Povezane vesti
"Petar je bio jedini emotivni promašaj koji sam imala!" Milica Todorović posle 4 godine otkrila zbog čega je raskinula sa…
Blic pre 3 dana
Milica Todorović svojim emotivnim životom često je privlačila veliku pažnju javnosti jer je bila u vezama sa poznatim muškarcima. Naime, dok se još takmičila u "Zvezdama Granda" velika ljubav joj je bio kolega Nenad Jovanović. Prvo su bili… »
"On mi je jedini promašaj": Milica Todorović "oplela" po Petru Strugaru, tek je sad priznala zašto su raskinuli
Mondo pre 3 dana
Pevačica se dotakla svog ljubavnog života, ne štedeći pojedine bivše. Milica Todorović privukla je pažnju javnosti ne samo svojim muzičkim talentom, već i svojim emotivnim životom o kom se često pisalo u medijima. Tokom takmičenja u "Zvezdama… »
"Petar strugar je jedini emotivni promašaj koji sam imala" Milica Todorović posle četiri godine od raskida sve priznala! S…
Kurir pre 4 dana
Emotivni život Milice Todorović medijima je bio interesantan još od trenutka kada se prvi put predstavila javnosti. U vreme dok se takmičila u „Zvezdama Granda” velika ljubav simpatične pevačice bio je njen kolega Nenad Jovanović. Prvo su bili… »
Vesti dana »
Stiže sneg! Tokom noći zabeleće ovi delovi Srbije, napadaće i do 10 centimetara: Upaljen alarm RHMZ
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Željko Obradović posle poraza od Barselone: Dešavaju nam se neverovatne stvari
Danas pre 5 satijoš 3 povezane