Повезане вести

"Има неких постоперативних тегоба, али је добро": Муж Александре Бурсаћ након њене операције: "Ослободила се озбиљних болова"…

"Има неких постоперативних тегоба, али је добро": Муж Александре Бурсаћ након њене операције: "Ослободила се озбиљних болова"…

Блиц 10.11.2024
Певачица Александра Бурсаћ пати од хидронефрозе на бубрегу, а јуче је била на операцији. Александрин супруг Стеван Секулић огласио се за "Блиц" и открио како је интервенција протекла. Интервенција је завршена успешно, остаће пар… »
"Исцрпјена је од операције, има тегобе" Муж Александре Бурсаћ се огласио и открио њено тренутно стање: Још увек се не зна…

"Исцрпјена је од операције, има тегобе" Муж Александре Бурсаћ се огласио и открио њено тренутно стање: Још увек се не зна…

Курир 10.11.2024
Певачица Александра Бурсаћ пати од хидронефрозе на бубрегу, а јуче је била на операцији. Александрин супруг Стефан Секулић огласио се и открио како је интервенција протекла. Интервенција је завршена успешно, остаће пар дана у… »
"Доктор се лавовски борио..." Оперисана Александра Бурсаћ, певачица трпи велике болове: Ево у каквом је стању!

"Доктор се лавовски борио..." Оперисана Александра Бурсаћ, певачица трпи велике болове: Ево у каквом је стању!

Курир 10.11.2024
Певачица Александра Бурсаћ пати од хидронефрозе на бубрегу, а јуче је била на операцији.Она се сада огласила и открила како се осећа. - Ја сам тек сад дошла себи колико толико. Операција је била тешка али доктор се лавовски борио… »
Оперисана Александра Бурсаћ: Певачица се огласила за "Блиц": "Доктор се лавовски борио, имам болове"

Оперисана Александра Бурсаћ: Певачица се огласила за "Блиц": "Доктор се лавовски борио, имам болове"

Блиц 10.11.2024
Певачица Александра Бурсаћ пати од хидронефрозе на бубрегу, а јуче је била на операцији. Она се сада огласила за "Блиц" и открила како се осећа. - Ја сам тек сад дошла себи колико толико. Операција је била тешка али доктор се… »

Вести дана »