Povezane vesti

Vlahović: "Situacija na privatnom planu bolja, radujem se povratku u reprezentaciju"

Vlahović: "Situacija na privatnom planu bolja, radujem se povratku u reprezentaciju"

Sportske.net 10.11.2024
Fudbalska reprezentacija Srbije će u poslednja dva kola A divizije Lige nacija biti jači za napadača Juventusa Dušana Vlahovića, koji je propustio prva četiri kola koja su igrana u septembru i oktobru. U izjavi za Skaj, Vlahović je sinoć posle… »
"Privilegija mi je da nosim dres Srbije": Vlahović velikim rečima ućutkao sve

"Privilegija mi je da nosim dres Srbije": Vlahović velikim rečima ućutkao sve

Mondo 10.11.2024
Dušan Vlahović je otkrio da se raduje povratku u reprezentaciju Srbije. Dušan Vlahović je propustio nekoliko mečeva reprezentacije Srbije, zbog porodičnih problema, ali će se naći na raspolaganju selektoru Draganu Stojkoviću u mečevima protiv… »
Vlahović moćnim rečima najavio povratak u reprezentaciju Srbije: "Dres je za mene čast i privilegija..."

Vlahović moćnim rečima najavio povratak u reprezentaciju Srbije: "Dres je za mene čast i privilegija..."

Telegraf 10.11.2024
Preporučujemo. Fudbalska reprezentacija Srbije nastavlja takmičenje u Ligi nacija, a 15. novembra igra protiv Švajcarske u Cirihu, dok tri dana kasnije u Leskovcu dočekuje Dansku. Uz to, za ove mečeve će Orlovi biti jači za napadača Juventusa… »

Vesti dana »