Povezane vesti
Isidora i Sergej Trifunović prvi put u javnosti nakon pomirenja
Story 09.11.2024
Glumac Sergej Trifunović i njegova supruga Isidora već neko vreme vodeća su tema domaćih medija. Naime, pre nekoliko nedelja Isidora i Sergej Trifunović žestoko su se posvađali, zbog čega je glumac suprugu prijavio za nasilje u porodici. Prema… »
Život Sergeja trifunovića je ozbiljan cirkus! Glumac pokazao kako mu izgleda tašta, svi zajedno otišli u bioskop, a onda je…
Kurir 09.11.2024
Glumac Sergej Trifunović nedavno je bio u jeku skandala, nakon što je prijavio svoju 24 godine mlađu suprugu Isidoru za nasilje, nakon čega je ona sprovedena u policijsku stanicu i kažnjena novčano. Drama nije dugo potrajala, a njih dvoje su sada po… »
(Foto) ovo je tašta Sergeja Trifunovića: Svi kažu da je Isidora ista majka - Evo u kakvim je odnosima sa zetom nakon…
Blic 09.11.2024
Glumac Sergej Trifunović nedavno je prijavio 24 godine mlađu suprugu Isidoru Mijanović za nasilje u porodici, a par se nakon skandala pomirio. Da je par izgladio odnose svedoči i poslednja objava Sergeja Trifunovića na njegovom Instagram profilu… »
Vesti dana »

Jokić po povratku: Osećaj da je najviše što sam ikada propustio
Sport klub pre 2 satajoš 17 povezanih

Otkazan meč Đoković - Korda: Srbin nije odigrao četvrfinale Majamija zbog novog teniskog pravila
Večernje novosti pre 2 satajoš 13 povezanih

Vremenska prognoza za 27. mart: Nastavak pljuskova uz pad temperature
Mondo pre 21 minutajoš 13 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 9 satijoš 4 povezane

Tri poruke iz prepiske na Signalu o napadu na Jemen – analiza i objašnjenje
BBC News pre 33 minutajoš 10 povezanih