Повезане вести

"Наше руке су упрљане блатом, а ваше крвљу": Хаос на протестима у Валенсији након поплава: Више од 100.000 људи изашло на…

"Наше руке су упрљане блатом, а ваше крвљу": Хаос на протестима у Валенсији након поплава: Више од 100.000 људи изашло на…

Блиц 10.11.2024
Више од 100.000 људи протестовало је у суботу увече у Валенсији, на истоку Шпаније, због споре реакције регионалних власти током разорних поплава у којима је настрадало више од 220 људи, а на крају протеста избили су и сукоби… »
Масовне демонстрације у Валенсији због поплава, окупљени се сукобили са полицијом

Масовне демонстрације у Валенсији због поплава, окупљени се сукобили са полицијом

НИН 10.11.2024
Више хиљаде Шпанаца демонстрирало је у Валенсији тражец́и оставку регионалног председника Карлоса Мазона због лоше реакције на прошлонедељне катастрофалне поплаве у којима је било више од 200 мртвих и око 100 несталих особа… »
„Ми смо умрљани блатом, а ви крвљу”: Хиљаде на протестима у Валенсији

BBC News 10.11.2024
Демонстранти су захтевали оставку регионалног лидера, оптужујући га за лоше поступање током катастрофалних поплава које су погодиле регију и однеле 200 живота. Велики број људи протестовао је у Валенсији због односа власти… »

Радио 021 10.11.2024
Демонстранти захтевају оставку регионалног лидера, оптужујући га за лоше поступање током катастрофалних поплава које су погодиле регију и однеле 200 живота. ЕПА Протести због закаснеле реакције власти на катастрофалне поплаве у… »

Данас 10.11.2024
Велики број људи протестовао је у Валенсији због односа власти према смртоносним поплавама, захтевајуц́и оставку шефа регионалне владе Карлоса Мазона. Власти су саопштиле да је 130.000 људи изашло на улице у суботу, 9… »

Блиц 10.11.2024
Велики број људи протестовао је у Валенсији због односа власти према смртоносним поплавама, захтевајуц́и оставку шефа регионалне владе Карлоса Мазона. Власти су саопштиле да је 130.000 људи изашло на улице у суботу, 9… »
"Ми смо умрљани блатом, а ви крвљу”: Хиљаде на протестима у Валенсији

"Ми смо умрљани блатом, а ви крвљу”: Хиљаде на протестима у Валенсији

НИН 10.11.2024
Градоначелница Марија Хосе Катала објавила је на друштвеним мрежама слике разбијених прозора и видео на којем се види пожар, додајуц́и: "Вандализам није решење”. Градско вец́е Валенсије осудило је " вандализам", рекавши да је… »
Више од 100.000 људи на улицама Валенсије због споре реакције власти на поплаве, избили сукоби са полицијом

Више од 100.000 људи на улицама Валенсије због споре реакције власти на поплаве, избили сукоби са полицијом

Еуроневс 10.11.2024
Више од 100.000 људи протестовало је у суботу увече у Валенсији, на истоку Шпаније, због споре реакције регионалних власти током разорних поплава у којима је настрадало више од 220 људи, а на крају протеста избили су и сукоби… »
Валенсија, више од 100.000 људи на протесту због споре реакције власти током поплава

Валенсија, више од 100.000 људи на протесту због споре реакције власти током поплава

РТС 10.11.2024
Валенсија: Више од 100.000 људи протестовало због споре реакције власти током поплава

Валенсија: Више од 100.000 људи протестовало због споре реакције власти током поплава

РТВ 10.11.2024
ВАЛЕНСИЈА - Више од 100.000 људи протестовало је у суботу увече у Валенсији, на истоку Шпаније, због споре реакције регионалних власти током разорних поплава у којима је настрадало више од 220 људи, а на крају протеста избили… »
Хиљаде Шпанаца захтева оставку лидера Валенсије због лоше реакције на катастрофалну поплаву

Хиљаде Шпанаца захтева оставку лидера Валенсије због лоше реакције на катастрофалну поплаву

Данас 09.11.2024
Више хиљаде Шпанаца демонстрирало је данас у Валенсији тражец́и оставку регионалног председника Карлоса Мазона због лоше реакције на прошлонедељне катастрофалне поплаве у којима је било више од 200 мртвих и око 100 несталих… »

Вести дана »