Povezane vesti

Lalatović traži solidarnost: Porodicama stradalih 50 odsto plate

Lalatović traži solidarnost: Porodicama stradalih 50 odsto plate

Sport klub pre 5 dana
Imao je velike zamerke na račun fudbalera Vojvodine trener Nenad Lalatović, a zalaže se i za to da posle skromnih igara najplaćenijima budu smanjeni prihodi. Na konferenciji za medije posle 0:0 sa Mladošću, Lalatović je istakao: „Ovi koji imaju… »
Nesavladivi Saša: Novi kiks Lalatovih "lala" i bojkot navijača - Mladost izvukla bod VIDEO

Nesavladivi Saša: Novi kiks Lalatovih "lala" i bojkot navijača - Mladost izvukla bod VIDEO

B92 pre 4 dana
Vojvodina je nastavila seriju neuspeha i protiv Mladosti iz Lučana, pošto je u Novom Sadu remizirala rezultatom 0:0 na Karađorđu. Uprkos velikom broju prilika, Vojvodina nije uspela da savlada iskusnog golmana Mladosti Sašu Stamenkovića, koji je… »
Lalatović: Bolje da 50 odsto zarade ode porodicama nastradalih! Trajković: Imam igrače sa karakterom

Lalatović: Bolje da 50 odsto zarade ode porodicama nastradalih! Trajković: Imam igrače sa karakterom

Sportski žurnal pre 4 dana
Nula Vojvodine i Mladosti. Nenad Lalatović, trener Vojvodine, nije uspeo u nameri da savlada poslednji klub koji je predvodio u Super ligi. - Teška utakmica sa sjajnim i iskusnim timom, koji odlično igra iza lopte i brani se u formaciji 5-4-1. Moji… »
Lalatović ljutito opleo po igračima: „Vojvodina je iznad njih, a oni su nezainteresovani“ (video)

Lalatović ljutito opleo po igračima: „Vojvodina je iznad njih, a oni su nezainteresovani“ (video)

Hot sport pre 4 dana
Lala besan na svoje igrače! Fudbaleri Vojvodine igrali su nerešeno bez golova na svom stadionu protiv ekipe Mladosti iz Lučana,a najveće zasluge za ovaj rezultat ima fenomenalni golman Mladosti, Saša Stamenković. Nakon meča za „Arenu sport“ je… »
Novi kiks novosadske stare dame: Fenomenalni Stamenković dokazao da je najbolji golman lige i odneo bod u Lučane! (video)

Novi kiks novosadske stare dame: Fenomenalni Stamenković dokazao da je najbolji golman lige i odneo bod u Lučane! (video)

Hot sport pre 4 dana
Podela bodova u Novom Sadu! Fudbaleri Vojvodine igrali su nerešeno bez golova na svom stadionu protiv ekipe Mladosti iz Lučana. Uprkos brojnim prilikama, Vojvodina nije uspela da savlada iskusnog golmana Mladosti, Sašu Stamenkovića, koji je… »

Vesti dana »