Povezane vesti
Peđa Mijatović: "Bilo mi je muka kad sam čuo skandiranje protiv Vučića, država nam daje vodu da preživimo"
Telegraf pre 5 dana
Preporučujemo. Član Privremene uprave Partizana zadužen za fudbalski deo, Predrag Mijatović, održao je konferenciju za medije, gde je sat i 15 minuta vremna pričao o idejama koje želi da primeni zajedno sa svojim timom. Ipak, suština je stala u… »
Predrag Mijatović: Ne vređajte Vučića, država nam daje vodu
Danas pre 4 dana
Član radne grupe Fudbalskog kluba Partizan, Predrag Mijatović, obratio se medijima na konferenciji uoči utakmice beogradskog kluba sa Radničkim iz Kragujevca u okviru 15. kola Superlige Srbije, a na njoj je između ostalog govorio i o pomoći koju… »
Mijatović: Predsednik Aleksandar Vučić i država nam pomažu, muka mi je zbog uvreda (video)
Sportski žurnal pre 4 dana
I to ne govore svi, grupa navijača, koja je to grupa, ali ako je baš toliko opterećena, onda mora da im se kaže, nemojte to da radite, ako imate bilo kakvih afiniteta, možete da radite, ali ne na našem stadionu. Član privremenog organa zadužen za… »
Mijatović: "Država nam godinama pomaže; Izvadićemo Partizan iz bolnice; Mi smo za sve krivi" VIDEO
B92 pre 4 dana
Trener Partizana Savo Milošević i član radne grupe Predrag Mijatović obratili su se javnosti na konfrenciji za medije. Član radne grupe Partizana Predrag Mijatović spomenuo je stanje u kakvo se klub nalazi, i istakao da će izvaditi Partizan iz… »
Mijatović: Predsednik Aleksandar Vučić i država nam pomažu, muka mi je zbog uvreda
IndeksOnline pre 4 dana
BEOGRAD – Član privremenog organa zadužen za sportska pitanja Predrag Mijatović rekao je danas da predsednik Srbije Aleksandar Vučić i država pomažu Partizanu da preživi i istakao ne samo da je netačno da “država pušta Partizan niz vodu… »
Smanjenje plata igračima partizana? Evo šta je o tome rekao Mijatović! (foto+video)
Hot sport pre 4 dana
„Postoje plate koje su nerealne, ja koji sam toliko u fudbalu, nije mi jasno kako i zbog čega.“ Predrag Mijatović, član privremene uprave Fudbalskog kluba Partizan zadužen za sportske aktivnosti, održao je konferenciju za medije na kojoj je… »
Mijatović: "Prestanite sa vređanjem Vučića! Država ne pušta Partizan niz vodu, nego daje vodu!"
Sportske.net pre 4 dana
On je pre svog izlaganja koje je trajalo duže od sat vremena emotivno izjavio saučešće porodicama žrtava tragedije u Novom Sadu kada je prilikom pada renovirane nadstrešnice preminulo 14 ljudi. U centru pažnje Peđe Mijatovića bilo je stanje u… »
„Skandiranju Vučiću p..eru nema mesta, mi smo krivi, niko drugi“
Sport klub pre 4 dana
Član radne grupe Partizana zadužen za sportska pitanja Predrag Mijatović održao je u subotu konferenciju za medije. Mijatović je govorio o svemu što je rađeno od kada je uprava kluba promenjena, o stanju u klubu, o menjanju svesti kod igrača… »
"Muka mi je zbog vređanja Vučića, država nam daje vodu": Peđa Mijatović otkrio kada će tražiti pomoć za Partizan!
Mondo pre 4 dana
Predrag Mijatović se kao čelnik vratio u Partizan, a zatekao je tešku situaciju. Trener fudbalskog kluba Partizan najavio je na konferenciji za medije meč protiv Radničkog iz Kragujevca, a odmah zatim pred novinarima se našao Predrag Mijatović… »
Mijatović: Država ne samo da nas ne pušta niz vodu, nego nam daje vodu da preživimo
Euronews pre 4 dana
Potpredsednik radne grupe Partizana zadužen za sportski sektor Predrag Mijatović imao je danas pres konferenciju na kojoj je govorio o aktelnoj situaciji, a pre svega o velikoj pomoći držđave Srbije i prdsednika Aleksandra Vučića. "Želim na… »
Pitali smo Mijatovića da li će smanjiti plate fudbalerima: "Proces je već krenuo, ali igrači su zaštićeni"
Telegraf pre 4 dana
Preporučujemo. Član privremene uprave Partizana zadužen za sportska pitanja, Predrag Mijatović, sazvao je naprasno konferenciju za medije, na kojoj je imao opširno izlaganje duže od sat vremena, gde je u suštini poslao poruku navijačima Partizana… »
Peđa Mijatović odgovorio na prozivke zbog sastanka sa Terzićem, pa poslao jaku poruku o rivalstvu
Telegraf pre 4 dana
Preporučujemo. Jedan od najvažnijih članova nove privremene uprave Partizana, Predrag Mijatović, održao je opširnu konferenciju za novinare na kojoj je pričao više od sat vremena, a gde je poslao apel navijačima Partizana da ne vređaju… »
Vesti dana »
Danas u Srbiji oblačno i hladno, više padavina pre podne, na planinama sneg
Beta pre 4 satijoš 1 povezana
Željko Obradović posle poraza od Barselone: Dešavaju nam se neverovatne stvari
Danas pre 4 satijoš 3 povezane
Trampovi ljudi: Mark Rubio državni sekretar, Mask zadužen za štednju, voditelj Foks njuza šef Pentagona
Danas pre 6 satijoš 1 povezana