Povezane vesti
„Vođena sam moralom“: Jelena Jovičić je iskreno govorila o tome zbog čega je napustila „Igru sudbine“
Nova 10.11.2024
: Glumica Jelena Jovičić glumila je u seriji "Igra sudbine", a onda je u jednom trenutku odlučila da napusti taj projekat. Jelena Jovičić je u seriju došla na poziv svog kuma, scenariste Žarka Jokanovića, a kada je on napustio seriju, to je učinila i… »
Otkrila zbog čega je napustila "igru sudbine": Glumicu ste obožavali u seriji: "Vođena sam moralom i zato više nisam deo te…
Blic 10.11.2024
Glumica Jelena Jovičić igrala je u "Igri sudbine", a svojevremeno je otkrila zbog čega je napustila projekat. Jelena Jovičić istakla je tada da je odlučil da seriju napusti kada i Žarko Jokanović, koji je ujedno i njen kum. - Ja sam profesionalac. Došla… »
Vesti dana »

Danas se očekuje nevreme u Vojvodini: Hitna upozorenja izdavaće se jedan do dva sata unapred
Radio 021 pre 23 minutajoš 18 povezanih

Hitna pomoć u Beogradu: Tokom noći bilo je 113 intervencija od kojih 27 na javnim mestima
Beta pre 23 minutajoš 7 povezanih

Dramatično upozorenje iz Ukrajine: Eksplozija kod Zaporožja; Raste strah od nuklearne katastrofe VIDEO
B92 pre 8 minutajoš 6 povezanih

Udarna grupa, burne reakcije: Sledi odluka o pritvoru za osumnjičene u slučaju pada nadstrešnice
Insajder pre 33 minutajoš 1 povezana

I dalje se snažno trese Zemljotres od 6,7 stepeni Rihterove skale pogodio ruska Kurilska ostrva kod Kamčatke
Dnevnik pre 13 minutajoš 6 povezanih