Povezane vesti
"Ima nekih postoperativnih tegoba, ali je dobro": Muž Aleksandre Bursać nakon njene operacije: "Oslobodila se ozbiljnih…
Blic pre 4 dana
Pevačica Aleksandra Bursać pati od hidronefroze na bubregu, a juče je bila na operaciji. Aleksandrin suprug Stevan Sekulić oglasio se za "Blic" i otkrio kako je intervencija protekla. Intervencija je završena uspešno, ostaće par dana u bolnici samo… »
"Iscrpjena je od operacije, ima tegobe" Muž Aleksandre Bursać se oglasio i otkrio njeno trenutno stanje: Još uvek se ne zna…
Kurir pre 3 dana
Pevačica Aleksandra Bursać pati od hidronefroze na bubregu, a juče je bila na operaciji. Aleksandrin suprug Stefan Sekulić oglasio se i otkrio kako je intervencija protekla. Intervencija je završena uspešno, ostaće par dana u bolnici samo kako bi… »
"Doktor se lavovski borio..." Operisana Aleksandra Bursać, pevačica trpi velike bolove: Evo u kakvom je stanju!
Kurir pre 3 dana
Pevačica Aleksandra Bursać pati od hidronefroze na bubregu, a juče je bila na operaciji.Ona se sada oglasila i otkrila kako se oseća. - Ja sam tek sad došla sebi koliko toliko. Operacija je bila teška ali doktor se lavovski borio i hvala Bogu rešio… »
Operisana Aleksandra Bursać: Pevačica se oglasila za "Blic": "Doktor se lavovski borio, imam bolove"
Blic pre 3 dana
Pevačica Aleksandra Bursać pati od hidronefroze na bubregu, a juče je bila na operaciji. Ona se sada oglasila za "Blic" i otkrila kako se oseća. - Ja sam tek sad došla sebi koliko toliko. Operacija je bila teška ali doktor se lavovski borio i hvala… »
Vesti dana »
Danas u Srbiji oblačno i hladno, više padavina pre podne, na planinama sneg
Beta pre 5 satijoš 1 povezana
Željko Obradović posle poraza od Barselone: Dešavaju nam se neverovatne stvari
Danas pre 6 satijoš 3 povezane
"Svakog dana mislim na žrtve genocida u Srebrenici": General Radislav Krstić ponovo tražio prevremeno puštanje na slobodu iz Haga
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Trampovi ljudi: Mark Rubio državni sekretar, Mask zadužen za štednju, voditelj Foks njuza šef Pentagona
Danas pre 7 satijoš 1 povezana