Povezane vesti

Snaja Zorice Brunclik otkrila kakva je pevačica kada se kamere ugase

Snaja Zorice Brunclik otkrila kakva je pevačica kada se kamere ugase

Vesti online pre 15 dana
Vanja Tutić, supruga Đorđa Tutića i snajka poznate folk zvezde Zorice Brunclik, otkrila je kakva je popularna pevačica kada se kamere ugase i svi odu sa scene. Zorica Brunclik, koja je najstarijeg sina Đorđa dobila u braku sa harmonikašem Zoranom… »
"Drhtala sam kad sam je videla": Snajka Zorice Brunclik se plašila susreta sa pevačicom, otkrila kakva je van kamera

"Drhtala sam kad sam je videla": Snajka Zorice Brunclik se plašila susreta sa pevačicom, otkrila kakva je van kamera

Mondo pre 14 dana
Lepa Vanja godinama je u skladnom braku sa sinom pevačice, a nedavno je prvi put otkrila u kakvim su odnosima. Zorica Brunclik jedna je od naših najvećih folk zvezda, ali je poznata i po tome da nema dlake na jeziku, zbog čega su se mnogi pitali kakva… »
Snajka Zorice Brunclik razvezala jezik: "Drhtala sam kad sam je videla, bilo je problematično"

Snajka Zorice Brunclik razvezala jezik: "Drhtala sam kad sam je videla, bilo je problematično"

Blic pre 14 dana
Snajka Zorice Brunclik, Vanja Tutić, otkrila je kakva je folk zvezda privatno. Naime, Zorica Brunclik je najstarijeg sina dobila u braku sa harmonikašem Zoranom Tutićem, šefom orkestra sa kojim je u to vreme nastupala. Folkerkin sin Đorđe je već 14… »

Vesti dana »