Повезане вести
Бранислав Лечић би да се замонаши: “Имао сам своју монашку одору и био сам искушеник!”
Вести онлине 10.11.2024
Глумац Бранислав Лечић је својевремено желео да оде у манастир Хиландар и да се замонаши, што би уједно означило и крај његове глумачке каријере. Када се пре скоро 25 година одлучио на овај подвиг једини циљ му је био да што… »
"Спреман сам да се замонашим, добио сам и монашку одору!" Шокантна одлука Бранислава Лечића: Добио сам одобрење да будем…
Курир 10.11.2024
Бранислав Лечић био је на корак да дигне руке од глуме и да се замонаши у манастиру Хиландар на Светој гори. Он је чак у задужбини династије Немањића три месеца живео као монах! Лека је за Курир својевремено открио да му није… »
Лечић донео одлуку, жели да се повуче и оде на Свету Гору: "Имао сам монашку одору, сигуран сам да бих могао"
Телеграф 10.11.2024
Препоручујемо. Бранислав Лечић пре више од 30 година провео је извесно време на Хиландару, где је живео скооро па монашки живот. Своје искуство које је доживео пре више од 30 година је описао у једном интервју, а сада истиче да… »
Вести дана »

(Мапа) све почиње вечерас! Црни облак се надвија над Србијом: Рхмз упалио аларм, прети нам опасност од ових опасних појава
Блиц пре 1 сатјош 20 повезаних

Вучић у Јапану: Потписана три документа о сарадњи, међу њима споразум о инвестицијама Србија-Јапан
Б92 пре 12 минутајош 14 повезаних

Израел започео копнену офанзиву са циљем заузимања Газе (видео)
Правда пре 52 минутајош 13 повезаних

Ограничење маржи, две недеље касније: Шта показују прве контроле трговинских ланаца?
Данас пре 32 минутајош 8 повезаних

Чадеж: Јапан све упућенији на европско тржиште, Србија идеална за заједничке пројекте
Еуроневс пре 11 минутајош 7 повезаних