Povezane vesti
Otišla na kontrolu pred porođaj, saopštili joj strašne vesti: Srpska influenserka o gubitku bebe u 9. mesecu
Mondo 10.11.2024
Marija Mandić govorila je o teškom trenutku kada je izgubila bebu u devetom mesecu trudnoće. Tiktokerka i influenserka Marija Mandić pre nešto manje od godinu dana suočila se sa veoma teškim trenutkom u životu - kada je izgubla svoju prvu bebu. Njenu… »
Marija je izgubila bebu u 9.mesecu, a ovaj trenutak ne može da zaboravi: "Otišla sam na rutinsku kontrolu dva dana pre…
Kurir 10.11.2024
Influenserka Marija Mandić krajem jula porodila se i postala mama devojčice. Ova mlada mama rasplakala je javnost kada je prošle godine objavila da je u devetom mesecu izgubila bebu. Od tada je trajao njen psiho-fizički oporavak a onda je osmeh ponovo… »
"Doktor mi je rekao da beba nema otkucaje srca": Poznata influenserka o najbolnijem trenutku - Dva dana pred porođaj saopštene…
Blic 10.11.2024
Poznata tiktokerka i influenserka Marija Mandić prošla je kroz težak period kada je izgubila bebu. Marija Mandić smogla je snage sada da govori o ovom traumatičnom iskustvu. - Ja sam otišla na klasičnu kontrolu dva dana pred termin. To je CTG, pomoću… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije krajem decembra 2025: hladno jutro, pretežno sunčano i promenljivo vreme
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 26 povezanih
"Vučića je boleo jučerašnji dan, bio je kao dete kome je uzeta igračka": Studenti o rezultatima akcije "Raspiši pobedu"
N1 Info pre 25 minutajoš 49 povezanih
Ćacilend pretvoren u novogodišnji bazar: Šatore zamenili ukrasni objekti i jelke (foto, video)
Blic pre 10 minutajoš 22 povezane
Putin izmislio napad na svoju kuću da bi načinio ovaj strašan potez?! Ukrajinci besne, hitno se uključio i Tramp, lider Rusije preti: "Preispitujem to..."
Blic pre 26 minutajoš 46 povezanih
SRCE: Raspustiti ceo REM, odgovornima za zloupotrebu zabraniti zapošljavanje u javnom sektoru
Beta pre 2 satajoš 28 povezanih