Povezane vesti

"Brate, zašto me: Tučeš?" Na više lokacija u Splitu jezivi rasistički napadi na strane radnike: "Tinejdžeri su me…

"Brate, zašto me: Tučeš?" Na više lokacija u Splitu jezivi rasistički napadi na strane radnike: "Tinejdžeri su me…

Blic pre 4 dana
Na više lokacija u Splitu sinoć su izvedeni rasistički napadi na strane radnike, prenose hrvatski mediji. Oko 19.00 sati u Ostravskoj ulici na splitskom Mertojaku sukobilo se više osoba, pri čemu je jedna osoba zadobila ranu od oštrog predmeta i… »
Organizovani fizički napadi na strane radnike u Splitu

Organizovani fizički napadi na strane radnike u Splitu

Vreme pre 4 dana
U Splitu su se dogodila tri napada na radnike koji dolaze iz stranih zemalja, među kojima i dostavljači hrane, prenose hrvatski mediji. Četvorica mladića, od kojih su trojica maloletnici. Četvorica mlađih muškaraca, sinoć oko 19​.20 sati… »
Niz napada na strane radnike u Splitu

Niz napada na strane radnike u Splitu

SEEbiz pre 4 dana
SPLIT - Na više lokacija u Splitu večeras je došlo do napada na strane radnike. Najprije je oko 19 sati, u Ostravskoj ulici na splitskom Mertojaku došlo do sukoba više osoba, pri čemu je jedna osoba zadobila reznu ranu od oštrog predmeta i… »
Haos u Splitu: Dve tuče u istom satu! Dve osobe prevezene u bolnicu, više njih učestvovalo u incidentu: Policija digla…

Haos u Splitu: Dve tuče u istom satu! Dve osobe prevezene u bolnicu, više njih učestvovalo u incidentu: Policija digla…

Blic pre 5 dana
Oko 19.20 sati na splitskom Mertojaku u Ostravskoj ulici došlo je do fizičkog sukoba u kom je učestvovalo više osoba. Prema prvim informacijama, jedna osoba je zadobila povrede glave i završila u bolnici. Međutim, samo 35 minuta kasnije, tačnije u… »

Vesti dana »