Povezane vesti
Preminula majka Sanje Marinković: Lekari su svoje odavno rekli, ali duša boli svakako
Story pre 21 dana
Pre oko sat vremena do medija je stigla potvrda da je preminula majka Sanje Marinković. Ubrzo je stiglo i saopštenje voditeljke, koja se mesecima borila sa dijagnozom koju su lekari dali njenoj majci. - Hvala mojim prijateljima, kolegama i svima koji su… »
Tuga u domu Sanje Marinković! Voditeljki umrla majka, strašnu vest je saznala na snimanju emisije
Telegraf pre 21 dana
Preporučujemo. Voditeljku emisije "Magazin In", Sanju Marinković jutros, 9. novembra, na snimanju još jednog izdanja emisije je sačekala tužna vest. Nažalost, Sanji je nakon kratke i teške bolesti iznenada umrla majka. Sanja je istakla da je… »
„Kada sam čula dijagnozu, pala sam u nesvest“: Sanja Marinković je danas ostala bez majke, a ovako je pričala o gubitku…
Nova pre 20 dana
: Voditeljki Sanji Marinković danas je preminula majka. Sanja Marinković je tužnu vest saznala tokom snimanja svoje emisije, a njena majka preminula je nakon kraće borbe sa bolešću. Ona je svojevremeno otvoreno govorila i o velikom životnom udarcu… »
Potresne reči Sanje Marinković nakon gubitka majke!
Svet plus pre 20 dana
Poznata voditeljka emisije "Magazin In", Sanja Marinković, jutros je tokom snimanja saznala tužnu vest o smrti svoje majke. Nakon kratke, ali teške bolesti, Sanjina majka Dobrila je preminula, ostavivši ogromnu prazninu u njenom životu. Sanja… »
Bila joj je najveća podrška, svi kažu da su identične: Majka Sanje Marinković je bila jako vezana za ćerke: "Verovala sam…
Blic pre 20 dana
Majka voditeljke Sanje Marinković, Dobrila, umrla je danas nakon kratke borbe sa teškom bolesti. Sanja Marinković izuzetno je vezana za porodicu, a na njenom Instagram profilu možemo videti emotivan trenutak koji je voditeljka zabeležila za 65… »
"Pala sam u nesvest kada sam čula dijagnozu": Sanji Marinković danas umrla majka, a ovako je govorila o gubitku oca…
Blic pre 20 dana
Majka voditeljke Sanje Marinković danas je umrle nakon teške bolesti. Sanja Marinković izuzetno je vezana za porodicu, a pre nekoliko godina ostala je bez najvećeg oslonca kada je izgubila oca. - Postoje rane koje nikad neće da zarastu. To mesto niko… »
Sanji Marinković preminula majka: Na snimanju emisije joj saopštili tužnu vest, voditeljka slomljena od bola
Mondo pre 20 dana
Sanja Marinković oglasila se povodom tužne vesti. Sanju Marinković jutros je na snimanju još jednog izdanja emisije "Magazin In" sačekala loša vest. Nažalost, Sanji je nakon kratke i teške bolesti iznenada umrla majka, nekoliko godina nakon što… »
"Kada sam čula dijagnozu pala sam u nesvest" Sanja je danas izgubila majku a pre nekoliko godina se suočila s ogromnim…
Kurir pre 20 dana
Sanja Marinković danas je doživela veliki gubitak njena majka je preminula, a pre četiri godine voditeljka je ostala i bez oca koji je preminuo posle kratke i teške bolesti. On je poslednjih nekoliko nedelja bio smešten u jednoj državnoj bolnici gde… »
Sanji Marinković preminula majka: Voditeljka tužnu vest saznala na snimanju emisije
Nova pre 20 dana
: Voditeljka Sanja Marinković potvrdila je tužnu vest. Sanja Marinković potvrdila je da je ostala bez majke. Voditeljka je tužnu vest saznala jutros na snimanju svoje emisije. „Hvala mojim prijateljima, kolegama i svima koji su proteklih nedelja… »
Vesti dana »
Eksplozija na kanalu Ibar-Lepenac u opštini Zubin Potok, ugroženo vodosnabdevanje
Radio 021 pre 1 satjoš 19 povezanih
Đurović o šansama "večitih" u evroligi: Zvezda ima šanse, Partizan...
Večernje novosti pre 21 minutajoš 16 povezanih
Pretresi policije u nekoliko sela opštine Zubin Potok, građani uznemireni
RTV pre 28 minutajoš 12 povezanih
U Siriji se opet rasplamsao rat: Zatvoren aerodrom u Alepu, blokirane saobraćajnice prema gradu
Insajder pre 1 satjoš 11 povezanih