Povezane vesti
"Imala sam infarkt": Jovana Jeremić šokirala - evo ko joj je spasio život hitnom reakcijom: "davila sam se, bol me je…
Blic 09.11.2024
Jovana Jeremić nedavno je otkrila da je svojevremeno doživela manji srčani udar. Sve se odigralo na plaži na Crnogorskom primorju, a njen tadašnji suprug Vojislav Milošević je bio tu da joj pruži neophodnu pomoć. - Doživela sam blaži oblik… »
Jovana Jeremić je tada imala srčani udar! Sve se desilo u vodi, a evo ko ju je spasio
Kurir 09.11.2024
Jovana Jeremić nedavno je otkrila da je svojevremeno doživela manji srčani udar. Sve se odigralo na plaži na Crnogorskom primorju, a njen tadašnji suprug Vojislav Milošević je bio tu da joj pruži neophodnu pomoć. - Doživela sam blaži oblik… »
Vesti dana »

Potop favorita i otvoren put za Đokovića: Četvrtfinala Majamija koje je malo ko mogao da predvidi
Nova pre 1 satjoš 41 povezana

Suđenje za napade na studente FDU: Optuženi žele sporazume sa tužilaštvom
Beta pre 34 minutajoš 16 povezanih

Rhmz izdao najnovije upozorenje: Popaljeni meteoalarmi, evo koliko će dana pljuštati kiša u Srbiji: U Beogradu već pada, a ove reke prete da se izliju
Blic pre 3 satajoš 18 povezanih

BLOG UŽIVO Studenti objavili tačke okupljanja sa kojih kreću na blokadu Brankovog mosta: Novosadski srednjoškolci ispred Železničke stanice
Nova pre 34 minutajoš 14 povezanih