Povezane vesti
"Trocifren je broj, posle 50 sam prestala da brojim": Bivša zadrugarka otkrila sa koliko muškaraca je bila intimna i…
Blic 09.11.2024
Bivša rijaliti učesnica i starleta Jelena Krunić šokirala je svojom izjavom o intimi. Jelena je na pitanje voditeljke sa koliko muškaraca je bila intimna odgovorila: - Iskreno da kažem, nemam pojma. Dvocifren je broj, ali je do sada možda i… »
"Spavala sam sa više od 100 muškaraca!" Naša poznata starleta frapirala priznanjem: Posle 50 sam prestala da brojim…
Kurir 09.11.2024
Bivša rijaliti učesnica i starleta Jelena Krunić, godinama unazad privlači pažnju javnosti svojim izgledom, ali i činjenici da o svemu govori iskreno i bez dlake na jeziku. Ona je nedavno gostovala u jednoj emisiji i tom prilikom progovorila o… »
Vesti dana »
Od kafe do teletine: Dok su neki lokali zatvoreni, drugi baš danas mame goste „gratis pićem“
Danas pre 38 minutajoš 26 povezanih
Generalni štrajk u Srbiji – protestne šetnje đaka i studenata, odata pošta u 11.52 UŽIVO
Novi magazin pre 14 minutajoš 40 povezanih
Hiljade studenata i građana širom Srbije odalo poštu stradalima na Železničkoj stanici u Novom Sadu
Radio sto plus pre 1 satjoš 20 povezanih
Obustava rada - podrška studentima stiže iz raznih sektora
Bloomberg Adria pre 14 minutajoš 10 povezanih