Povezane vesti
Zvaničnici BiH osudili Dodikovu izjavu o služenju vojnog roka u Srbiji
Slobodna Evropa pre 3 dana
Ministar odbrane Bosne i Hercegovine Zukan Helez izjavio je da je predsednik bh. entiteta Republika Srpska (RS) Milorad Dodik nastavio napade na državne institucije BiH svojom izjavom da će tražiti da mladići iz RS služe vojni rok u Vojsci Srbije… »
Svesrpski sabor kao mapa puta i Dodikov plan za slanje regruta u Srbiju
Al Jazeera pre 3 dana
Većina stanovnika RS-a ima državljanstvo Srbije. Ako vojni rok bude obavezan u Srbiji, regruti iz RS-a će moći služiti vojsku u državi koja je izvršila agresiju na BiH – potpuno legalno i neometano. „Putem određenih rješenja, stimulisaćemo… »
Mladići iz Srpske će vojsku služiti u Srbiji? Dodik otkrio: "Stalo nam je da Srbija ojača svoju vojnu moć"
Kurir pre 3 dana
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da se traži način kako da se momci iz Srpske uključe u redovno služenje vojnog roka u Srbiji. - Putem određenih rešenja mi ćemo stimulisati da naši momci idu u Srbiju, odsluže vojni rok i vrate… »
"Momci iz Republike Srpske da služe vojsku u Srbiji, tražimo način" Milorad Dodik: "Stimulisaćemo ih sa bržim…
Blic pre 3 dana
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da mu je drago što je Srbija donela odluku o služenju vojnog roka i da se traži način kako da se momci iz RS uključe u redovno služenje vojnog roka u Srbiji. - Putem određenih rešenja mi ćemo… »
"Momci iz Republike Srpske da služe vojsku u Srbiji, tražimo način" Milorad Dodik: "Stimulisaćemo ih sa bržim…
Blic pre 3 dana
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da mu je drago što je Srbija donela odluku o služenju vojnog roka i da se traži način kako da se momci iz RS uključe u redovno služenje vojnog roka u Srbiji. - Putem određenih rešenja mi ćemo… »
Dodik: Tražimo način kako da mladići iz RS odsluže vojni rok u Srbiji
Danas pre 3 dana
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je danas da bi mladići iz RS trebalo da služe vojsku u Srbiji i potom se vrate, kao i da bi zbog toga trebalo da se brže zaposle ili dobiju druge privilegije. „Dragi mi je što je Srbija donela… »
Dodik: Traži se način kako da momci iz RS služe vojni rok u Srbiji
RTS pre 3 dana
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da mu je drago što je Srbija donela odluku o služenju vojnog roka i da se traži način kako da se momci iz Republike Srpske uključe u redovno služenje vojnog roka u Srbiji. Republici Srpskoj je… »
Dodik: Traži se način kako da momci iz Republike Srpske služe vojni rok u Srbiji
NIN pre 3 dana
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da mu je drago što je Srbija donela odluku o služenju vojnog roka i da se traži način kako da se momci iz RS uključe u redovno služenje vojnog roka u Srbiji. "Putem određenih rešenja mi ćemo… »
Vesti dana »
Stiže sneg! Tokom noći zabeleće ovi delovi Srbije, napadaće i do 10 centimetara: Upaljen alarm RHMZ
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Željko Obradović posle poraza od Barselone: Dešavaju nam se neverovatne stvari
Danas pre 6 satijoš 3 povezane