Povezane vesti

Gluvi telefoni opozicije: Ćuta i njegova poslanica nemaju pojma zašto su protesti pomereni sa srede na ponedeljak

Gluvi telefoni opozicije: Ćuta i njegova poslanica nemaju pojma zašto su protesti pomereni sa srede na ponedeljak

Politika 10.11.2024
Voditelj Nove S: "Prvobitno ste najavili protest za sredu a onda ste ipak zakazali za ponedeljak. Šta je presudilo da dođe do pomeranja?" Danijela Nestorović - Ćutina poslanica: "Iskreno, mi nismo bili na tom sastanku i mi ne znamo šta je razlog… »
Raskol u opoziciji zbog sutrašnjeg protesta Đilasova stranka odlučuje o svemu, deo poslanika ne zna zašto je datum mitinga…

Raskol u opoziciji zbog sutrašnjeg protesta Đilasova stranka odlučuje o svemu, deo poslanika ne zna zašto je datum mitinga…

Kurir 10.11.2024
Poslanica Ekološkog ustanka Danijela Nestorović izjavila je da Ekološki ustanak nije bio na sastanku opozicije na kom se odlučivalo o terminu beogradskog protesta povodom pogibije 14 ljudi u Novom Sadu na železničkoj stanici. Ona je takođe… »
Raspad opozicije: Ćuta i njegova poslanica ne znaju zašto su protesti pomereni; Đilas im zabranio da govore

Raspad opozicije: Ćuta i njegova poslanica ne znaju zašto su protesti pomereni; Đilas im zabranio da govore

B92 10.11.2024
A u opoziciji, opšte rasipanje... Sami među sobom ne znaju zašto su protesti pomereni sa srede na ponedeljak, navodi Alo. Voditelj Nove S: "Prvobitno ste najavili protest za sredu a onda ste ipak zakazali za ponedeljak. Šta je presudilo da dođe do… »
Danijela Nestorović o sastanku opozicije: Mi nismo bili, struja oko SSP protiv toga da političari govore na protestu

Danijela Nestorović o sastanku opozicije: Mi nismo bili, struja oko SSP protiv toga da političari govore na protestu

Danas 10.11.2024
Poslanica Ekološkog ustanka Danijela Nestorović izjavila je da Ekološki ustanak nije bio na sastanku opozicije na kom se odlučivalo o terminu beogradskog protesta povodom pogibije 14 ljudi u Novom Sadu. Osim toga, pojasnila je da je došlo do… »
Nestorović: Ekološki ustanak nije bio na poslednjem sastanku opozicije, struja oko SSP protiv govora političara na protestu

Nestorović: Ekološki ustanak nije bio na poslednjem sastanku opozicije, struja oko SSP protiv govora političara na protestu

Nova 10.11.2024
: Poslanica Ekološkog ustanka Danijela Nestorović izjavila je da Ekološki ustanak nije bio na sastanku opozicije na kom se odlučivalo o terminu beogradskog protesta povodom pogibije 14 ljudi u Novom Sadu. Osim toga, pojasnila je da je došlo do… »

Vesti dana »