Povezane vesti
"Trocifren je broj, posle 50 sam prestala da brojim": Bivša zadrugarka otkrila sa koliko muškaraca je bila intimna i…
Blic 09.11.2024
Bivša rijaliti učesnica i starleta Jelena Krunić šokirala je svojom izjavom o intimi. Jelena je na pitanje voditeljke sa koliko muškaraca je bila intimna odgovorila: - Iskreno da kažem, nemam pojma. Dvocifren je broj, ali je do sada možda i… »
"Spavala sam sa više od 100 muškaraca!" Naša poznata starleta frapirala priznanjem: Posle 50 sam prestala da brojim…
Kurir 09.11.2024
Bivša rijaliti učesnica i starleta Jelena Krunić, godinama unazad privlači pažnju javnosti svojim izgledom, ali i činjenici da o svemu govori iskreno i bez dlake na jeziku. Ona je nedavno gostovala u jednoj emisiji i tom prilikom progovorila o… »
Vesti dana »

Želiš u plej-of, a dozvoljavaš seriju 0:25 za 6,5 minuta - Šta se desilo sa ovim timom?!
Sportske.net pre 1 satjoš 4 povezane

Predsednik Vučić sa ženskom bokserskom reprezentacijom Srbije: Prijem uoči početka Svetskog prvenstva u Nišu
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane

Sahel, malo poznati region u Africi, beleži više 'smrti od terorizma' nego ostatak sveta zajedno
BBC News pre 1 satjoš 1 povezana

"Amerika nas je izdala": Ukrajinski vojnici besni nakon svađe Tramp-Zelenski: Neka otvoreno izrazi svoju podršku Putinu
Blic pre 4 satijoš 1 povezana