Povezane vesti
Marija Šerifović: Potrudiću se da mi dete ne odrasta na Balkanu, ovde je sve pogrešno
Nova 09.11.2024
: Na pitanje što će joj biti najbitnije naučiti svoje dete obzirom na svet u kojem živimo danas dala je zanimljive odgovore. Marija Šerifović u razgovoru sa hrvatskim medijima progovorila je o odrastanju svog sina, njegovom ponašanju, a je dodala i da… »
Marija Šerifović: “Potrudiću se da Mario ne odrasta na Balkanu!”
Vesti online 09.11.2024
Marija Šerifović je u decembru prošle godine postala majka dečaka kome je dala ime Mario. Kako će uskoro mali Mario proslaviti 1. rođendan, Marija je otkrila šta je to čemu će ga naučiti, s obzirom na to u kakvom svetu živimo. – Prvo ću se potruditi da… »
"Potrudiću se da moj sin ne odrasta na Balkanu": Veliki intervju Marije Šerifović o roditeljstvu i malom Mariu: "Ja sam…
Blic 09.11.2024
Pevačica Marija Šerifović prošle godine je postala majka sina Maria kojeg je dobila uz pomoć surogat majke. Marija Šerifović je otkrila kako vaspitava sina i istakla je da će se potruditi da njen naslednik ne odrasta na Balkanu. - Prvo ću se potruditi da… »
"Potrudiću se da mi dete ne odrasta na Balkanu, ovde je sve pogrešno" Marija Šerifović o budućnosti svog sina! Otkrila i zašto…
Kurir 09.11.2024
Marija Šerifović u razgovoru sa hrvatskim medijima progovorila je o odrastanju svog sina, njegovom ponašanju i mama Verici, ponosnoj baki malog Maria, ali je dodala i da nije još uvek spremna za još jednu dete. Na pitanje što će joj biti najbitnije… »
Vesti dana »
Božić: Napadač na ekipu N1 kod Ćacilenda najverovatnije osoba osuđena zbog ubistva 1997. godine
Nedeljnik pre 31 minutajoš 32 povezane
Osmani raspisala vanredne parlamentarne izbore na Kosovu za 28. decembar
Beta pre 4 satijoš 30 povezanih
Vanredna situacija proglašena u Vranju zbog izlivanja Južne Morave i rizika od poplava
Naslovi.ai pre 3 satajoš 27 povezanih
Ko su novi vlasnici Imleka? Bivši hokejaš krenuo "biciklom na mesec", drugi iz stana na Medakoviću osvojio biznis tržište
Kurir pre 3 satajoš 37 povezanih