Povezane vesti
Strašna nesreća na Pupinovom mostu: Stvorile se velike gužve, ulje rasuto po putu
Mondo pre 3 dana
Na Pupinovom mostu danas popodne dogodila se teška nesreća. Na Pupinovom mostu dogodila se danas popodne oko 16 časova teška saobraćajna nesreća. Prema navodima sa "Instagram" stranice "Moj_Beograd", stvorile su se velike gužve nakon nesreće… »
Žestok sudar na Pupinovom mostu! Prednji deo auta potpuno uništen, ulje rasuto svuda po putu
Kurir pre 3 dana
Saobraćajna nezgoda dogodila se danas oko 16 časova na Pupinovom mostu. Zbog sudara se stvaraju gužve. "Neka pripaze vozači, ulje je rasuto po putu i tu je pešak koji je bio u kamionu", piše na društvenim mrežama. Na licu mesta su policajci, a… »
Nesreća na Pupinovom mostu: Ulje rasuto po putu, stvaraju se gužve (foto)
Blic pre 3 dana
Saobraćajna nezgoda dogodila se danas oko 16 časova na Pupinovom mostu. Kako javlja "moj beograd", stvaraju se gužve. "Neka pripaze vozači, ulje je rasuto po putu i tu je pešak koji je bio u kamionu", piše ispod fotografije. Kako se vidi na… »
Nesreća na Pupinovom mostu: Ulje rasuto po putu, stvaraju se gužve (foto)
Blic pre 3 dana
Saobraćajna nezgoda dogodila se danas oko 16 časova na Pupinovom mostu. Kako javlja "moj beograd", stvaraju se gužve. "Neka pripaze vozači, ulje je rasuto po putu i tu je pešak koji je bio u kamionu", piše ispod fotografije. Kako se vidi na… »
Vozači da pripaze na Pupinovom mostu: Ulje i pesak po putu, stvaraju se gužve
B92 pre 3 dana
Saobraćajna nezgoda dogodila se danas oko 16 časova na Pupinovom mostu. Kako javlja stranica "moj beograd", stvaraju se gužve. "Neka pripaze vozači, ulje je rasuto po putu i pesak koji je bio u kamionu", piše ispod fotografije. Kako se vidi na… »
Pažljivo vozite: Udes na maglovitom Pupinovom mostu
Telegraf pre 3 dana
Preporučujemo. Na Pupinovom mostu danas popodne došlo je do saobraćajne nezgode. Kako može da se vidi na IG stranici moj Beograd, regovale su i hitne službe. "Saobraćajna nezgoda na Pupinovom mostu, ka Pančevu. Stvara se gužva. Neka pripaze… »
Vesti dana »
Hezbolah saopštio da je izvršio napade dronovima na dva vojna cilja u Izraelu
Blic pre 2 satajoš 6 povezanih
Slavimo Svete Vrače, ovu molitvu izgovarajte 40 dana zaredom: Praznik provedite u krugu najbližih
Mondo pre 1 satjoš 6 povezanih
Sneg u nižim predelima – iz jutarnjeg minusa do maksimalnih šest stepeni
RTS pre 1 satjoš 4 povezane
Željko Obradović posle poraza od Barselone: Dešavaju nam se neverovatne stvari
Danas pre 7 satijoš 3 povezane