Povezane vesti

Marija Šerifović: Potrudiću se da mi dete ne odrasta na Balkanu, ovde je sve pogrešno

Marija Šerifović: Potrudiću se da mi dete ne odrasta na Balkanu, ovde je sve pogrešno

Nova pre 4 dana
: Na pitanje što će joj biti najbitnije naučiti svoje dete obzirom na svet u kojem živimo danas dala je zanimljive odgovore. Marija Šerifović u razgovoru sa hrvatskim medijima progovorila je o odrastanju svog sina, njegovom ponašanju, a je dodala i… »
Marija Šerifović: “Potrudiću se da Mario ne odrasta na Balkanu!”

Marija Šerifović: “Potrudiću se da Mario ne odrasta na Balkanu!”

Vesti online pre 4 dana
Marija Šerifović je u decembru prošle godine postala majka dečaka kome je dala ime Mario. Kako će uskoro mali Mario proslaviti 1. rođendan, Marija je otkrila šta je to čemu će ga naučiti, s obzirom na to u kakvom svetu živimo. – Prvo ću se… »
"Potrudiću se da moj sin ne odrasta na Balkanu": Veliki intervju Marije Šerifović o roditeljstvu i malom Mariu: "Ja sam…

"Potrudiću se da moj sin ne odrasta na Balkanu": Veliki intervju Marije Šerifović o roditeljstvu i malom Mariu: "Ja sam…

Blic pre 4 dana
Pevačica Marija Šerifović prošle godine je postala majka sina Maria kojeg je dobila uz pomoć surogat majke. Marija Šerifović je otkrila kako vaspitava sina i istakla je da će se potruditi da njen naslednik ne odrasta na Balkanu. - Prvo ću se… »
"Potrudiću se da mi dete ne odrasta na Balkanu, ovde je sve pogrešno" Marija Šerifović o budućnosti svog sina! Otkrila i…

"Potrudiću se da mi dete ne odrasta na Balkanu, ovde je sve pogrešno" Marija Šerifović o budućnosti svog sina! Otkrila i…

Kurir pre 4 dana
Marija Šerifović u razgovoru sa hrvatskim medijima progovorila je o odrastanju svog sina, njegovom ponašanju i mama Verici, ponosnoj baki malog Maria, ali je dodala i da nije još uvek spremna za još jednu dete. Na pitanje što će joj biti najbitnije… »

Vesti dana »