Повезане вести

Активисти из Србије разбијен прозор стана

Активисти из Србије разбијен прозор стана

Слободна Европа 09.11.2024
Активиста иницијативе Локални фронт из Краљева у Србији Предраг Воштинић објавио је на друштвеној мрежи КС да му је разбијен прозор стана на петом спрату. "Дођем с пута, породица ми саопшти да нам је сломљен прозор! Погођен је… »
Предраг Воштинић: „Дођем с пута, породица ми саопшти да нам је сломљен прозор! Погођен је нечим, али како на петом спрату?“…

Предраг Воштинић: „Дођем с пута, породица ми саопшти да нам је сломљен прозор! Погођен је нечим, али како на петом спрату?“…

Нова 09.11.2024
: Активиста Локалног фронта из Краљева Предраг Воштинић написао је на друштвеној мрежи Икс да му је прозор на стану на петом спрату "погођен нечим" и разбијен. „Дођем с пута, породица ми саопшти да нам је сломљен прозор… »
Предраг Воштинић: Дођем с пута, поломљен нам прозор – на петом спрату

Н1 Инфо 09.11.2024
Активиста Локалног фронта из Краљева Предраг Воштинић написао је на друштвеној мрежи Икс да му је прозор на стану на петом спрату "погођен нечим" и разбијен. „Дођем с пута, породица ми саопшти да нам је сломљен прозор! Погођен… »

Нови магазин 09.11.2024
Активиста Локалног фронта из Краљева Предраг Воштинић написао је на друштвеној мрежи Икс да му је прозор на стану на петом спрату "погођен нечим" и разбијен. „Дођем с пута, породица ми саопшти да нам је сломљен прозор! Погођен… »

Вести дана »