Повезане вести
Лавров: Запад жели да окрене свет против Русије кроз застрашивање и диктатуру
Политика 10.11.2024
СОЧИ – Западне земље покушајима застрашивања, уцена и диктатуре покушавају да окрену светску већину против Русије, изјавио је шеф руске дипломатије Сергеј Лавров. Он је на затварању прве министарске конференције Форума за… »
Лавров: Запад жели да окрене свет против Русије кроз застрашивање
Б92 10.11.2024
Западне земље покушајима застрашивања, уцена и диктатуре покушавају да окрену светску већину против Русије, изјавио је шеф руске дипломатије Сергеј Лавров. Он је на затварању прве министарске конференције Форума за партнерство… »
“Запад жели да окрене свет против Русије кроз застрашивање и диктатуру”
Вести онлине 10.11.2024
Западне земље покушајима застрашивања, уцена и диктатуре покушавају да окрену светску већину против Русије, изјавио је шеф руске дипломатије Сергеј Лавров. Он је на затварању прве министарске конференције Форума за партнерство… »
Лавров: Запад прво рекламирао, а сада уништава глобализацију
Политика 10.11.2024
Глобализацију која је годинама рекламирана уништава сам Запад због незаконитих санкција и злоупотребе долара, изјавио је шеф руске дипломатије Сергеј Лавров. „Управо саму глобализацију, која нам се дуги низ деценија рекламира као… »
Лавров: Запад уништава глобализацију
Вести онлине 10.11.2024
Глобализацију која је годинама рекламирана уништава сам Запад због незаконитих санкција и злоупотребе долара, изјавио је шеф руске дипломатије Сергеј Лавров. – Управо саму глобализацију, која нам се дуги низ деценија рекламира… »
Вести дана »
Сутра почиње пријављивање нелегалних објеката, ево где се могу предати пријаве
Морава инфо пре 1 сатјош 31 повезана
Гранатиран Херсон – троје страдало, 10 повређених; Трамп Млађи: Украјина може да изгуби подршку САД
РТС пре 4 минутајош 46 повезаних
Норис: Титулу посвећујем родитељима, дозволили су ми да јурим овај сан који је постао стварност
РТС пре 54 минутајош 38 повезаних
Судије и тужиоци протестовали испред Уставног суда због политичких притисака
Време пре 14 минутајош 19 повезаних