Povezane vesti

"To će ostati tajna za sva vremena": Željko Obradović o skandiranju navijača Partizana u Areni

"To će ostati tajna za sva vremena": Željko Obradović o skandiranju navijača Partizana u Areni

Mondo 10.11.2024
Željko Obradović se oglasio posle pobede protiv Dubaija u ABA ligi. Posebno je bio upitan da li je samoinicijativno ubacio Balšu Koprivicu ili je to uradio na "nagovor" navijača. Trener Partizana Željko Obradović bio je posle pobede protiv Dubaija upitan… »
Željko Obradović opširan posle Dubaija: "To će ostati tajna za sva vremena, ja nemam razloga da pričam bajke"

Željko Obradović opširan posle Dubaija: "To će ostati tajna za sva vremena, ja nemam razloga da pričam bajke"

Telegraf 10.11.2024
Preporučujemo. Košarkaši Partizana pobedili su večeras Dubai (82:71) u derbiju osmog kola ABA lige, čime su ostali jedini neporaženi tim do sada u regionalnom takmičenju. Trener domaće ekipe, Željko Obradović prvo je na konferenciji za medije sumirao… »
"Mislim da je ovo bila loša utakmica i nas i Partizana": Golemac na konferenciji upitan i o budućnosti Dubaija

"Mislim da je ovo bila loša utakmica i nas i Partizana": Golemac na konferenciji upitan i o budućnosti Dubaija

Telegraf 10.11.2024
Preporučujemo. Košarkaši Partizana savladali su Dubai prilično ubedljivo (82:71) u derbiju 8. kola ABA lige, iako je tim iz Emirata bio na dva poseda minusa na oko četiri minuta do kraja meča. Trener gostiju, Jurica Golemac pokušao je da objasni šta je… »
Kodijeve reči posle pobede nad Megom: "Moje samopouzdanje se ne menja, čak i da imam 20 izgubljenih lopti"

Kodijeve reči posle pobede nad Megom: "Moje samopouzdanje se ne menja, čak i da imam 20 izgubljenih lopti"

Telegraf 10.11.2024
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde pobedili su posle dramatične završnice ekipu Mege (81:76) na gostovanju u Hali sportova "Ranko Žeravica" u okviru 8. kola regionalne ABA lige. Jedan od istaknutijih igrača na terenu bio je Kodi Miler Mekintajer… »
Plavšić otkrio šta je Sferopulos rekao igračima na poluvremenu protiv Mege: "Dalo je rezultat..."

Plavšić otkrio šta je Sferopulos rekao igračima na poluvremenu protiv Mege: "Dalo je rezultat..."

Telegraf 10.11.2024
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde pobedili su na gostovanju Megu 81:76 u srpskom derbiju odigranom u 8. kolu ABA lige, a odličnu partiju prikazao je i Uroš Plavšić. Centar crveno-belih meč je završio sa devet ubačenih poena, a dodao je i šest… »
Branko Lazić uz osmeh na licu i tri reči odgovorio na Sferopulosove pohvale

Branko Lazić uz osmeh na licu i tri reči odgovorio na Sferopulosove pohvale

Telegraf 10.11.2024
Košarkaši Crvene zvezde porazili su Megu na gostovanju 81:76 u osmom kolu ABA lige i tako došli do šeste pobede u sezoni regionalnog takmičenja. Minute je dobio kapiten Branko Lazić, koji je posle meča bio uglavnom zadovoljan. - Utakmica kao i svaka… »

Vesti dana »