrača inspirisao je pitanja novinara Gazete delo sport o trenerskim uzorima novog… »
Kolarov iskreno o trenerskim uzorima: "Gvardiola Ajnštajn, Miha zauvek u srcu"
Sportske.net pre 4 dana
Novo poglavlje u životu Aleksandra Kolarova počelo je juče imenovanjem na mesto selektora mlade reprezentacije Srbije, a uprkos tome što je trenerski junoša nekadašnji kapiten našeg državnog tima imao je prilike da sarađuje sa najboljima… »
"Gvardiola kao Ajnštajn, ali bih savet tražio od Mihe"
B92 pre 4 dana
Aleksandar Kolarov, novi selektor U21 reprezentacije Srbije, govorio je o svojim trenerskim uzorima i o onome što je od njih naučio pred stupanja na novu funkciju u okviru FSS. Kolarov je tokom igračke karijere nastupao pod trenerskom palicom brojnih… »
Vesti dana »
Danas u Srbiji oblačno i hladno, više padavina pre podne, na planinama sneg
Beta pre 4 satijoš 1 povezana
Željko Obradović posle poraza od Barselone: Dešavaju nam se neverovatne stvari
Danas pre 5 satijoš 3 povezane
"Svakog dana mislim na žrtve genocida u Srebrenici": General Radislav Krstić ponovo tražio prevremeno puštanje na slobodu iz Haga
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Trampovi ljudi: Mark Rubio državni sekretar, Mask zadužen za štednju, voditelj Foks njuza šef Pentagona
Danas pre 6 satijoš 1 povezana