Повезане вести

Отишла на контролу пред порођај, саопштили јој страшне вести: Српска инфлуенсерка о губитку бебе у 9. месецу

Отишла на контролу пред порођај, саопштили јој страшне вести: Српска инфлуенсерка о губитку бебе у 9. месецу

Мондо 10.11.2024
Марија Мандић говорила је о тешком тренутку када је изгубила бебу у деветом месецу трудноће. Тиктокерка и инфлуенсерка Марија Мандић пре нешто мање од годину дана суочила се са веома тешким тренутком у животу - када је изгубла… »
Марија је изгубила бебу у 9.месецу, а овај тренутак не може да заборави: "Отишла сам на рутинску контролу два дана пре…

Марија је изгубила бебу у 9.месецу, а овај тренутак не може да заборави: "Отишла сам на рутинску контролу два дана пре…

Курир 10.11.2024
Инфлуенсерка Марија Мандић крајем јула породила се и постала мама девојчице. Ова млада мама расплакала је јавност када је прошле године објавила да је у деветом месецу изгубила бебу. Од тада је трајао њен психо-физички опоравак… »
"Доктор ми је рекао да беба нема откуцаје срца": Позната инфлуенсерка о најболнијем тренутку - Два дана пред порођај саопштене…

"Доктор ми је рекао да беба нема откуцаје срца": Позната инфлуенсерка о најболнијем тренутку - Два дана пред порођај саопштене…

Блиц 10.11.2024
Позната тиктокерка и инфлуенсерка Марија Мандић прошла је кроз тежак период када је изгубила бебу. Марија Мандић смогла је снаге сада да говори о овом трауматичном искуству. - Ја сам отишла на класичну контролу два дана пред… »

Вести дана »