Povezane vesti

"To će ostati tajna za sva vremena": Željko Obradović o skandiranju navijača Partizana u Areni

"To će ostati tajna za sva vremena": Željko Obradović o skandiranju navijača Partizana u Areni

Mondo pre 12 dana
Željko Obradović se oglasio posle pobede protiv Dubaija u ABA ligi. Posebno je bio upitan da li je samoinicijativno ubacio Balšu Koprivicu ili je to uradio na "nagovor" navijača. Trener Partizana Željko Obradović bio je posle pobede protiv Dubaija… »
"Mislim da je ovo bila loša utakmica i nas i Partizana": Golemac na konferenciji upitan i o budućnosti Dubaija

"Mislim da je ovo bila loša utakmica i nas i Partizana": Golemac na konferenciji upitan i o budućnosti Dubaija

Telegraf pre 11 dana
Preporučujemo. Košarkaši Partizana savladali su Dubai prilično ubedljivo (82:71) u derbiju 8. kola ABA lige, iako je tim iz Emirata bio na dva poseda minusa na oko četiri minuta do kraja meča. Trener gostiju, Jurica Golemac pokušao je da objasni… »
Željko Obradović opširan posle Dubaija: "To će ostati tajna za sva vremena, ja nemam razloga da pričam bajke"

Željko Obradović opširan posle Dubaija: "To će ostati tajna za sva vremena, ja nemam razloga da pričam bajke"

Telegraf pre 11 dana
Preporučujemo. Košarkaši Partizana pobedili su večeras Dubai (82:71) u derbiju osmog kola ABA lige, čime su ostali jedini neporaženi tim do sada u regionalnom takmičenju. Trener domaće ekipe, Željko Obradović prvo je na konferenciji za medije… »
Kodijeve reči posle pobede nad Megom: "Moje samopouzdanje se ne menja, čak i da imam 20 izgubljenih lopti"

Kodijeve reči posle pobede nad Megom: "Moje samopouzdanje se ne menja, čak i da imam 20 izgubljenih lopti"

Telegraf pre 12 dana
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde pobedili su posle dramatične završnice ekipu Mege (81:76) na gostovanju u Hali sportova "Ranko Žeravica" u okviru 8. kola regionalne ABA lige. Jedan od istaknutijih igrača na terenu bio je Kodi Miler… »
Branko Lazić uz osmeh na licu i tri reči odgovorio na Sferopulosove pohvale

Branko Lazić uz osmeh na licu i tri reči odgovorio na Sferopulosove pohvale

Telegraf pre 12 dana
Košarkaši Crvene zvezde porazili su Megu na gostovanju 81:76 u osmom kolu ABA lige i tako došli do šeste pobede u sezoni regionalnog takmičenja. Minute je dobio kapiten Branko Lazić, koji je posle meča bio uglavnom zadovoljan. - Utakmica kao i… »
Plavšić otkrio šta je Sferopulos rekao igračima na poluvremenu protiv Mege: "Dalo je rezultat..."

Plavšić otkrio šta je Sferopulos rekao igračima na poluvremenu protiv Mege: "Dalo je rezultat..."

Telegraf pre 12 dana
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde pobedili su na gostovanju Megu 81:76 u srpskom derbiju odigranom u 8. kolu ABA lige, a odličnu partiju prikazao je i Uroš Plavšić. Centar crveno-belih meč je završio sa devet ubačenih poena, a dodao je i… »

Vesti dana »