Povezane vesti
"Ima nekih postoperativnih tegoba, ali je dobro": Muž Aleksandre Bursać nakon njene operacije: "Oslobodila se ozbiljnih…
Blic pre 19 dana
Pevačica Aleksandra Bursać pati od hidronefroze na bubregu, a juče je bila na operaciji. Aleksandrin suprug Stevan Sekulić oglasio se za "Blic" i otkrio kako je intervencija protekla. Intervencija je završena uspešno, ostaće par dana u bolnici samo… »
"Iscrpjena je od operacije, ima tegobe" Muž Aleksandre Bursać se oglasio i otkrio njeno trenutno stanje: Još uvek se ne zna…
Kurir pre 18 dana
Pevačica Aleksandra Bursać pati od hidronefroze na bubregu, a juče je bila na operaciji. Aleksandrin suprug Stefan Sekulić oglasio se i otkrio kako je intervencija protekla. Intervencija je završena uspešno, ostaće par dana u bolnici samo kako bi… »
"Doktor se lavovski borio..." Operisana Aleksandra Bursać, pevačica trpi velike bolove: Evo u kakvom je stanju!
Kurir pre 18 dana
Pevačica Aleksandra Bursać pati od hidronefroze na bubregu, a juče je bila na operaciji.Ona se sada oglasila i otkrila kako se oseća. - Ja sam tek sad došla sebi koliko toliko. Operacija je bila teška ali doktor se lavovski borio i hvala Bogu rešio… »
Operisana Aleksandra Bursać: Pevačica se oglasila za "Blic": "Doktor se lavovski borio, imam bolove"
Blic pre 18 dana
Pevačica Aleksandra Bursać pati od hidronefroze na bubregu, a juče je bila na operaciji. Ona se sada oglasila za "Blic" i otkrila kako se oseća. - Ja sam tek sad došla sebi koliko toliko. Operacija je bila teška ali doktor se lavovski borio i hvala… »
Vesti dana »
Najnovije upozorenje RHMZ na padavine: Sneg će zavejati ove delove Srbije! Upaljen meteo alarm, evo šta nas čeka za vikend
Kurir pre 1 satjoš 12 povezanih
Ukrajina napala Rostovsku oblast, oboreno 30 dronova, požar na industrijskom objektu
RTV pre 1 satjoš 8 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Rat i mir na jugu Libana; Erdogan: Bajdenov apel za Gazu dolazi prekasno
RTV pre 2 satajoš 6 povezanih
Evo kako je Partizan srušio Olimpijakos: Crno-beli krenuli jako loše, ali potom Grcima nije bilo spasa! (video)
Hot sport pre 37 minutajoš 6 povezanih
Gruzija odlaže kandidaturu za članstvo u EU do 2028, veliki nemiri u Tbilisiju
BBC News pre 25 minutajoš 4 povezane