Povezane vesti
Patrijarh služio liturgiju prevođenu na znakovni jezik za vernike sa oštećenim sluhom
RTS 10.11.2024
Patrijarh Porfirije služio je u Hramu Svetog Save liturgiju koja je bila prevođena na znakovni jezik za prisutne vernike sa oštećenjima sluha i govora iz Gradske organizacije gluvih Beograda. U besedi, patrijarh je rekao da ljubav kao suština onoga što… »
Patrijarh služio liturgiju prevođenu na znakovni jezik za vernike sa oštećenim sluhom
Politika 10.11.2024
Patrijarh Porfirije služio je danas u hramu Svetog Save služio liturgiju koja je bila prevođena na znakovni jezik za prisutne vernike sa oštećenjima sluha i govora iz Gradske organizacije gluvih Beograda. ''Ljubav kao suština onoga što mi jesmo i što… »
Euronews 10.11.2024
Patrijarh Porfirije služio je danas u hramu Svetog Save služio liturgiju koja je bila prevođena na znakovni jezik za prisutne vernike sa oštećenjima sluha i govora iz Gradske organizacije gluvih Beograda. ''Ljubav kao suština onoga što mi jesmo i što… »
Telegraf 10.11.2024
Preporučujemo. Patrijarh Porfirije služio je danas u hramu Svetog Save služio liturgiju koja je bila prevođena na znakovni jezik za prisutne vernike sa oštećenjima sluha i govora iz Gradske organizacije gluvih Beograda. ''Ljubav kao suština onoga što mi… »
Vesti dana »

Građani Novog Sada najavljuju protest zbog saslušanja policajca
Serbian News Media pre 1 satjoš 13 povezanih

Vojne vežbe Rusije i Belorusije blizu Minska: Zabrinutost NATO zemalja
N1 Info pre 1 satjoš 10 povezanih