Povezane vesti
Patrijarh služio liturgiju prevođenu na znakovni jezik za vernike sa oštećenim sluhom
RTS 10.11.2024
Patrijarh Porfirije služio je u Hramu Svetog Save liturgiju koja je bila prevođena na znakovni jezik za prisutne vernike sa oštećenjima sluha i govora iz Gradske organizacije gluvih Beograda. U besedi, patrijarh je rekao da ljubav kao suština onoga što… »
Patrijarh služio liturgiju prevođenu na znakovni jezik za vernike sa oštećenim sluhom
Politika 10.11.2024
Patrijarh Porfirije služio je danas u hramu Svetog Save služio liturgiju koja je bila prevođena na znakovni jezik za prisutne vernike sa oštećenjima sluha i govora iz Gradske organizacije gluvih Beograda. ''Ljubav kao suština onoga što mi jesmo i što… »
Euronews 10.11.2024
Patrijarh Porfirije služio je danas u hramu Svetog Save služio liturgiju koja je bila prevođena na znakovni jezik za prisutne vernike sa oštećenjima sluha i govora iz Gradske organizacije gluvih Beograda. ''Ljubav kao suština onoga što mi jesmo i što… »
Telegraf 10.11.2024
Preporučujemo. Patrijarh Porfirije služio je danas u hramu Svetog Save služio liturgiju koja je bila prevođena na znakovni jezik za prisutne vernike sa oštećenjima sluha i govora iz Gradske organizacije gluvih Beograda. ''Ljubav kao suština onoga što mi… »
Vesti dana »

(Mape) ne vidi se kraj toplotnom talasu RHMZ: upozorava na jaku i ekstremnu sušu: Oko 40 stepeni biće danima u kontinuitetu
Blic pre 12 minutajoš 5 povezanih

Tramp: U prva dva minuta sastanka s Putinom, znaću da li se može postići dogovor ili ne
Danas pre 10 satijoš 5 povezanih

Protest zborova sa Zvezdare: Blokirana raskrsnica Bulevara kralja Aleksandra i Batutove
Blic pre 7 satijoš 1 povezana