Povezane vesti
"Ima nekih postoperativnih tegoba, ali je dobro": Muž Aleksandre Bursać nakon njene operacije: "Oslobodila se ozbiljnih bolova"…
Blic 10.11.2024
Pevačica Aleksandra Bursać pati od hidronefroze na bubregu, a juče je bila na operaciji. Aleksandrin suprug Stevan Sekulić oglasio se za "Blic" i otkrio kako je intervencija protekla. Intervencija je završena uspešno, ostaće par dana u bolnici samo kako… »
Operisana Aleksandra Bursać: Pevačica se oglasila za "Blic": "Doktor se lavovski borio, imam bolove"
Blic 10.11.2024
Pevačica Aleksandra Bursać pati od hidronefroze na bubregu, a juče je bila na operaciji. Ona se sada oglasila za "Blic" i otkrila kako se oseća. - Ja sam tek sad došla sebi koliko toliko. Operacija je bila teška ali doktor se lavovski borio i hvala Bogu… »
Vesti dana »
Usvojen rebalans budžeta i paket pomoći građanima u Skupštini Srbije
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 68 povezanih
Predstavio se kao taksista, pa ih oteo i držao vezane na tavanu! Saslušani muškarci osumnjičeni za otmicu u Beogradu: Tukli ih i pretili ubistvom, pa tražili po 10.000 evra za otkup
Blic pre 32 minutajoš 35 povezanih
Protesti prevoznika sa Zapadnog Balkana ispred Delegacija EU
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 38 povezanih
Pojačane kontrole saobraćaja oko osnovnih škola u Nišu i okolini
Medijska kutija pre 21 minutajoš 44 povezane
Tela majke i sina u Nišu pronađena zagrljena: Komšije otkrile detalje tragedije (foto)
Mondo pre 46 minutajoš 25 povezanih