Povezane vesti
"Iscrpljena je od operacije, ima tu tegoba...": Aleksandra Bursać imala tešku operaciju, oglasio se njen suprug
Mondo 10.11.2024
Aleksandra Bursać je nedavno operisana, a sada se oglasi njen suprug i otkrio kako se pevačica oseća. Pevačica Aleksandra Bursać operisana je nakon što je otkriveno da ima hidronefroze na bubregu. Nakon što se ona oglasila iz bonice i otkrila kako se… »
Ima nekih tegoba, dosta je iscrpljena": Oglasio se muž Aleksandre Bursać, nakon što je ona operisana
Telegraf 10.11.2024
Preporučujemo. Pevačica Aleksandra Bursać operisana je juče, a sada se oglasio njen suprug Stevan Sekulić i otkrio u kakvom je stanju. Ona pati od hidronefroze na bubregu, a juče je bila na operaciji koja je prošla vrlo dobro i ona se trenutno oporavlja… »
Operisana Aleksandra Bursać
Nova 10.11.2024
: Pevačica Aleksandra Bursać pati od hidronefroze na bubregu, a juče je bila na operaciji. Aleksandra Bursać se sada oglasila i otkrila kako se oseća. – Ja sam tek sad došla sebi koliko toliko. Operacija je bila teška ali doktor se lavovski borio i hvala… »
"Doktor se lavovski borio..." Oglasila se Aleksandra Bursać nakon teške operacije, u ogromnim je bolovima
Mondo 10.11.2024
Pevačica se oglasila nakon intervencije i otkrila u kakvom je stanju. Pevačica Aleksandra Bursać operisana je nakon što je otkriveno da ima hidronefroze na bubregu. Ona se sada oglasila nakon intervencije i otkrila kako se oseća. - Ja sam tek sad došla… »
Operisana Aleksandra Bursać! Oglasila se pevačica iz bolnice: "Bilo je teško, ali se doktor lavovski borio"
Telegraf 10.11.2024
Preporučujemo. Pevačica Aleksandra Bursać suočila se s zdravstvenim poblemom, kada joj je dijagnostikovana hidronefroza na bubregu, zbog čega se juče, 9. novembra, operisala, a sada je otkrila kako se oseća. - Ja sam tek sad došla sebi koliko toliko… »
Vesti dana »

U više škola u Zaječaru dojavljeno da je postavljena bomba
Glas Zaječara pre 59 minutajoš 41 povezana

Izdato UPOZORENJE zbog obilnih padavina, građanima će hitne informacije stizati PORUKAMA
InfoKG pre 59 minutajoš 46 povezanih

Izraelci napali humanitarni konvoj: Na brodu se nalazi i srpski student
Vesti online pre 54 minutajoš 18 povezanih

Izraelski ratni brodovi presreli flotilu koja je išla ka Gazi: 'Greta Tunberg i njeni prijatelji su dobro'
BBC News pre 1 satjoš 16 povezanih

Drama u prijepoljskim školama: Dojava o postavljenoj bombi u tri ustanove, deca vraćena kućama a jedinice MUP-a na licu mesta (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 39 minutajoš 15 povezanih