Povezane vesti
Snaja Zorice Brunclik otkrila kakva je pevačica kada se kamere ugase
Vesti online pre 15 dana
Vanja Tutić, supruga Đorđa Tutića i snajka poznate folk zvezde Zorice Brunclik, otkrila je kakva je popularna pevačica kada se kamere ugase i svi odu sa scene. Zorica Brunclik, koja je najstarijeg sina Đorđa dobila u braku sa harmonikašem Zoranom… »
"Drhtala sam kad sam je videla": Snajka Zorice Brunclik se plašila susreta sa pevačicom, otkrila kakva je van kamera
Mondo pre 14 dana
Lepa Vanja godinama je u skladnom braku sa sinom pevačice, a nedavno je prvi put otkrila u kakvim su odnosima. Zorica Brunclik jedna je od naših najvećih folk zvezda, ali je poznata i po tome da nema dlake na jeziku, zbog čega su se mnogi pitali kakva… »
Snajka Zorice Brunclik razvezala jezik: "Drhtala sam kad sam je videla, bilo je problematično"
Blic pre 14 dana
Snajka Zorice Brunclik, Vanja Tutić, otkrila je kakva je folk zvezda privatno. Naime, Zorica Brunclik je najstarijeg sina dobila u braku sa harmonikašem Zoranom Tutićem, šefom orkestra sa kojim je u to vreme nastupala. Folkerkin sin Đorđe je već 14… »
Vesti dana »
Veće penzije i plate, nove investicije... Poslanici Skupštine Srbije danas počinju raspravu o budžetu za 2025.
Blic pre 1 satjoš 6 povezanih
"Sedim samo na srpskoj stolici": Vučić u intervjuu za BBC: To znači da sami donosimo odluke i ponosan sam na to
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Početak dana u minusu, a onda temperatura i do 15 stepeni: Evo kakvo nas vreme očekuje danas
Telegraf pre 56 minutajoš 5 povezanih
Supruga pretučenog Ilije Kostića za Danas: Operacija je završena, povreda bila takva da je morala da se uradi amputacija
Danas pre 11 satijoš 2 povezane
„Hoćemo da pokažemo napredak kao tim i u februaru“: Pešić i u „nebitnim“ mečevima želi kompletnu reprezentaciju
Danas pre 7 satijoš 2 povezane