Povezane vesti
"Nema veze što je to bila moja ćerka, emocije su bile pojačane" Potresna ispovest Anabele: Govorili su da zaslužujem da me muž…
Kurir 09.11.2024
Anabela Atijas otkrila je da su joj ljudi u najbolnijem periodu u životu, kada je imala problema u braku sa bivšim suprugom Gagijem Đoganijem, govorili da je zaslužila da bude maltretirana. Ona tvrdi da nije mogla da veruje šta čuje, kao i da ne može da… »
"Radovali su se što me muž tuče": Anabela Atijas progovorila o najbolnojoj temi u životu, pa otkrila ovo o ćerki Luni Đogani…
Blic 09.11.2024
Pevačica Anabela Atijas otkrila je da su joj ljudi u najbolnijem periodu u životu, kada je imala problema u braku sa bivšim suprugom Gagijem Đoganijem, govorili da je zaslužila da bude maltretirana. Ona tvrdi da nije mogla da veruje šta čuje, kao i da ne… »
Vesti dana »

Teodosić ostao bez rekorda: Bogdanović protiv Portugala ispratio bivšeg saigrača u istoriju! Šok iz rige: Svetislav Pešić sve iznenadio potezom pred meč sa Letonijom!
Hot sport pre 21 minutajoš 37 povezanih

(Mape) pašće više od 20 litara kiše za kratko vreme! Stiže nevreme koje donosi rizik od opasnih posledica: Ovde će biti najjači udar, temperatura drastično pada
Blic pre 7 minutajoš 22 povezane

Ne kaže se džabe "stara mušterija" - Novak oborio dva rekorda protiv Norija, ali i zabrinuo navijače
Sportske.net pre 1 satjoš 62 povezane

"Orlovi" na novom teškom zadatku: Srbija napada Letoniju i punu dvoranu, evo gde možete gledati direktan prenos ovog meča!
Kurir pre 1 satjoš 17 povezanih