Povezane vesti
Pokrenuta kampanja protiv seksualnog uznemiravanja – "Profesore, meni to smeta"
Insajder 09.11.2024
Organizacija Slušaonice poverenja sa Fakulteta političkih nauka u Beogradu pokrenula je kampanju pod nazivom "Profesore, meni to smeta", koja je usmerena protiv seksualnog uznemiravanja na fakultetima. 'Ova kampanja ima za cilj da razotkrije i osudi… »
Na FPN-u pokrenuta kampanja protiv seksualnog uznemiravanja: „Profesore, meni to smeta“
Novi magazin 09.11.2024
Organizacija "Slušaonice poverenja" sa Fakulteta političkih nauka u Beogradu, pokrenula je kampanju pod nazivom "Profesore, meni to smeta", protiv seksualnog uznemiravanja na fakultetima. "Ova kampanja ima za cilj da razotkrije i osudi neprikladno… »
Vesti dana »
EPS upozorio na internet prevaru: Građanima stižu lažne poruke sa računima za električnu energiju
Forbes pre 7 satijoš 23 povezane
„Vlada nam je rekla da budemo malo tiši tokom izbornog procesa“: Priprema za razvoj rudnika na Rogozni, planirano vađenje skoro pet tona zlata godišnje
Nova pre 9 satijoš 8 povezanih
Agencija: Najjeftinije grejanje stana na drva i prirodni gas, najskuplje električnom energijom
Radio 021 pre 3 satajoš 15 povezanih
Oglasilo se Treće osnovno javno tužilaštvo o povredama Tatjane M.: ORL izveštaj još nije zvanično predat
Telegraf pre 24 satajoš 186 povezanih