Повезане вести
Активисти из Србије разбијен прозор стана
Слободна Европа 09.11.2024
Активиста иницијативе Локални фронт из Краљева у Србији Предраг Воштинић објавио је на друштвеној мрежи КС да му је разбијен прозор стана на петом спрату. "Дођем с пута, породица ми саопшти да нам је сломљен прозор! Погођен је… »
Предраг Воштинић: „Дођем с пута, породица ми саопшти да нам је сломљен прозор! Погођен је нечим, али како на петом спрату?“…
Нова 09.11.2024
: Активиста Локалног фронта из Краљева Предраг Воштинић написао је на друштвеној мрежи Икс да му је прозор на стану на петом спрату "погођен нечим" и разбијен. „Дођем с пута, породица ми саопшти да нам је сломљен прозор… »
Предраг Воштинић: Дођем с пута, поломљен нам прозор – на петом спрату
Н1 Инфо 09.11.2024
Активиста Локалног фронта из Краљева Предраг Воштинић написао је на друштвеној мрежи Икс да му је прозор на стану на петом спрату "погођен нечим" и разбијен. „Дођем с пута, породица ми саопшти да нам је сломљен прозор! Погођен… »
Предраг Воштинић: Дођем с пута, поломљен нам прозор – на петом спрату
Нови магазин 09.11.2024
Активиста Локалног фронта из Краљева Предраг Воштинић написао је на друштвеној мрежи Икс да му је прозор на стану на петом спрату "погођен нечим" и разбијен. „Дођем с пута, породица ми саопшти да нам је сломљен прозор! Погођен… »
Вести дана »
Протест у Нишу “Држава то смо ми”: Говорници поручили – спремни смо за изборе
Наиссус инфо пре 24 минутајош 26 повезаних
Пуштено 12 приведених током данашњег протеста пољопривредника код Лознице: Браниће се са слободе
Нова пре 2 сатајош 15 повезаних
Председница Европске комисије позвала на демократску транзицију власти у Ирану Ново
РЕУЦ пре 9 минутајош 81 повезана
Пезешкијан: Атентат на ајатолаха Хамнеија отворени рат против муслимана
РТВ пре 1 сатјош 66 повезаних
Број жртава на Блиском истоку расте, Трамп каже да операција 'иде врло добро'
BBC News пре 1 сатјош 24 повезане