Povezane vesti
"Anastasija i veljko nisu znali gde im je mama, Ceci je u ćeliji bila gadna situacija" Bivši menadžer Svetlane Ražnatović…
Kurir pre 3 dana
Bivši menadžer Svetlane Cece Ražnatović, Raka Marić, govorio je o pevačicinim danima tokom policijske akcije "Sablja".Serija "Sablja", počela je sa emitovanjem 2. novembra, na Prvom programu Radio-televizije Srbije i kroz osam epizoda prikazaće… »
"Hapsili su me k'o Eskobara": Lukas "pao" u Sablji, a na papiru je napisao sve o Zemunskom klanu
Mondo pre 3 dana
Aca Lukas opisao je svoje hapšenje u "Sablji", ali i i dane koje je proveo u zatvoru. Pevač Aca Lukas je jedan od onih koji su bili uhapšeni tokom akcije "Sablja". On je lišen slobode2003. godine, baš kada i njegova koleginica Svetlana Ceca… »
Ko je Bojan Krivokapić koji tumači Zvezdana Jovanovića u „Sablji“? Hrabro je govorio o svom sinu sa autizmom, a otac mu…
Nova pre 3 dana
: Glumac Bojan Krivokapić u seriji "Sablja" tumači lik Zvezdana Jovanovića, bivšeg pripadnika Jedinice za specijalne operacije koji je osuđen na maksimalnu kaznu zatvora od 40 godina kao direktni izvršilac ubistva predsednika Vlade Republike Srbije… »
Glumci serije "Sablja" bili na veliki mukama: Posle prve epizode im stizale razne poruke, a ovi udarni momenti su šokirali…
Blic pre 3 dana
Serija "Sablja" podigla je veliku prašinu u Srbiji nakon premijernog prikazivanja na RTS, a priča o događajima koji su prethodili 12. martu 2003. godine, kao i svemu što je usledilo nakon ubistva srpskog premijera Zorana Đinđića, podsetila je… »
Aca Lukas je bio uhapšen u akciji "Sablja": Progovorio o poznanstvu sa Legijom i Zvezdanom Jovanovićem
Blic pre 3 dana
Serija "Sablja", koja je pčela sa prikazivanjem na RTS, prati događaj koji je potresao Srbiju, a to je ubistvo premijera Zorana Đinđića 2003. godine, i situaciju u zemlji pre i nakon 12. marta 2003. godine. Aca Lukas je bio uhapšen 2003. godine u… »
"Stavio sam ćebe preko prozora, stigla je poruka, prvi metak je pogodio Đinđića": Reči koje lede krv u žilama u seriji…
Blic pre 3 dana
Igrana serija "Sablja", prati događaj koji je potresao Srbiju, a to je ubistvo premijera Zorana Đinđića 2003. godine, i situaciju u zemlji pre i nakon 12. marta 2003. godine. U seriji "Sablja" značajna uloga poverena je glumcu Bojanu Krivokapiću… »
"Hapsili su me kao eskobara!" Velika ispovest Lukasa o Sablji i poznanstvu sa ubicama Đinđića: Pominjali su Čedu…
Kurir pre 3 dana
Policijska akcija "Sablja" ponovo je u centru pažnje s obzirom na to da je na Radio-televiziji Srbije 2. novembra počela sa emitovanjem istoimena serija. Aca Lukas uhapšen je 2003. godine u akciji "Sablja", baš kada i Svetlana Ceca Ražnatović. Sve o… »
U seriji "Sablja" Sergej Trifunović glumi Legiju, a Ulemek je u "Stupici" pucao zbog glumca i bio saradnik na filmu: "Ko je…
Blic pre 4 dana
Serija "Sablja" prikazuje se na RTS-u i kroz osam epizoda prikazivaće ubistvo premijera Zorana Đinđića. Sergej Trifunović u pomenutnom ostvarenju glumi Milorada Ulemeka Legiju, a malo je poznato da njihovo poznanstvo datira iz prošlosti. Incident… »
(Foto): Bojan Krivokapić preslikan Zvezdan Jovanović u seriji "Sablja": "Hteo sam da ljudi kažu - To je Zvezdan, a ne Bojan"
Blic pre 4 dana
Serija "Sablja" kroz osam epizoda prikazuje ubistvo premijera Zorana Đinđića i situaciju u zemlji pre i nakon 12. marta 2003. godine. Veliku pažnju domaće javnosti privukla je i fizička sličnost u ovom ostvarenju između glumca Bojana Krivokapića… »
Vesti dana »
Danas u Srbiji oblačno i hladno, više padavina pre podne, na planinama sneg
Beta pre 4 satijoš 1 povezana
Željko Obradović posle poraza od Barselone: Dešavaju nam se neverovatne stvari
Danas pre 5 satijoš 3 povezane
"Svakog dana mislim na žrtve genocida u Srebrenici": General Radislav Krstić ponovo tražio prevremeno puštanje na slobodu iz Haga
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Trampovi ljudi: Mark Rubio državni sekretar, Mask zadužen za štednju, voditelj Foks njuza šef Pentagona
Danas pre 6 satijoš 1 povezana