Povezane vesti
"Iscrpljena je od operacije, ima tu tegoba...": Aleksandra Bursać imala tešku operaciju, oglasio se njen suprug
Mondo pre 14 dana
Aleksandra Bursać je nedavno operisana, a sada se oglasi njen suprug i otkrio kako se pevačica oseća. Pevačica Aleksandra Bursać operisana je nakon što je otkriveno da ima hidronefroze na bubregu. Nakon što se ona oglasila iz bonice i otkrila kako… »
Ima nekih tegoba, dosta je iscrpljena": Oglasio se muž Aleksandre Bursać, nakon što je ona operisana
Telegraf pre 14 dana
Preporučujemo. Pevačica Aleksandra Bursać operisana je juče, a sada se oglasio njen suprug Stevan Sekulić i otkrio u kakvom je stanju. Ona pati od hidronefroze na bubregu, a juče je bila na operaciji koja je prošla vrlo dobro i ona se trenutno… »
Operisana Aleksandra Bursać
Nova pre 15 dana
: Pevačica Aleksandra Bursać pati od hidronefroze na bubregu, a juče je bila na operaciji. Aleksandra Bursać se sada oglasila i otkrila kako se oseća. – Ja sam tek sad došla sebi koliko toliko. Operacija je bila teška ali doktor se lavovski borio… »
"Doktor se lavovski borio..." Oglasila se Aleksandra Bursać nakon teške operacije, u ogromnim je bolovima
Mondo pre 15 dana
Pevačica se oglasila nakon intervencije i otkrila u kakvom je stanju. Pevačica Aleksandra Bursać operisana je nakon što je otkriveno da ima hidronefroze na bubregu. Ona se sada oglasila nakon intervencije i otkrila kako se oseća. - Ja sam tek sad… »
Operisana Aleksandra Bursać! Oglasila se pevačica iz bolnice: "Bilo je teško, ali se doktor lavovski borio"
Telegraf pre 15 dana
Preporučujemo. Pevačica Aleksandra Bursać suočila se s zdravstvenim poblemom, kada joj je dijagnostikovana hidronefroza na bubregu, zbog čega se juče, 9. novembra, operisala, a sada je otkrila kako se oseća. - Ja sam tek sad došla sebi koliko… »
Vesti dana »
Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama: Glas za jednakost i sigurnost
InfoKG pre 3 satajoš 32 povezane
Fizički sukob poslanika vlasti i opozicije u Skupštini, razdvajalo ih obezbeđenje
NIN pre 26 minutajoš 138 povezanih
Kakve je povrede dobio policajac kojeg je Kostić isprskao biber sprej
N1 Info pre 51 minutajoš 24 povezane
Tragedija u crvenom moru, i dalje se traga za 17 osoba: Otkriveno čiji turisti su bili na brodu koji je potonuo kod obala Egipta
Kurir pre 1 satjoš 17 povezanih
Prosvetni sindikati: Od sledeće nedelje sve školske uprave u Srbiji u cirkularnom štrajku
Beta pre 1 satjoš 24 povezane