Povezane vesti
Seka Aleksić pronašla dečaka koji je zlostavljan u školi: Deca su ga šamarala i ponižavala jer je siromašan! Stupila u…
Kurir pre 3 dana
Pevačica Seka Aleksić ponovo je pokazala svoju humanost, reagujući na šokantne informacije o nasilju koje trpi jedan dečak u školi. Na društvenoj mreži "X", jedna korisnica je podelila potresnu priču o detetu koje je izloženo nasilju u školi u… »
"Nemojte mi bacati stvari, moj tata nema para": Seka se prvi put oglasila i reagovala na užasno maltretiranje dečaka
Mondo pre 3 dana
Pevačica se oglasila na društvenoj mreži X sa posebnim razlogom. Nakon skandala koji je nastao kada se saznalo da je Seka Aleksić nastupala za vreme Dana žalosti, zbog čega ju je javnost žestoko osudilo, pevačica se sada vratila i na društvenu… »
"Nemojte mi bacati stvari, moj tata nema para": Seka Aleksić reagovala na nedopustivo maltretiranja dečka u školi
Blic pre 4 dana
Seku Aleksić ganuo je tvit na društvenoj mreži "X" u kojem je žena popisala jezivo nasilje koje sin od njene pokojne drugarice, trpi u školi. Seka je odmah reagovala na nedopustivo i strašno vršnjačko nasilje, nad dečakom. - Sina moje pokojne… »
Vesti dana »
Danas u Srbiji oblačno i hladno, više padavina pre podne, na planinama sneg
Beta pre 4 satijoš 1 povezana
Željko Obradović posle poraza od Barselone: Dešavaju nam se neverovatne stvari
Danas pre 5 satijoš 3 povezane