Повезане вести
Општи хаос на наступу Александре Пријовић: Девојка из публике пљунула певачицу, ова се физички обрачунала с њом
Мондо 10.11.2024
Александра Пријовић описала је непријатну ситуацију са свог наступа на коју је и сама реаговала. Певачица Александра Пријовић одржала је рекордан број солистичких концерата широм Европе, а своју, годину дана дугу, турнеју "Од… »
Александра Пријовић ударила девојку на наступу: "Вређала ме је и пљунула" ВИДЕО
Б92 10.11.2024
Александра Пријовић испричала је како је једном имала непријатну ситууацију на наступу, на коју није могла да остане имуна. Наиме, у емисији Огњена Амиџића пре неколико година, Александра је признала да је једном приликом… »
Александра Пријовић ударила девојку: Вређала ме је и на крају ме је пљунула!
Вести онлине 10.11.2024
Певачица Александра Пријовић није тако “слатка” као што изгледа, јер и те како зна да одреагује и одбрани се. Један такав пример открила је својевремено у емисији код Огњена Амиџића, те је испричала да је била принуђена да… »
"Пљунула ме је пред свима и вређала, ударила сам је" Александру Пријовић на наступу девојка из публике напала, а певачица јој…
Курир 10.11.2024
Александра Пријовић данас је миљеница публике и једна од највећих звезда на нашимн просторима. Певачица већ више од годину дана широм региона, али и Европе има концерте у највећим халама, а у емисији код Огњена Амиџића пре… »
Вести дана »

Топао септембарски дан, после облачног јутра претежно сунчано
Глас Зајечара пре 1 сатјош 20 повезаних

Најбољи моменти Емми Приме награда 2025: Како су Јеннина хаљина и Цатеин наклон засенили све Фестивалски тренуци који се памте: Јутро након свечане церемоније отварања СФФ-а уз добру шољицу кафе
Лепота и здравље пре 1 сатјош 11 повезаних

Од данас све банке обавезне да понуде кредите по нижним каматама: Рачуница на примеру од пола милиона динара
Морава инфо пре 6 минутајош 10 повезаних