Повезане вести

Сека Алексић пронашла дечака који је злостављан у школи: Деца су га шамарала и понижавала јер је сиромашан! Ступила у контакт…

Сека Алексић пронашла дечака који је злостављан у школи: Деца су га шамарала и понижавала јер је сиромашан! Ступила у контакт…

Курир 10.11.2024
Певачица Сека Алексић поново је показала своју хуманост, реагујући на шокантне информације о насиљу које трпи један дечак у школи. На друштвеној мрежи "КС", једна корисница је поделила потресну причу о детету које је изложено… »
"Немојте ми бацати ствари, мој тата нема пара": Сека се први пут огласила и реаговала на ужасно малтретирање дечака

"Немојте ми бацати ствари, мој тата нема пара": Сека се први пут огласила и реаговала на ужасно малтретирање дечака

Мондо 10.11.2024
Певачица се огласила на друштвеној мрежи КС са посебним разлогом. Након скандала који је настао када се сазнало да је Сека Алексић наступала за време Дана жалости, због чега ју је јавност жестоко осудило, певачица се сада вратила… »
"Немојте ми бацати ствари, мој тата нема пара": Сека Алексић реаговала на недопустиво малтретирања дечка у школи

"Немојте ми бацати ствари, мој тата нема пара": Сека Алексић реаговала на недопустиво малтретирања дечка у школи

Блиц 09.11.2024
Секу Алексић гануо је твит на друштвеној мрежи "КС" у којем је жена пописала језиво насиље које син од њене покојне другарице, трпи у школи. Сека је одмах реаговала на недопустиво и страшно вршњачко насиље, над дечаком. - Сина… »

Вести дана »