Povezane vesti
Aktivisti iz Srbije razbijen prozor stana
Slobodna Evropa pre 5 dana
Aktivista inicijative Lokalni front iz Kraljeva u Srbiji Predrag Voštinić objavio je na društvenoj mreži X da mu je razbijen prozor stana na petom spratu. "Dođem s puta, porodica mi saopšti da nam je slomljen prozor! Pogođen je nečim, ali kako na… »
Predrag Voštinić: „Dođem s puta, porodica mi saopšti da nam je slomljen prozor! Pogođen je nečim, ali kako na petom…
Nova pre 4 dana
: Aktivista Lokalnog fronta iz Kraljeva Predrag Voštinić napisao je na društvenoj mreži Iks da mu je prozor na stanu na petom spratu "pogođen nečim" i razbijen. „Dođem s puta, porodica mi saopšti da nam je slomljen prozor! Pogođen je nečim… »
Predrag Voštinić: Dođem s puta, polomljen nam prozor – na petom spratu
N1 Info pre 4 dana
Aktivista Lokalnog fronta iz Kraljeva Predrag Voštinić napisao je na društvenoj mreži Iks da mu je prozor na stanu na petom spratu "pogođen nečim" i razbijen. „Dođem s puta, porodica mi saopšti da nam je slomljen prozor! Pogođen je nečim, ali… »
Voštinić: Pogođen mi prozor nečim, ali na petom spratu
Vreme pre 4 dana
„Dođem s puta, porodica mi saopšti da nam je slomljen prozor! Pogođen je nečim, ali kako na petom spratu“, upitao je Predrag Voštinić u objavi na društvenoj mreži X. Aktivista Lokalnog fronta iz Kraljeva Predrag Voštinić objavio je da mu je… »
Predrag Voštinić: Dođem s puta, polomljen nam prozor – na petom spratu
Novi magazin pre 4 dana
Aktivista Lokalnog fronta iz Kraljeva Predrag Voštinić napisao je na društvenoj mreži Iks da mu je prozor na stanu na petom spratu "pogođen nečim" i razbijen. „Dođem s puta, porodica mi saopšti da nam je slomljen prozor! Pogođen je nečim, ali… »
Vesti dana »
Danas u Srbiji oblačno i hladno, više padavina pre podne, na planinama sneg
Beta pre 4 satijoš 1 povezana
Željko Obradović posle poraza od Barselone: Dešavaju nam se neverovatne stvari
Danas pre 4 satijoš 3 povezane