Повезане вести
Снаја Зорице Брунцлик открила каква је певачица када се камере угасе
Вести онлине 10.11.2024
Вања Тутић, супруга Ђорђа Тутића и снајка познате фолк звезде Зорице Брунцлик, открила је каква је популарна певачица када се камере угасе и сви оду са сцене. Зорица Брунцлик, која је најстаријег сина Ђорђа добила у браку са… »
"Дрхтала сам кад сам је видела": Снајка Зорице Брунцлик се плашила сусрета са певачицом, открила каква је ван камера
Мондо 10.11.2024
Лепа Вања годинама је у складном браку са сином певачице, а недавно је први пут открила у каквим су односима. Зорица Брунцлик једна је од наших највећих фолк звезда, али је позната и по томе да нема длаке на језику, због чега су… »
Снајка Зорице Брунцлик развезала језик: "Дрхтала сам кад сам је видела, било је проблематично"
Блиц 10.11.2024
Снајка Зорице Брунцлик, Вања Тутић, открила је каква је фолк звезда приватно. Наиме, Зорица Брунцлик је најстаријег сина добила у браку са хармоникашем Зораном Тутићем, шефом оркестра са којим је у то време наступала. Фолкеркин… »
Вести дана »
ВИДЕО: Почела пријава за легализацију нелегалних објеката – отворена платформа, објављено и видео упутство
Озон пре 2 минутајош 16 повезаних
Трамп оптужио Зеленског да није прочитао предлог за мир у Украјини
Бета пре 37 минутајош 16 повезаних
Јокић на скок од трипл-дабла у победи Денвера над Шарлотом
Радио сто плус пре 7 минутајош 18 повезаних