Povezane vesti
Aktivisti iz Srbije razbijen prozor stana
Slobodna Evropa pre 20 dana
Aktivista inicijative Lokalni front iz Kraljeva u Srbiji Predrag Voštinić objavio je na društvenoj mreži X da mu je razbijen prozor stana na petom spratu. "Dođem s puta, porodica mi saopšti da nam je slomljen prozor! Pogođen je nečim, ali kako na… »
Predrag Voštinić: „Dođem s puta, porodica mi saopšti da nam je slomljen prozor! Pogođen je nečim, ali kako na petom…
Nova pre 20 dana
: Aktivista Lokalnog fronta iz Kraljeva Predrag Voštinić napisao je na društvenoj mreži Iks da mu je prozor na stanu na petom spratu "pogođen nečim" i razbijen. „Dođem s puta, porodica mi saopšti da nam je slomljen prozor! Pogođen je nečim… »
Predrag Voštinić: Dođem s puta, polomljen nam prozor – na petom spratu
N1 Info pre 20 dana
Aktivista Lokalnog fronta iz Kraljeva Predrag Voštinić napisao je na društvenoj mreži Iks da mu je prozor na stanu na petom spratu "pogođen nečim" i razbijen. „Dođem s puta, porodica mi saopšti da nam je slomljen prozor! Pogođen je nečim, ali… »
Voštinić: Pogođen mi prozor nečim, ali na petom spratu
Vreme pre 20 dana
„Dođem s puta, porodica mi saopšti da nam je slomljen prozor! Pogođen je nečim, ali kako na petom spratu“, upitao je Predrag Voštinić u objavi na društvenoj mreži X. Aktivista Lokalnog fronta iz Kraljeva Predrag Voštinić objavio je da mu je… »
Predrag Voštinić: Dođem s puta, polomljen nam prozor – na petom spratu
Novi magazin pre 20 dana
Aktivista Lokalnog fronta iz Kraljeva Predrag Voštinić napisao je na društvenoj mreži Iks da mu je prozor na stanu na petom spratu "pogođen nečim" i razbijen. „Dođem s puta, porodica mi saopšti da nam je slomljen prozor! Pogođen je nečim, ali… »
Vesti dana »
Stiže i do 30 centimetara snega! Ovi delovi Srbije će biti zavejani, evo kakvo nas vreme očekuje za vikend
Mondo pre 1 satjoš 23 povezane
(Foto, video) ovako sada izgleda Notr Dam! Makron obišao katedralu u Parizu, koja je obnovljena nakon stravičnog požara
Blic pre 3 satajoš 19 povezanih