Povezane vesti

Strašna nesreća na Pupinovom mostu: Stvorile se velike gužve, ulje rasuto po putu

Strašna nesreća na Pupinovom mostu: Stvorile se velike gužve, ulje rasuto po putu

Mondo pre 3 dana
Na Pupinovom mostu danas popodne dogodila se teška nesreća. Na Pupinovom mostu dogodila se danas popodne oko 16 časova teška saobraćajna nesreća. Prema navodima sa "Instagram" stranice "Moj_Beograd", stvorile su se velike gužve nakon nesreće… »
Žestok sudar na Pupinovom mostu! Prednji deo auta potpuno uništen, ulje rasuto svuda po putu

Žestok sudar na Pupinovom mostu! Prednji deo auta potpuno uništen, ulje rasuto svuda po putu

Kurir pre 3 dana
Saobraćajna nezgoda dogodila se danas oko 16 časova na Pupinovom mostu. Zbog sudara se stvaraju gužve. "Neka pripaze vozači, ulje je rasuto po putu i tu je pešak koji je bio u kamionu", piše na društvenim mrežama. Na licu mesta su policajci, a… »
Nesreća na Pupinovom mostu: Ulje rasuto po putu, stvaraju se gužve (foto)

Blic pre 3 dana
Saobraćajna nezgoda dogodila se danas oko 16 časova na Pupinovom mostu. Kako javlja "moj beograd", stvaraju se gužve. "Neka pripaze vozači, ulje je rasuto po putu i tu je pešak koji je bio u kamionu", piše ispod fotografije. Kako se vidi na… »

Blic pre 3 dana
Saobraćajna nezgoda dogodila se danas oko 16 časova na Pupinovom mostu. Kako javlja "moj beograd", stvaraju se gužve. "Neka pripaze vozači, ulje je rasuto po putu i tu je pešak koji je bio u kamionu", piše ispod fotografije. Kako se vidi na… »
Vozači da pripaze na Pupinovom mostu: Ulje i pesak po putu, stvaraju se gužve

Vozači da pripaze na Pupinovom mostu: Ulje i pesak po putu, stvaraju se gužve

B92 pre 3 dana
Saobraćajna nezgoda dogodila se danas oko 16 časova na Pupinovom mostu. Kako javlja stranica "moj beograd", stvaraju se gužve. "Neka pripaze vozači, ulje je rasuto po putu i pesak koji je bio u kamionu", piše ispod fotografije. Kako se vidi na… »
Pažljivo vozite: Udes na maglovitom Pupinovom mostu

Pažljivo vozite: Udes na maglovitom Pupinovom mostu

Telegraf pre 3 dana
Preporučujemo. Na Pupinovom mostu danas popodne došlo je do saobraćajne nezgode. Kako može da se vidi na IG stranici moj Beograd, regovale su i hitne službe. "Saobraćajna nezgoda na Pupinovom mostu, ka Pančevu. Stvara se gužva. Neka pripaze… »

Vesti dana »