Povezane vesti
Otišla na kontrolu pred porođaj, saopštili joj strašne vesti: Srpska influenserka o gubitku bebe u 9. mesecu
Mondo pre 13 dana
Marija Mandić govorila je o teškom trenutku kada je izgubila bebu u devetom mesecu trudnoće. Tiktokerka i influenserka Marija Mandić pre nešto manje od godinu dana suočila se sa veoma teškim trenutkom u životu - kada je izgubla svoju prvu bebu… »
Marija je izgubila bebu u 9.mesecu, a ovaj trenutak ne može da zaboravi: "Otišla sam na rutinsku kontrolu dva dana pre…
Kurir pre 13 dana
Influenserka Marija Mandić krajem jula porodila se i postala mama devojčice. Ova mlada mama rasplakala je javnost kada je prošle godine objavila da je u devetom mesecu izgubila bebu. Od tada je trajao njen psiho-fizički oporavak a onda je osmeh ponovo… »
"Doktor mi je rekao da beba nema otkucaje srca": Poznata influenserka o najbolnijem trenutku - Dva dana pred porođaj…
Blic pre 13 dana
Poznata tiktokerka i influenserka Marija Mandić prošla je kroz težak period kada je izgubila bebu. Marija Mandić smogla je snage sada da govori o ovom traumatičnom iskustvu. - Ja sam otišla na klasičnu kontrolu dva dana pred termin. To je CTG… »
Vesti dana »
Putin potpisao zakon o zabrani javne propagande odbijanja rađanja dece: Kazne idu i do pet miliona rubalja
Blic pre 4 satijoš 4 povezane
Borelj: Članice EU moraju da postupaju po nalogu MKS-a; Orban pozvao Netanjahua da poseti Mađarsku
RTS pre 1 satjoš 5 povezanih
(Video): Večeras se na koncertu Tanje Savić samo on pojavio iz prve postave "Zvezda Granda": Oni nisu želeli da dođu na njen koncert, a evo ko je još bio gost
Blic pre 7 satijoš 5 povezanih