Povezane vesti
Preminula majka Sanje Marinković: Lekari su svoje odavno rekli, ali duša boli svakako
Story pre 5 dana
Pre oko sat vremena do medija je stigla potvrda da je preminula majka Sanje Marinković. Ubrzo je stiglo i saopštenje voditeljke, koja se mesecima borila sa dijagnozom koju su lekari dali njenoj majci. - Hvala mojim prijateljima, kolegama i svima koji su… »
Tuga u domu Sanje Marinković! Voditeljki umrla majka, strašnu vest je saznala na snimanju emisije
Telegraf pre 5 dana
Preporučujemo. Voditeljku emisije "Magazin In", Sanju Marinković jutros, 9. novembra, na snimanju još jednog izdanja emisije je sačekala tužna vest. Nažalost, Sanji je nakon kratke i teške bolesti iznenada umrla majka. Sanja je istakla da je… »
„Kada sam čula dijagnozu, pala sam u nesvest“: Sanja Marinković je danas ostala bez majke, a ovako je pričala o gubitku…
Nova pre 4 dana
: Voditeljki Sanji Marinković danas je preminula majka. Sanja Marinković je tužnu vest saznala tokom snimanja svoje emisije, a njena majka preminula je nakon kraće borbe sa bolešću. Ona je svojevremeno otvoreno govorila i o velikom životnom udarcu… »
Potresne reči Sanje Marinković nakon gubitka majke!
Svet plus pre 4 dana
Poznata voditeljka emisije "Magazin In", Sanja Marinković, jutros je tokom snimanja saznala tužnu vest o smrti svoje majke. Nakon kratke, ali teške bolesti, Sanjina majka Dobrila je preminula, ostavivši ogromnu prazninu u njenom životu. Sanja… »
Bila joj je najveća podrška, svi kažu da su identične: Majka Sanje Marinković je bila jako vezana za ćerke: "Verovala sam…
Blic pre 4 dana
Majka voditeljke Sanje Marinković, Dobrila, umrla je danas nakon kratke borbe sa teškom bolesti. Sanja Marinković izuzetno je vezana za porodicu, a na njenom Instagram profilu možemo videti emotivan trenutak koji je voditeljka zabeležila za 65… »
"Pala sam u nesvest kada sam čula dijagnozu": Sanji Marinković danas umrla majka, a ovako je govorila o gubitku oca…
Blic pre 4 dana
Majka voditeljke Sanje Marinković danas je umrle nakon teške bolesti. Sanja Marinković izuzetno je vezana za porodicu, a pre nekoliko godina ostala je bez najvećeg oslonca kada je izgubila oca. - Postoje rane koje nikad neće da zarastu. To mesto niko… »
Sanji Marinković preminula majka: Na snimanju emisije joj saopštili tužnu vest, voditeljka slomljena od bola
Mondo pre 4 dana
Sanja Marinković oglasila se povodom tužne vesti. Sanju Marinković jutros je na snimanju još jednog izdanja emisije "Magazin In" sačekala loša vest. Nažalost, Sanji je nakon kratke i teške bolesti iznenada umrla majka, nekoliko godina nakon što… »
"Kada sam čula dijagnozu pala sam u nesvest" Sanja je danas izgubila majku a pre nekoliko godina se suočila s ogromnim…
Kurir pre 4 dana
Sanja Marinković danas je doživela veliki gubitak njena majka je preminula, a pre četiri godine voditeljka je ostala i bez oca koji je preminuo posle kratke i teške bolesti. On je poslednjih nekoliko nedelja bio smešten u jednoj državnoj bolnici gde… »
Sanji Marinković preminula majka: Voditeljka tužnu vest saznala na snimanju emisije
Nova pre 4 dana
: Voditeljka Sanja Marinković potvrdila je tužnu vest. Sanja Marinković potvrdila je da je ostala bez majke. Voditeljka je tužnu vest saznala jutros na snimanju svoje emisije. „Hvala mojim prijateljima, kolegama i svima koji su proteklih nedelja… »
Vesti dana »
Stiže sneg! Tokom noći zabeleće ovi delovi Srbije, napadaće i do 10 centimetara: Upaljen alarm RHMZ
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Željko Obradović posle poraza od Barselone: Dešavaju nam se neverovatne stvari
Danas pre 4 satijoš 3 povezane
Trampovi ljudi: Mark Rubio državni sekretar, Mask zadužen za štednju, voditelj Foks njuza šef Pentagona
Danas pre 6 satijoš 1 povezana