Povezane vesti

Gluvi telefoni opozicije: Ćuta i njegova poslanica nemaju pojma zašto su protesti pomereni sa srede na ponedeljak

Gluvi telefoni opozicije: Ćuta i njegova poslanica nemaju pojma zašto su protesti pomereni sa srede na ponedeljak

Politika pre 4 dana
Voditelj Nove S: "Prvobitno ste najavili protest za sredu a onda ste ipak zakazali za ponedeljak. Šta je presudilo da dođe do pomeranja?" Danijela Nestorović - Ćutina poslanica: "Iskreno, mi nismo bili na tom sastanku i mi ne znamo šta je razlog… »
Raskol u opoziciji zbog sutrašnjeg protesta Đilasova stranka odlučuje o svemu, deo poslanika ne zna zašto je datum mitinga…

Raskol u opoziciji zbog sutrašnjeg protesta Đilasova stranka odlučuje o svemu, deo poslanika ne zna zašto je datum mitinga…

Kurir pre 3 dana
Poslanica Ekološkog ustanka Danijela Nestorović izjavila je da Ekološki ustanak nije bio na sastanku opozicije na kom se odlučivalo o terminu beogradskog protesta povodom pogibije 14 ljudi u Novom Sadu na železničkoj stanici. Ona je takođe… »
Raspad opozicije: Ćuta i njegova poslanica ne znaju zašto su protesti pomereni; Đilas im zabranio da govore

Raspad opozicije: Ćuta i njegova poslanica ne znaju zašto su protesti pomereni; Đilas im zabranio da govore

B92 pre 3 dana
A u opoziciji, opšte rasipanje... Sami među sobom ne znaju zašto su protesti pomereni sa srede na ponedeljak, navodi Alo. Voditelj Nove S: "Prvobitno ste najavili protest za sredu a onda ste ipak zakazali za ponedeljak. Šta je presudilo da dođe do… »
Danijela Nestorović o sastanku opozicije: Mi nismo bili, struja oko SSP protiv toga da političari govore na protestu

Danijela Nestorović o sastanku opozicije: Mi nismo bili, struja oko SSP protiv toga da političari govore na protestu

Danas pre 3 dana
Poslanica Ekološkog ustanka Danijela Nestorović izjavila je da Ekološki ustanak nije bio na sastanku opozicije na kom se odlučivalo o terminu beogradskog protesta povodom pogibije 14 ljudi u Novom Sadu. Osim toga, pojasnila je da je došlo do… »
Nestorović: Ekološki ustanak nije bio na poslednjem sastanku opozicije, struja oko SSP protiv govora političara na protestu

Nestorović: Ekološki ustanak nije bio na poslednjem sastanku opozicije, struja oko SSP protiv govora političara na protestu

Nova pre 3 dana
: Poslanica Ekološkog ustanka Danijela Nestorović izjavila je da Ekološki ustanak nije bio na sastanku opozicije na kom se odlučivalo o terminu beogradskog protesta povodom pogibije 14 ljudi u Novom Sadu. Osim toga, pojasnila je da je došlo do… »

Vesti dana »