Povezane vesti
Dodik: Mladići iz Srpske služiće vojsku u Srbiji, prilika je da trajno rešimo naše pitanje
Pravda pre 3 dana
Jedina moguća pozicija Srbije da bude vojno neutralna zemlja, poručuje predsednik Republike Srpske. Drago mi je što je Srbija donela odluku o služenju vojnog roka i mi tražimo način kako naši momci iz Srpske da se uključe u redovno služenje… »
Dodik: Mladići iz Srpske služiće vojsku u Srbiji
Danas pre 3 dana
Drago mi je što je Srbija donela odluku o služenju vojnog roka i mi tražimo način kako naši momci iz Srpske da se uključe u redovno služenje vojnog roka u Srbiji, izjavio je Milorad Dodik, predsedsednik Republike Srpske u intervjuu za Večerenje… »
Dodik: Traži se način kako da momci iz Srpske služe vojni rok u Srbiji
Vesti online pre 3 dana
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da se traži način kako da se momci iz Srpske uključe u redovno služenje vojnog roka u Srbiji. “Imamo plan ‘B’ ako me proglase krivim”. – Putem određenih rešenja mi ćemo stimulisati da… »
Dodik: Mladići iz Republike Srpske će vojni rok služiti u Srbiji
Radio 021 pre 3 dana
Drago mi je što je Srbija donela odluku o služenju vojnog roka i mi tražimo način kako naši momci iz Srpske da se uključe u redovno služenje vojnog roka u Srbiji. To je izjavio predsedsednik Republike Srpske Milorad Dodik u intervjuu za Večerenje… »
Vesti dana »
Sneg u nižim predelima – iz jutarnjeg minusa do maksimalnih šest stepeni
RTS pre 13 minutajoš 4 povezane
Željko Obradović posle poraza od Barselone: Dešavaju nam se neverovatne stvari
Danas pre 6 satijoš 3 povezane
Hezbolah saopštio da je izvršio napade dronovima na dva vojna cilja u Izraelu
Blic pre 1 satjoš 4 povezane
Trampovi ljudi: Mark Rubio državni sekretar, Mask zadužen za štednju, voditelj Foks njuza šef Pentagona
Danas pre 7 satijoš 1 povezana