Povezane vesti
Dodik: Mladići iz Srpske služiće vojsku u Srbiji, prilika je da trajno rešimo naše pitanje
Pravda pre 11 dana
Jedina moguća pozicija Srbije da bude vojno neutralna zemlja, poručuje predsednik Republike Srpske. Drago mi je što je Srbija donela odluku o služenju vojnog roka i mi tražimo način kako naši momci iz Srpske da se uključe u redovno služenje… »
Dodik: Mladići iz Srpske služiće vojsku u Srbiji
Danas pre 11 dana
Drago mi je što je Srbija donela odluku o služenju vojnog roka i mi tražimo način kako naši momci iz Srpske da se uključe u redovno služenje vojnog roka u Srbiji, izjavio je Milorad Dodik, predsedsednik Republike Srpske u intervjuu za Večerenje… »
Dodik: Traži se način kako da momci iz Srpske služe vojni rok u Srbiji
Vesti online pre 11 dana
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da se traži način kako da se momci iz Srpske uključe u redovno služenje vojnog roka u Srbiji. “Imamo plan ‘B’ ako me proglase krivim”. – Putem određenih rešenja mi ćemo stimulisati da… »
Dodik: Mladići iz Republike Srpske će vojni rok služiti u Srbiji
Radio 021 pre 11 dana
Drago mi je što je Srbija donela odluku o služenju vojnog roka i mi tražimo način kako naši momci iz Srpske da se uključe u redovno služenje vojnog roka u Srbiji. To je izjavio predsedsednik Republike Srpske Milorad Dodik u intervjuu za Večerenje… »
Vesti dana »
Estrada se sjatila kod Brene i bobe: Pevačica povela ćerku, Pejović i supruga došli odvojeno, a ovu lepoticu niko nije očekivao - Živojinovići gala slave Aranđelovdan (video)
Blic pre 3 satajoš 6 povezanih
Krozeto: Uhapsićemo Netanjahua i Galanta ako dođu u Italiju,ali odluka MKS je pogrešna
Blic pre 5 satijoš 5 povezanih
Teksas nudi Trampu zemlju na američko-meksičkoj granici za mesto potencijalnih masovnih deportacija
Politika pre 1 satjoš 2 povezane