Povezane vesti
Branislav Lečić bi da se zamonaši: “Imao sam svoju monašku odoru i bio sam iskušenik!”
Vesti online 10.11.2024
Glumac Branislav Lečić je svojevremeno želeo da ode u manastir Hilandar i da se zamonaši, što bi ujedno označilo i kraj njegove glumačke karijere. Kada se pre skoro 25 godina odlučio na ovaj podvig jedini cilj mu je bio da što bolje upozna svoju… »
"Spreman sam da se zamonašim, dobio sam i monašku odoru!" Šokantna odluka Branislava Lečića: Dobio sam odobrenje da budem…
Kurir 10.11.2024
Branislav Lečić bio je na korak da digne ruke od glume i da se zamonaši u manastiru Hilandar na Svetoj gori. On je čak u zadužbini dinastije Nemanjića tri meseca živeo kao monah! Leka je za Kurir svojevremeno otkrio da mu nije padalo teško da radi… »
Lečić doneo odluku, želi da se povuče i ode na Svetu Goru: "Imao sam monašku odoru, siguran sam da bih mogao"
Telegraf 10.11.2024
Preporučujemo. Branislav Lečić pre više od 30 godina proveo je izvesno vreme na Hilandaru, gde je živeo skooro pa monaški život. Svoje iskustvo koje je doživeo pre više od 30 godina je opisao u jednom intervju, a sada ističe da bi mogao da se… »
Vesti dana »
Ovo je svima promaklo na koncertu Aleksandre Prijović! Mali Aleksandar izašao na binu, a niko ga nije video, ovako je uživao
Kurir pre 1 satjoš 17 povezanih
Jokić najbolji u pobedi Denvera, srpski as zabeležio 141. tripl-dabl u karijeri
Euronews pre 59 minutajoš 17 povezanih
Strašna nesreća u Paraćinu uzela jedan život, povređeno troje Auto posle silovitog sudara prepolovljen završio u izlogu, delovi rasuti svud po putu (video)
Kurir pre 17 minutajoš 12 povezanih
Na protestu na Slaviji bilo oko 100.000 ljudi - tri puta više od procene MUP-a
Radio 021 pre 2 satajoš 7 povezanih