Повезане вести

"Анастасија и вељко нису знали где им је мама, Цеци је у ћелији била гадна ситуација" Бивши менаџер Светлане Ражнатовић…

"Анастасија и вељко нису знали где им је мама, Цеци је у ћелији била гадна ситуација" Бивши менаџер Светлане Ражнатовић…

Курир 10.11.2024
Бивши менаџер Светлане Цеце Ражнатовић, Рака Марић, говорио је о певачициним данима током полицијске акције "Сабља".Серија "Сабља", почела је са емитовањем 2. новембра, на Првом програму Радио-телевизије Србије и кроз осам… »
"Хапсили су ме к'о Ескобара": Лукас "пао" у Сабљи, а на папиру је написао све о Земунском клану

"Хапсили су ме к'о Ескобара": Лукас "пао" у Сабљи, а на папиру је написао све о Земунском клану

Мондо 10.11.2024
Аца Лукас описао је своје хапшење у "Сабљи", али и и дане које је провео у затвору. Певач Аца Лукас је један од оних који су били ухапшени током акције "Сабља". Он је лишен слободе2003. године, баш када и његова колегиница… »
Ко је Бојан Кривокапић који тумачи Звездана Јовановића у „Сабљи“? Храбро је говорио о свом сину са аутизмом, а отац му је…

Ко је Бојан Кривокапић који тумачи Звездана Јовановића у „Сабљи“? Храбро је говорио о свом сину са аутизмом, а отац му је…

Нова 10.11.2024
: Глумац Бојан Кривокапић у серији "Сабља" тумачи лик Звездана Јовановића, бившег припадника Јединице за специјалне операције који је осуђен на максималну казну затвора од 40 година као директни извршилац убиства председника… »
Глумци серије "Сабља" били на велики мукама: После прве епизоде им стизале разне поруке, а ови ударни моменти су шокирали…

Глумци серије "Сабља" били на велики мукама: После прве епизоде им стизале разне поруке, а ови ударни моменти су шокирали…

Блиц 10.11.2024
Серија "Сабља" подигла је велику прашину у Србији након премијерног приказивања на РТС, а прича о догађајима који су претходили 12. марту 2003. године, као и свему што је уследило након убиства српског премијера Зорана Ђинђића… »
Аца Лукас је био ухапшен у акцији "Сабља": Проговорио о познанству са Легијом и Звезданом Јовановићем

Аца Лукас је био ухапшен у акцији "Сабља": Проговорио о познанству са Легијом и Звезданом Јовановићем

Блиц 10.11.2024
Серија "Сабља", која је пчела са приказивањем на РТС, прати догађај који је потресао Србију, а то је убиство премијера Зорана Ђинђића 2003. године, и ситуацију у земљи пре и након 12. марта 2003. године. Аца Лукас је био… »
"Ставио сам ћебе преко прозора, стигла је порука, први метак је погодио Ђинђића": Речи које леде крв у жилама у серији…

"Ставио сам ћебе преко прозора, стигла је порука, први метак је погодио Ђинђића": Речи које леде крв у жилама у серији…

Блиц 10.11.2024
Играна серија "Сабља", прати догађај који је потресао Србију, а то је убиство премијера Зорана Ђинђића 2003. године, и ситуацију у земљи пре и након 12. марта 2003. године. У серији "Сабља" значајна улога поверена је глумцу… »
"Хапсили су ме као ескобара!" Велика исповест Лукаса о Сабљи и познанству са убицама Ђинђића: Помињали су Чеду Јовановића…

"Хапсили су ме као ескобара!" Велика исповест Лукаса о Сабљи и познанству са убицама Ђинђића: Помињали су Чеду Јовановића…

Курир 10.11.2024
Полицијска акција "Сабља" поново је у центру пажње с обзиром на то да је на Радио-телевизији Србије 2. новембра почела са емитовањем истоимена серија. Аца Лукас ухапшен је 2003. године у акцији "Сабља", баш када и Светлана… »
У серији "Сабља" Сергеј Трифуновић глуми Легију, а Улемек је у "Ступици" пуцао због глумца и био сарадник на филму: "Ко је…

У серији "Сабља" Сергеј Трифуновић глуми Легију, а Улемек је у "Ступици" пуцао због глумца и био сарадник на филму: "Ко је…

Блиц 09.11.2024
Серија "Сабља" приказује се на РТС-у и кроз осам епизода приказиваће убиство премијера Зорана Ђинђића. Сергеј Трифуновић у поменутном остварењу глуми Милорада Улемека Легију, а мало је познато да њихово познанство датира из… »
(Фото): Бојан Кривокапић пресликан Звездан Јовановић у серији "Сабља": "Хтео сам да људи кажу - То је Звездан, а не Бојан"

(Фото): Бојан Кривокапић пресликан Звездан Јовановић у серији "Сабља": "Хтео сам да људи кажу - То је Звездан, а не Бојан"

Блиц 09.11.2024
Серија "Сабља" кроз осам епизода приказује убиство премијера Зорана Ђинђића и ситуацију у земљи пре и након 12. марта 2003. године. Велику пажњу домаће јавности привукла је и физичка сличност у овом остварењу између глумца… »

Вести дана »