Повезане вести

Снаја Зорице Брунцлик открила каква је певачица када се камере угасе

Снаја Зорице Брунцлик открила каква је певачица када се камере угасе

Вести онлине 10.11.2024
Вања Тутић, супруга Ђорђа Тутића и снајка познате фолк звезде Зорице Брунцлик, открила је каква је популарна певачица када се камере угасе и сви оду са сцене. Зорица Брунцлик, која је најстаријег сина Ђорђа добила у браку са… »
"Дрхтала сам кад сам је видела": Снајка Зорице Брунцлик се плашила сусрета са певачицом, открила каква је ван камера

"Дрхтала сам кад сам је видела": Снајка Зорице Брунцлик се плашила сусрета са певачицом, открила каква је ван камера

Мондо 10.11.2024
Лепа Вања годинама је у складном браку са сином певачице, а недавно је први пут открила у каквим су односима. Зорица Брунцлик једна је од наших највећих фолк звезда, али је позната и по томе да нема длаке на језику, због чега су… »
Снајка Зорице Брунцлик развезала језик: "Дрхтала сам кад сам је видела, било је проблематично"

Снајка Зорице Брунцлик развезала језик: "Дрхтала сам кад сам је видела, било је проблематично"

Блиц 10.11.2024
Снајка Зорице Брунцлик, Вања Тутић, открила је каква је фолк звезда приватно. Наиме, Зорица Брунцлик је најстаријег сина добила у браку са хармоникашем Зораном Тутићем, шефом оркестра са којим је у то време наступала. Фолкеркин… »

Вести дана »