Povezane vesti

"Naše ruke su uprljane blatom, a vaše krvlju": Haos na protestima u Valensiji nakon poplava: Više od 100.000 ljudi izašlo…

"Naše ruke su uprljane blatom, a vaše krvlju": Haos na protestima u Valensiji nakon poplava: Više od 100.000 ljudi izašlo…

Blic pre 3 dana
Više od 100.000 ljudi protestovalo je u subotu uveče u Valensiji, na istoku Španije, zbog spore reakcije regionalnih vlasti tokom razornih poplava u kojima je nastradalo više od 220 ljudi, a na kraju protesta izbili su i sukobi sa policijom. Španski… »
Masovne demonstracije u Valensiji zbog poplava, okupljeni se sukobili sa policijom

Masovne demonstracije u Valensiji zbog poplava, okupljeni se sukobili sa policijom

NIN pre 3 dana
Više hiljade Španaca demonstriralo je u Valensiji tražeći ostavku regionalnog predsednika Karlosa Mazona zbog loše reakcije na prošlonedeljne katastrofalne poplave u kojima je bilo više od 200 mrtvih i oko 100 nestalih osoba. Neki demonstranti… »
„Mi smo umrljani blatom, a vi krvlju”: Hiljade na protestima u Valensiji

BBC News pre 3 dana
Demonstranti su zahtevali ostavku regionalnog lidera, optužujući ga za loše postupanje tokom katastrofalnih poplava koje su pogodile regiju i odnele 200 života. Veliki broj ljudi protestovao je u Valensiji zbog odnosa vlasti prema smrtonosnim… »

Radio 021 pre 3 dana
Demonstranti zahtevaju ostavku regionalnog lidera, optužujući ga za loše postupanje tokom katastrofalnih poplava koje su pogodile regiju i odnele 200 života. EPA Protesti zbog zakasnele reakcije vlasti na katastrofalne poplave u Valensiji Veliki broj… »

Danas pre 3 dana
Veliki broj ljudi protestovao je u Valensiji zbog odnosa vlasti prema smrtonosnim poplavama, zahtevajući ostavku šefa regionalne vlade Karlosa Mazona. Vlasti su saopštile da je 130.000 ljudi izašlo na ulice u subotu, 9. novembra, a demonstranti su… »

Blic pre 3 dana
Veliki broj ljudi protestovao je u Valensiji zbog odnosa vlasti prema smrtonosnim poplavama, zahtevajući ostavku šefa regionalne vlade Karlosa Mazona. Vlasti su saopštile da je 130.000 ljudi izašlo na ulice u subotu, 9. novembra, a demonstranti su… »
"Mi smo umrljani blatom, a vi krvlju”: Hiljade na protestima u Valensiji

"Mi smo umrljani blatom, a vi krvlju”: Hiljade na protestima u Valensiji

NIN pre 3 dana
Gradonačelnica Marija Hose Katala objavila je na društvenim mrežama slike razbijenih prozora i video na kojem se vidi požar, dodajući: "Vandalizam nije rešenje”. Gradsko veće Valensije osudilo je " vandalizam", rekavši da je grad takođe bio… »
Valensija, više od 100.000 ljudi na protestu zbog spore reakcije vlasti tokom poplava

Valensija, više od 100.000 ljudi na protestu zbog spore reakcije vlasti tokom poplava

RTS pre 3 dana
Više od 100.000 ljudi protestovalo je u subotu uveče u Valensiji, na istoku Španije, zbog spore reakcije regionalnih vlasti tokom razornih poplava u kojima je nastradalo više od 220 ljudi, a na kraju protesta izbili su i sukobi sa policijom. Španski… »
Više od 100.000 ljudi na ulicama Valensije zbog spore reakcije vlasti na poplave, izbili sukobi sa policijom

Više od 100.000 ljudi na ulicama Valensije zbog spore reakcije vlasti na poplave, izbili sukobi sa policijom

Euronews pre 3 dana
Valensija: Više od 100.000 ljudi protestovalo zbog spore reakcije vlasti tokom poplava

Valensija: Više od 100.000 ljudi protestovalo zbog spore reakcije vlasti tokom poplava

RTV pre 3 dana
VALENSIJA - Više od 100.000 ljudi protestovalo je u subotu uveče u Valensiji, na istoku Španije, zbog spore reakcije regionalnih vlasti tokom razornih poplava u kojima je nastradalo više od 220 ljudi, a na kraju protesta izbili su i sukobi sa… »
Hiljade Španaca zahteva ostavku lidera Valensije zbog loše reakcije na katastrofalnu poplavu

Hiljade Španaca zahteva ostavku lidera Valensije zbog loše reakcije na katastrofalnu poplavu

Danas pre 4 dana
Više hiljade Španaca demonstriralo je danas u Valensiji tražeći ostavku regionalnog predsednika Karlosa Mazona zbog loše reakcije na prošlonedeljne katastrofalne poplave u kojima je bilo više od 200 mrtvih i oko 100 nestalih osoba. Neki… »

Vesti dana »