Povezane vesti
Branislav Lečić bi da se zamonaši: “Imao sam svoju monašku odoru i bio sam iskušenik!”
Vesti online pre 3 dana
Glumac Branislav Lečić je svojevremeno želeo da ode u manastir Hilandar i da se zamonaši, što bi ujedno označilo i kraj njegove glumačke karijere. Kada se pre skoro 25 godina odlučio na ovaj podvig jedini cilj mu je bio da što bolje upozna svoju… »
"Spreman sam da se zamonašim, dobio sam i monašku odoru!" Šokantna odluka Branislava Lečića: Dobio sam odobrenje da budem…
Kurir pre 4 dana
Branislav Lečić bio je na korak da digne ruke od glume i da se zamonaši u manastiru Hilandar na Svetoj gori. On je čak u zadužbini dinastije Nemanjića tri meseca živeo kao monah! Leka je za Kurir svojevremeno otkrio da mu nije padalo teško da radi… »
Lečić doneo odluku, želi da se povuče i ode na Svetu Goru: "Imao sam monašku odoru, siguran sam da bih mogao"
Telegraf pre 4 dana
Preporučujemo. Branislav Lečić pre više od 30 godina proveo je izvesno vreme na Hilandaru, gde je živeo skooro pa monaški život. Svoje iskustvo koje je doživeo pre više od 30 godina je opisao u jednom intervju, a sada ističe da bi mogao da se… »
Vesti dana »
Vremenski rolerkoster u Srbiji! Kiša i sneg, a onda obrt, evo kakvo nas vreme očekuje u narednih 10 dana
Mondo pre 1 satjoš 39 povezanih
Paunović: Slučaj nesreće u Novom Sadu trebalo bi da preuzme Tužilaštvo za organizovani kriminal
N1 Info pre 7 satijoš 10 povezanih
HRW: Prisilno raseljavanje stanovništva iz Gaze je ratni zločin
Glas Amerike pre 4 satijoš 23 povezane
Dr Nikolić: Troje povređenih su teškog opšteg stanja, razvijaju se sekundarne komplikacije
RTS pre 4 satijoš 18 povezanih
Zvezda saznala da li Teodosić može da igra: Evo da li računaju na Srbina potiv Asvela!
Hot sport pre 3 satajoš 16 povezanih