Povezane vesti
Snaja Zorice Brunclik otkrila kakva je pevačica kada se kamere ugase
Vesti online pre 4 dana
Vanja Tutić, supruga Đorđa Tutića i snajka poznate folk zvezde Zorice Brunclik, otkrila je kakva je popularna pevačica kada se kamere ugase i svi odu sa scene. Zorica Brunclik, koja je najstarijeg sina Đorđa dobila u braku sa harmonikašem Zoranom… »
"Drhtala sam kad sam je videla": Snajka Zorice Brunclik se plašila susreta sa pevačicom, otkrila kakva je van kamera
Mondo pre 3 dana
Lepa Vanja godinama je u skladnom braku sa sinom pevačice, a nedavno je prvi put otkrila u kakvim su odnosima. Zorica Brunclik jedna je od naših najvećih folk zvezda, ali je poznata i po tome da nema dlake na jeziku, zbog čega su se mnogi pitali kakva… »
Snajka Zorice Brunclik razvezala jezik: "Drhtala sam kad sam je videla, bilo je problematično"
Blic pre 3 dana
Snajka Zorice Brunclik, Vanja Tutić, otkrila je kakva je folk zvezda privatno. Naime, Zorica Brunclik je najstarijeg sina dobila u braku sa harmonikašem Zoranom Tutićem, šefom orkestra sa kojim je u to vreme nastupala. Folkerkin sin Đorđe je već 14… »
Vesti dana »
BLISKOISTOČNI SUKOB: Kac: Nema prekida vatre u Libanu dok se Hezbolah ne povuče; Erdogan: Nemamo nikakve odnose sa Izraelom
RTV pre 38 minutajoš 5 povezanih
Danas u Srbiji oblačno i hladno, više padavina pre podne, na planinama sneg
Beta pre 6 satijoš 4 povezane
Željko Obradović posle poraza od Barselone: Dešavaju nam se neverovatne stvari
Danas pre 6 satijoš 3 povezane