Повезане вести

"Петар је био једини емотивни промашај који сам имала!" Милица Тодоровић после 4 године открила због чега је раскинула са…

"Петар је био једини емотивни промашај који сам имала!" Милица Тодоровић после 4 године открила због чега је раскинула са…

Блиц 10.11.2024
Милица Тодоровић својим емотивним животом често је привлачила велику пажњу јавности јер је била у везама са познатим мушкарцима. Наиме, док се још такмичила у "Звездама Гранда" велика љубав јој је био колега Ненад Јовановић… »
"Он ми је једини промашај": Милица Тодоровић "оплела" по Петру Стругару, тек је сад признала зашто су раскинули

"Он ми је једини промашај": Милица Тодоровић "оплела" по Петру Стругару, тек је сад признала зашто су раскинули

Мондо 10.11.2024
Певачица се дотакла свог љубавног живота, не штедећи поједине бивше. Милица Тодоровић привукла је пажњу јавности не само својим музичким талентом, већ и својим емотивним животом о ком се често писало у медијима. Током… »
"Петар стругар је једини емотивни промашај који сам имала" Милица Тодоровић после четири године од раскида све признала! С…

"Петар стругар је једини емотивни промашај који сам имала" Милица Тодоровић после четири године од раскида све признала! С…

Курир 10.11.2024
Емотивни живот Милице Тодоровић медијима је био интересантан још од тренутка када се први пут представила јавности. У време док се такмичила у „Звездама Гранда” велика љубав симпатичне певачице био је њен колега Ненад… »

Вести дана »