Povezane vesti
Dodik: Mladići iz Srpske služiće vojsku u Srbiji, prilika je da trajno rešimo naše pitanje
Pravda 10.11.2024
Jedina moguća pozicija Srbije da bude vojno neutralna zemlja, poručuje predsednik Republike Srpske. Drago mi je što je Srbija donela odluku o služenju vojnog roka i mi tražimo način kako naši momci iz Srpske da se uključe u redovno služenje… »
Dodik: Mladići iz Srpske služiće vojsku u Srbiji
Danas 10.11.2024
Drago mi je što je Srbija donela odluku o služenju vojnog roka i mi tražimo način kako naši momci iz Srpske da se uključe u redovno služenje vojnog roka u Srbiji, izjavio je Milorad Dodik, predsedsednik Republike Srpske u intervjuu za Večerenje… »
Dodik: Traži se način kako da momci iz Srpske služe vojni rok u Srbiji
Vesti online 10.11.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da se traži način kako da se momci iz Srpske uključe u redovno služenje vojnog roka u Srbiji. “Imamo plan ‘B’ ako me proglase krivim”. – Putem određenih rešenja mi ćemo stimulisati da… »
Dodik: Mladići iz Republike Srpske će vojni rok služiti u Srbiji
Radio 021 10.11.2024
Drago mi je što je Srbija donela odluku o služenju vojnog roka i mi tražimo način kako naši momci iz Srpske da se uključe u redovno služenje vojnog roka u Srbiji. To je izjavio predsedsednik Republike Srpske Milorad Dodik u intervjuu za Večerenje… »
Vesti dana »
Otvoreno 30 kilometara novog auto-puta na Moravskom koridoru
Bloomberg Adria pre 3 satajoš 22 povezane
Helikopter udario u zgradu bolnice u Turskoj – najmanje četiri osobe poginule
N1 Info pre 6 satijoš 16 povezanih
Forbs: Novi dokumenti potvrđuju da je Starting bio odgovoran za renoviranje stanice
Nova ekonomija pre 6 satijoš 1 povezana
Sedam golova na ''Marakani'' - ''Čuka'' dva puta vodila, a onda se Zvezda ''naljutila''!
Sportske.net pre 41 minutajoš 17 povezanih