Povezane vesti
Aleksandra Prijović udarila devojku na nastupu: "Vređala me je i pljunula" VIDEO
B92 pre 20 dana
Aleksandra Prijović ispričala je kako je jednom imala neprijatnu situuaciju na nastupu, na koju nije mogla da ostane imuna. Naime, u emisiji Ognjena Amidžića pre nekoliko godina, Aleksandra je priznala da je jednom prilikom udarila jednu devojku koja… »
Opšti haos na nastupu Aleksandre Prijović: Devojka iz publike pljunula pevačicu, ova se fizički obračunala s njom
Mondo pre 20 dana
Aleksandra Prijović opisala je neprijatnu situaciju sa svog nastupa na koju je i sama reagovala. Pevačica Aleksandra Prijović održala je rekordan broj solističkih koncerata širom Evrope, a svoju, godinu dana dugu, turneju "Od istoka do zapada"… »
Aleksandra Prijović udarila devojku: Vređala me je i na kraju me je pljunula!
Vesti online pre 20 dana
Pevačica Aleksandra Prijović nije tako “slatka” kao što izgleda, jer i te kako zna da odreaguje i odbrani se. Jedan takav primer otkrila je svojevremeno u emisiji kod Ognjena Amidžića, te je ispričala da je bila prinuđena da jednu devojku na… »
"Pljunula me je pred svima i vređala, udarila sam je" Aleksandru Prijović na nastupu devojka iz publike napala, a pevačica…
Kurir pre 20 dana
Aleksandra Prijović danas je miljenica publike i jedna od najvećih zvezda na našimn prostorima. Pevačica već više od godinu dana širom regiona, ali i Evrope ima koncerte u najvećim halama, a u emisiji kod Ognjena Amidžića pre nekoliko godina… »
Vesti dana »
Novi Beograd osvojio Kup Srbije, trener vaterpolista Zvezde kaže da „drugi vide zašto oni nisu uzeli trofej“
Danas pre 9 satijoš 1 povezana
Tramp imenovao oca svog zeta za ambasadora SAD u Francuskoj: "On je izvanredan poslovni lider"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Sneg u Zapadnoj Srbiji, pokrivač i do metar visine: Apel vozačima na opreznu vožnju (VIDEO)
Danas pre 9 satijoš 1 povezana