Povezane vesti

Milojević pred gostovanje OFK Beogradu: Idemo da pobedimo, očekujem lepu utakmicu

Milojević pred gostovanje OFK Beogradu: Idemo da pobedimo, očekujem lepu utakmicu

Euronews pre 4 dana
Fudbaleri Crvene zvezde će gostovati OFK Beogradu u na stadionu u Zaječaru u 15. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije. Šef stručnog štaba crveno-belih, Vladan Milojević je izneo očekivanja pred duel sa "romatičarima". Prvo je govorio o povređenim… »
Zvezda u problemu pred OFK: Milojević otkrio, kadrovska situacija nije najbolja

Zvezda u problemu pred OFK: Milojević otkrio, kadrovska situacija nije najbolja

Večernje novosti pre 4 dana
Šef stručnog štaba Crvene zvezde - Vladan Milojević je izneo očekivanja pred meč 15. kola Superlige Srbije, koji će crveno-beli odigrati u Zaječaru protiv OFK Beograda sutra od 17 sati. FOTO: M. Vukadinović Govorio je strateg naše tima iz… »
Milojević o Romantičarima, zdravstvenom biltenu, reformama u srpskom fudbalu...

Milojević o Romantičarima, zdravstvenom biltenu, reformama u srpskom fudbalu...

Sportski žurnal pre 4 dana
”Bodovi i pozicija OFK Beograda na tabeli najavljuju odličnu utakmicu”. Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da bodovi i pozicija na tabeli OFK Beograda najavljuju odličnu utakmicu i dodao da je cilj ekipe da pobedom ode na… »
Milojević o reformi srpskog fudbala: "Čuo sam priče..."

Milojević o reformi srpskog fudbala: "Čuo sam priče..."

B92 pre 4 dana
Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da bodovi i pozicija na tabeli OFK Beograda najavljuju odličnu utakmicu. Meč 15. kola, između lidera i drugoplasiranog kluba Superlige, igra se u nedelju od 17 časova na stadionu u Zaječaru… »
Vladan Milojević o smanjenju broja timova u superligi Srbije: „Ništa još nije definitivno – Kako će na kraju liga…

Vladan Milojević o smanjenju broja timova u superligi Srbije: „Ništa još nije definitivno – Kako će na kraju liga…

Hot sport pre 4 dana
Pruža podršku svemu što može da unapredi srpski fudbal. Šef stručnog štaba Crvene zvezde – Vladan Milojević je izneo očekivanja pred meč 15. kola Superlige Srbije, koji će crveno-beli odigrati u Zaječaru protiv OFK Beograda sutra od 17 sati… »
"Čuo sam te priče, a ja sam fudbalski čovek": Vladan Milojević o smanjenju Superlige na 12 klubova

"Čuo sam te priče, a ja sam fudbalski čovek": Vladan Milojević o smanjenju Superlige na 12 klubova

Mondo pre 4 dana
Oglasio se Vladan Milojević pred meč Crvene zvezde i OFK Beograda i dotakao se promena u domaćem prvenstvu. Crvena zvezda se nakon teškog poraza od Barselone (2:5) okreće Superligi gde je u okviru 15. kola očekuje gostovanje OFK Beogradu, ali ne na… »
Milojević: Podržavam ideju o promenama

Milojević: Podržavam ideju o promenama

Sport klub pre 4 dana
Posle još jedne utakmice i poraza u Ligi šampiona, Crvena zvezda se vraća u srpsku fudbalsku stvarnost. Biće u nedelju gost OFK Beograda (17.00) u Zaječaru i sastati se sa klubom kojem je letos pozajmila igrače. U komentaru na činjenicu da je… »
Milojević: "OFK igra nadahnuto, biće odlična utakmica"!

Milojević: "OFK igra nadahnuto, biće odlična utakmica"!

Sportske.net pre 4 dana
Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju od 17 sati u Zaječaru igraju derbi meč 15. kola Super lige Srbije protiv OFK Beograda. Biće ovo okršaj prve i druge ekipe na tabeli domaćeg šampionata. Zvezda je lider sa 10 bodova više, ali i utakmicom manje u… »
Saopštenje crveno-belih: Crvena zvezda obaveštava navijače pred duel sa OFK Beogradom u Zaječaru!

Saopštenje crveno-belih: Crvena zvezda obaveštava navijače pred duel sa OFK Beogradom u Zaječaru!

Hot sport pre 4 dana
Cena karte iznosi 500 dinara. Nakon ubedljivog poraza od Barselone u Ligi šampiona, Crvena zvezda će se fokusirati na duel protiv OFK Beograda, što predstavlja jedan od derbija 15. kola Superlige Srbije. Zvezda očekuje veliku podršku svojih… »
''Crvena zvezda obaveštava navijače...''

''Crvena zvezda obaveštava navijače...''

Sportske.net pre 4 dana
Posle ubedljivog poraza od Barselone u Ligi šampiona, Crvena zvezda će utehu potražiti u prvenstvenom duelu sa OFK Beogradom, u jednom od derbija 15. kola Superlige Srbije. Srpski šampion i u tom meču očekuje veliku podršku svojih navijača, iako… »

Vesti dana »