Povezane vesti

"Petar je bio jedini emotivni promašaj koji sam imala!" Milica Todorović posle 4 godine otkrila zbog čega je raskinula sa…

"Petar je bio jedini emotivni promašaj koji sam imala!" Milica Todorović posle 4 godine otkrila zbog čega je raskinula sa…

Blic pre 3 dana
Milica Todorović svojim emotivnim životom često je privlačila veliku pažnju javnosti jer je bila u vezama sa poznatim muškarcima. Naime, dok se još takmičila u "Zvezdama Granda" velika ljubav joj je bio kolega Nenad Jovanović. Prvo su bili… »
"On mi je jedini promašaj": Milica Todorović "oplela" po Petru Strugaru, tek je sad priznala zašto su raskinuli

"On mi je jedini promašaj": Milica Todorović "oplela" po Petru Strugaru, tek je sad priznala zašto su raskinuli

Mondo pre 3 dana
Pevačica se dotakla svog ljubavnog života, ne štedeći pojedine bivše. Milica Todorović privukla je pažnju javnosti ne samo svojim muzičkim talentom, već i svojim emotivnim životom o kom se često pisalo u medijima. Tokom takmičenja u "Zvezdama… »
"Petar strugar je jedini emotivni promašaj koji sam imala" Milica Todorović posle četiri godine od raskida sve priznala! S…

"Petar strugar je jedini emotivni promašaj koji sam imala" Milica Todorović posle četiri godine od raskida sve priznala! S…

Kurir pre 4 dana
Emotivni život Milice Todorović medijima je bio interesantan još od trenutka kada se prvi put predstavila javnosti. U vreme dok se takmičila u „Zvezdama Granda” velika ljubav simpatične pevačice bio je njen kolega Nenad Jovanović. Prvo su bili… »

Vesti dana »